• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.793 stemmen
Avatar
 
banner banner

Life in Pieces - Seizoen 3 (2017-2018)

4,00 1 stemmen

Show titel: Life in Pieces

IMDb beoordeling: 8,0 (17.061)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Justin Adler

Met: Betsy Brandt, Colin Hanks en James Brolin

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 2 november 2017

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 3 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Life in Pieces

De serie volgt op chronologische wijze de levens van drie generaties binnen de, in St. Louis woonachtige, familie Short. Elke aflevering is opgebouwd uit vier verhalen waar de avonturen van ieder individu worden belicht, hoe dit in samenhang staat met de rest en dit van persoon tot op persoon beleeft wordt.

Afleveringen Seizoen 3 (2017-2018)

  1. 1. Bad Egg Settlement Unsyncing Pacifier

    2 november 2017 (22 minuten)

  2. 2. Bunny Single Nightmare Drinking

    9 november 2017 (22 minuten)

    Als Jen haar baas, Paul, en zijn vrouw uitnodigt om te komen eten om indruk op hem te maken, weten zij en Greg niet meer hoe zijn vrouw heet en proberen ze een afgang te voorkomen. Daarnaast spoort Tim Tyler aan om te daten, krijgt Matt een nachtmerrie over het ouderschap na een gesprek met Colleen over kinderen, en wordt Joan steeds meer gespannen doordat Heather bij haar woont.

  3. 3. Treasure Ride Poker Hearing

    16 november 2017 (22 minuten)

    Heather vindt een kaart naar een tijdcapsule die ze als kind met haar broer begraven heeft en iedereen zoekt mee. Jen ontdekt dat ze laag scoort op autoservice, dus ze boekt overal in de stad ritjes in de hoop chauffeurs te charmeren en haar score te verhogen. Joan gaat pokeren bij de buren om een ongewone prijs te winnen. John krijgt eindelijk gehoorapparaten, maar die hebben niet het gewenste effect.

  4. 4. Testosterone Martyr Baked Knife

    23 november 2017 (22 minuten)

    Heather, Clementine en Jen willen Joan ontlasten door haar te helpen met de voorbereidingen voor Thanksgiving, maar van meer vrije tijd wordt ze alleen maar gestrester. Gregs zelfvertrouwen krijgt een boost als hij ontdekt dat hij een hoog testosterongehalte heeft. Samantha houdt iets achter voor haar familie tijdens het Thanksgiving-diner en John is vastbesloten om zoals altijd met een oud, onveilig mes de kalkoen te snijden.

  5. 5. Meal Potty Cart Middle

    30 november 2017 (22 minuten)

    Tim en Heather vieren hun jubileum in een chique restaurant en zijn vastberaden elk hapje van het dure 20-gangendiner op te eten. Jen en Greg willen Lark snel zindelijk maken voor haar eerste dag op de peuterspeelzaal. Tyler is jaloers dat Clementine zo veel aandacht krijgt op haar werk en Matt en Samantha gaan samen naar een trapezeles voor 'Middelste Kind-Dag'.

  6. 6. Waffle Permission Kidless Boyfriend

    7 december 2017 (22 minuten)

    Heather probeert zich als een vriend van Tyler te gedragen en dat wordt heel gênant. Jen en Greg overnachten voor het eerst ergens zonder Lark. Als ze horen wat John en Joan in hun cadeau verstopt hadden, hebben Matt en Colleen spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld. Tim maakt het iets te bont als hij Samantha en haar vriendje in de gaten wil houden.

  7. 7. Thirty-Five Teacher Escape Lottery

    14 december 2017 (22 minuten)

    Jen en Greg huren Clementine in als part-time nanny voor Lark. Als ze samen uit eten gaan, denkt de serveerster dat Jen Larks oma is. Tylers nieuwe vriendin blijkt Sophia's lerares te zijn. John vraagt een dubieus bedrijf om een escape room in z'n huis te maken. Matt raakt gefrustreerd door Colleen wanneer ze een parkeermedewerker beschuldigt van het stelen van haar loterijlot.

  8. 8. The Twelve Shorts of Christmas

    21 december 2017 (22 minuten)

    Ieder lid van de familie Short beleeft de sfeer rond de feestdagen op een compleet andere manier.

  9. 9. Reading Egg Nurse Neighbor

    4 januari 2018 (22 minuten)

    Sophia vraagt Matt en Colleen naar hun kinderwens. In een animatiefilmpje waarin de hele familie tot boerderijdieren is omgedoopt wordt duidelijk dat ze al een tijd proberen zwanger te worden. De nieuwe buren van Jen en Greg leken aardig, maar schijn bedriegt. Heather bemoeit zich met Tims sollicitatieprocedure op z'n werk. De hele familie verrast Joan met een bezoek aan haar lezing, maar die is daar niet blij mee.

  10. 10. Emergency Interview Driving Lunch

    11 januari 2018 (22 minuten)

    Matt heeft haast om bij de vruchtbaarheidskliniek te komen, maar elk lid van de familie heeft een crisis die hem verhindert om op tijd te komen.

  11. 11. Goose Friends Auction Fog

    18 januari 2018 (22 minuten)

    Jen zingt in de band van Tyler, ze wordt overenthousiast en brengt hem vervolgens in verlegenheid. John en Greg gaan samen bierbrouwen, Matt doneert een van z'n schilderijen voor de stille veiling van Tim z'n medische goede doel, en Heather is jaloers op de vriendschap van Joan en een klasgenoot.

  12. 12. Toilet Shaving Stuck Fertility

    1 februari 2018 (22 minuten)

    Als de gestoorde buren van Greg en Jen ze uitnodigen voor een feestje, verzint Greg een leugen zodat ze niet hoeven te gaan. Matt en Colleen komen erachter dat ze bepaalde behoeften in de ban moeten doen om de kans op een kind te vergroten. Door een bezorgfout ontvangen John en Joan het chique Japanse toilet dat Tim had besteld. Sophia besluit dat het tijd is om haar benen te scheren.

  13. 13. Therapy Cheating Shoes Movie

    1 maart 2018 (22 minuten)

    Als Matt Greg naar een sollicitatiegesprek brengt, zorgen bizarre hindernissen ervoor dat hij mogelijk niet op tijd komt. Daarbij helpt John Tyler af te luisteren bij een therapiesessie tussen Clementine en Joan om te zien of zij nog iets voor hem voelt; Tim koopt Samantha om zodat zij in zijn plaats de online verkeersschool volgt en Jen probeert Colleen en Tim ervan te overtuigen om samen met haar familiebijeenkomsten te boycotten.

  14. 14. Parents Ancestry Coupon Chaperone

    8 maart 2018 (22 minuten)

    Jen en Greg besluiten om de bezoekjes van hun vervelende ouders voortaan om de beurt op zich te nemen. Tim en Heather zijn begeleider op het schoolfeest van Samantha, waar Heather een oude liefde tegen het lijf loopt. Colleen maakt gebruik van haar vele 'liefdes-tegoedbonnen' die ze door de jaren heen van Matt heeft gekregen en Sophia ontdekt verontrustende informatie als ze haar stamboom onderzoekt.

  15. 15. Graffiti Cute Jewelry Shots

    29 maart 2018 (22 minuten)

    Sophia voelt zich niet langer het schattigste kind van de familie Short en probeert die status op wanhopige wijze terug te krijgen. Joan belooft Jen een prachtige ketting; ze was echter vergeten dat ze die al aan Heather had gegeven op haar 16e verjaardag en moet hem nu terug zien te krijgen. Greg wil erbij horen tussen z'n nieuwe, jonge collega's, maar overdrijft daarin. Colleen en Tim versterken hun band als hij haar helpt met de hormooninjecties voor haar IVF-behandeling.

  16. 16. Pageant Bike Animals Jerky

    5 april 2018 (22 minuten)

    Als Heather Sophia opdraagt om haar knuffels weg te doen, bedenkt Sophia een musical om haar moeder op andere gedachten te brengen. Colleen past op Lark, die door Jen wordt aangetroffen in Colleens oude schoonheidswedstrijdjurk. Joans fiets wordt gestolen van de oprit, dus geeft ze Matt, Greg en Tim de opdracht om haar te helpen zoeken. Tyler en Clementine krijgen hulp van John bij het verkopen van hun zelfgemaakte gedroogde vlees op de markt.

  17. 17. Sitter Dating Sister Mattress

    12 april 2018 (22 minuten)

    Jen en Greg gaan tot het uiterste om de perfecte oppas te vinden voor Lark. John wordt prikkelbaar tijdens de zoektocht naar een matras en Joan komt erachter waarom. Heather komt iets te weten over het vriendje van Samantha, maar weet niet of ze dit moet vertellen, en Matt denkt dat hij een verleden heeft met Colleens zus als hij haar voor de eerste keer ontmoet.

  18. 18. Renter Portrait Plagiarism Scam

    19 april 2018 (22 minuten)

    Jen vindt het geweldig dat ze door een hippe kunstenaar betaald wordt met een persoonlijk schilderij, tot ze het eindproduct ziet. Sophia overtuigt Matt en Colleen om haar idee te gebruiken voor een kinderboek, maar het is geen nieuw concept. Tyler en Clementine zetten hun kleine huisje te huur. En John en Joan worden het slachtoffer van een gluiperige oplichter.

  19. 19. #TBT: House Destiny Introduction Retirement

    26 april 2018 (22 minuten)

  20. 20. Lingerie Cookbook Gamble Surrogate

    3 mei 2018 (22 minuten)

    Tyler en Tim weten niet waar ze aan beginnen wanneer Heather hun opdraagt om een bh voor Samantha te kopen. Joan vraagt Jen om een recept in te sturen voor het familiekookboek, dus steelt Jen er een van haar favoriete restaurant. John zorgt ervoor dat Samantha en Sophia verslaafd raken aan gokken terwijl hij op hun past. Colleen en Matt zijn geobsedeerd door de ongezonde levensstijl van hun draagmoeder.

  21. 21. Video Piercing Model Hangover

    17 mei 2018 (22 minuten)

    Jen en Greg krijgen verrassend nieuws. Sophia wil een tweede gaatje in haar oor tot ongenoegen van Heather en Tim. Colleen en Matt sturen een bedankfilmpje voor hun trouwcadeaus, waar de familie zich aan ergert. John doet een modellenklus, maar is ontzet wanneer z'n afbeelding wordt gebruikt om een product voor ouderen aan te prijzen.

  22. 22. Sixteen Spanish Car Leak

    17 mei 2018 (22 minuten)

    Tim en Heather plannen een verrassingsfeest voor Samantha's verjaardag, maar de avond neemt een onverwachte wending wanneer Samantha niet alleen thuiskomt. Matt en Colleen zitten in een ongemakkelijke situatie met hun draagmoeder, John en Joan leren Spaans voor hun volgende avontuur, en Jen en Greg moeten een manier vinden om hun geheim voor de familie verborgen te houden.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.