• 9.374.963 stemmen

The Muppets - Seizoen 1 (2015-2016)

Alternatieve titel: the muppets.

Afleveringen: 16

Speelduur: 4 uur en 59 minuten

Ontwikkeld door: Bob Kushell en Bill Prady

Met: Steve Whitmire (stemrol), Eric Jacobson (stemrol) en Dave Goelz (stemrol)

Datum van release: dinsdag 22 september 2015

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Muppets

Een kijkje in het privé-leven van de Muppets. Relaties thuis en op het werk die ontstaan en eindigen, belangrijke mijlpalen in hun carrière, teleurstellingen en dromen: alles wordt blootgelegd van de levens van Kermit, Miss Piggy, Fozzie en de andere Muppets.

Afleveringen Seizoen 1 (2015-2016)

1. 1. Pig Girls Don't Cry

22 september 2015 (23 minuten)

Miss Piggy is razend wanneer ze erachter komt dat Kermit Elizabeth Banks heeft geboekt als gast in haar late-night talkshow. Ondertussen gaat Fozzie voor het eerst op bezoek bij de ouders van zijn vriendin.

2. 2. Hostile Makeover

29 september 2015 (23 minuten)

Kermit doet een poging Miss Piggy's slechte humeur om te draaien door Josh Groban over te halen om haar date te zijn tijdens de People's Choice Awards, maar zijn actie heeft niet het gewenste effect.

3. 3. Bear Left then Bear Write

6 oktober 2015 (23 minuten)

Kermit probeert Fozzie advies te geven, maar de beer volgt het niet op zoals Kermit het bedoeld had. Nick Offerman probeert hem te helpen en ondertussen is Christina Applegate te gast bij Miss Piggy's talkshow.

4. 4. Pig Out

12 oktober 2015 (23 minuten)

Tijdens een wild avondje uit in Rowlf's Tavern, komen de Muppets Ed Helms tegen en belanden op het podium om hun favoriete karaoke-hits uit te voeren. Kermit is echter laaiend als niemand de volgende dag op kantoor verschijnt.

5. 5. Walk the Swine

26 oktober 2015 (23 minuten)

Miss Piggy en Reese Witherspoon zijn elkaars rivalen, maar wanneer ze beiden vrijwillig gaan werken voor Habitat for Humanity breekt de hel pas echt los. Ondertussen heeft Fozzie relatieproblemen met Becky.

6. 6. The Ex-Factor

2 november 2015 (23 minuten)

Kermit is op zoek naar het perfecte verjaardagscadeautje voor Denise en vraagt Miss Piggy om hulp. Ondertussen stemt Kristin Chenoweth toe een optreden te doen met The Electric Mayhem en dat zorgt voor frictie tussen de bandleden.

7. 7. Pig's in a Blackout

9 november 2015 (23 minuten)

Kermit is gestresst door zijn werk en probeert daarom rust te vinden in yoga. Daar komt hij echter een totaal paniekerige Jason Bateman tegen. Ondertussen probeert Scooter de show te leiden bij afwezigheid van Kermit.

8. 8. Too Hot to Handler

16 november 2015 (23 minuten)

Scooter boekt een gast voor de show waar hij stiekem al jaren verliefd op is: Chelsea Handler. Zowel de show 'Up Late' als Scooters privé-leven staat hierdoor op z'n kop. Ondertussen hebben Fozzie en Becky een double date met Kermit en Denise.

9. 9. Going, Going, Gonzo

30 november 2015 (23 minuten)

Gonzo bereidt zich voor op de stunt van zijn leven, terwijl Miss Piggy haar eigen merk water probeert te promoten. Ondertussen heeft Animal een drumwedstrijd met Dave Grohl.

10. 10. Single All the Way

7 december 2015 (23 minuten)

De Muppets hebben allerlei uitdagingen voor de deur staan wanneer een live Kerstspecial proberen te maken voor hun show. Ze nodigen in ieder geval Mindy Kaling uit als gast.

11. 11. Swine Song

2 februari 2016 (23 minuten)

De groep is net teruggekomen vanuit Hiatus. Iedereen is uitgerust en weer opgeladen om aan het werk te gaan.

12. 12. A Tail of Two Piggies

9 februari 2016 (23 minuten)

Miss Piggy heeft garderobeproblemen. Gonzo mist zijn ex-vriendin Camilla. Om hem een beetje op te vrolijken besluiten Pepe en Rizzo een feestje voor hem te organiseren.

13. 13. Got Silk?

16 februari 2016 (23 minuten)

Miss Piggy gaat op zoek naar een nieuwe cursus om zo nieuwe vrienden te maken. Ondertussen raken Gonzo, Pepe en Rizzo steeds meer in de ban van de mysterieuze Pache.

14. 14. Little Green Lie

23 februari 2016

Om indruk te maken op Kermit's neefje Robin doen Miss Piggy en Kermit net alsof ze weer bij elkaar zijn, maar de vonk lijkt weer echt over te springen. Pepe en Rizzo houden een auditie, omdat Gonzo al zijn tijd kwijt is met Camilla.

15. 15. Generally Inhospitable

1 maart 2016

Wanneer Miss Piggy haar been breekt tijdens een repetitie, verzamelt Kermit de hele groep om vanuit het ziekenhuis "Up Late" uit te zenden. In de studio moeten Rizzo, Pepe en Yolande slim zijn om Pache bezig te houden zodat hij niet de show verpest terwijl Kermit er niet is.

16. 16. Because... Love

1 maart 2016

Miss Piggy en Kermit bespreken hun relatie, maar ze komen er niet helemaal uit. Kermit besluit op bezoek te gaan bij Jack White van The White Stripes om advies te vragen.

Paar episodes gezien. Best leuk, maar mist toch beetje de oude charme.

avatar van WB

WB

Leuke serie. Niet speciaal, maar helpt je even een minuut of twintig relaxen. Heerlijk droge humor, met af en toe een knipoog naar volwassenen, aangezien de kinderen de humor niet begrijpen. Voor de rest blijft het op de vlakte. Eigenlijk zoals ik gewend van van de Muppets.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Komen we hier nou nooit vanaf in een woord vreselijk...

avatar van joolstein

joolstein

Oh ik heb mij stem weggehaald! Ik dacht dat het de oude serie was! Deze heb ik nog niet gezien! Kan hier dus niet over oordelen! Als het net briljant is als de oude serie krijgt het zeker de sterren terug!

avatar van The Oceanic Six

Ontzettend geslaagde en oprecht geestige comeback van deze legendarische figuren. Iedereen kent de klassieke Muppet Show wel en ook de 2 vrij recente films kregen goede beoordelingen. En toen was er deze nieuwe serie, die men volledig om een talkshow van Miss Piggy heeft laten draaien, waarbij de overige Muppets in de crew zitten. Uitstekende keuze, want de serie kon best een nieuwe draai gebruiken en op deze manier konden er ook veel bekende sterren een gastrol krijgen, wat vaak leuk uitpakte, helemaal als ze in conflict met Miss Piggy raakte. Zij en Kermit zijn de hoofdrolspelers, na een break-up tussen beiden waar ze nog niet helemaal overheen zijn. De humor is ieder geval voor iedereen leuk, er zitten ieder geval behoorlijk wat volwassen grappen en verwijzingen in. Het mockumentary concept werkt goed en is bij vlagen grappig pijnlijk.

Kom maar op met een tweede seizoen!

Dikke 4*

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Momenteel herhalen ze het iedere middag op SBS9. De eerste aflevering vond ik 2 jaar geleden niet zo goed. Maar ga het nogmaals een kans geven.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Toch wel érg grappig is deze serie. Erg veel humor zit er in. Leuk om gezien te hebben.