• 9.377.350 stemmen

The Conners - Seizoen 1 (2018-2019)

Show titel: The Conners

Afleveringen: 11

Speelduur: 3 uur en 51 minuten

Ontwikkeld door: Matt Williams

Met: John Goodman, Laurie Metcalf en Sara Gilbert

Datum van release: dinsdag 16 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Conners

Na een onverwachte gebeurtenis zal het familieleven van de Conners er nooit meer hetzelfde uitzien. Het gezin zal moeten zien om te gaan met een treurig verlies en de nieuwe gezinssamenstelling die daarmee gepaard gaat. Het leven in Lanford gaat echter gewoon door en dit betekent dat de Conners hun leven ook zo goed mogelijk proberen voor te zetten. Gelukkig hebben ze elkaar nog, al werken ze elkaar zo nu en dan goed op de zenuwen.

Afleveringen Seizoen 1 (2018-2019)

1. 1. Keep on Truckin'

16 oktober 2018 (21 minuten)

Een onverwachte gebeurtenis zorgt ervoor dat de familie Conner moet zien om te gaan met hun nieuwe gezinssituatie. Het leven in Lanford zal nooit meer hetzelfde zijn.

2. 2. Tangled up in Blue

23 oktober 2018 (21 minuten)

Darlene komt voor een verassing te staan wanneer David zijn nieuwe vriendin Blue aan haar voorstelt. Hij laat haar ook weten dat Mark en Harris de weekenden bij hem zullen spenderen.

3. 3. There Won't Be Blood

30 oktober 2018 (21 minuten)

Het is Halloween; de favoriete tijd van het jaar voor de Conners. Een email van de school met de boodschap dat bepaalde kostuums niet zijn toegestaan gooit roet in het eten. Dit zorgt voor een discussie tussen Dan en Darlene.

4. 4. The Separation of Church and Dan

13 november 2018 (21 minuten)

Geena komt erachter dat D.J. Mary niet mee heeft genomen naar de kerk en is hier niet over te spreken. Ondertussen gaat een schoolproject van Mark helemaal mis.

5. 5. Miracles

20 november 2018 (21 minuten)

Het leven van de Conners staat op het punt drastisch te veranderen wanneer één van de gezinsleden een onverwachte mededeling doet. Dan vreest er ondertussen voor dat Becky zich niet aan de afspraak houdt.

6. 6. One Flew over the Conners' Nest

27 november 2018 (21 minuten)

Met behulp van Mark en Mary weet Jackie Dan over te halen een kippenren in de achtertuin aan te leggen. Becky ontmoet Andrea voor het eerst sinds de chirurgische misstap.

7. 7. Hold the Salt

4 december 2018 (21 minuten)

Dan twijfelt over de bedoelingen van Peter wanneer hij erachter komt dat Jackie hem een duur kerstcadeau heeft gekocht. Darlene krijgt datingadvies uit onverwachte hoek.

8. 8. O Sister, Where Art Thou?

11 december 2018 (21 minuten)

Becky besluit Harris te helpen een geheim voor Darlene te verbergen. Dit zorgt echter voor de nodige frictie tussen de zussen. Jackie steunt Peter met zijn project en Dan komt in contact met een oude vriend.

9. 9. Rage Against the Machine

8 januari 2019 (21 minuten)

Dan vervangt D.J. wanneer deze niet kan werken. Nadat Dan een ongelukje heeft op het werk, besluit hij het bedrijf aan te klagen waardoor D.J. zijn baan zou kunnen verliezen.

10. 10. Don't Shoot the Piano Teacher

15 januari 2019 (21 minuten)

Ben biedt Mark gratis pianolessen aan. Darlene grijpt dit aan om zijn vaardigheden als ouder te testen.

11. 11. We Continue to Truck

22 januari 2019 (21 minuten)

Darlene moet zien om te gaan met een aanbod van Ben. Een onverwacht gesprek met David zet haar wereld helemaal op zijn kop.

avatar van DionneDarko

DionneDarko

De eerste aflevering vond ik een beetje tegenvallen maar de 2 afleveringen die volgden waren weer van een bekend niveau. Grappig, nu Roseanne er niet meer is krijgt Becky meer screentijd en dat werkt plots heel goed. Terwijl ik Becky nooit zo'n leuk personage vond voorheen. Deze show blijft goed overeind zonder Roseanne. en daar ben ik blij om.