• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.192 series
  • 29.836 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.579 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Powers of Matthew Star - Seizoen 1 (1982-1983)

2,90 5 stemmen

Show titel: The Powers of Matthew Star

IMDb beoordeling: 6,0 (525)

Afleveringen: 22

Speelduur: 22 uur

Ontwikkeld door: Steven E. de Souza

Met: Peter Barton, Amy Steel en Louis Gossett Jr.

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 17 september 1982

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Powers of Matthew Star

Quadris ligt twaalf lichtjaren van de aarde af en is de thuisplaneet van Matthew Star. Matthew is niet zomaar een bewoner van Quadris; hij is de prins. Wanneer een intergalactische armada de planeet verovert, weten Matthew Star en D'Hai te ontsnappen. Ze vluchten naar de aarde om hier op kracht te komen in de hoop ooit weer terug te kunnen keren naar Quadris om te vechten voor behoud van die planeet. Op Aarde wordt Matthew aangezien voor een uitwisselingsstudent en zal hij moeten omgaan met het aardse bestaan.

Afleveringen Seizoen 1 (1982-1983)

  1. 1. Jackal

    17 september 1982 (1 uur)

    Een aantal kilometers buiten Crestridge landt een ufo. Het voorval wordt opgepikt door een militaire radar en het voorval wordt genoteerd. Matthew Star vertelt Walt dat hij moe is van het vluchten, maar Walt geeft aan dat ze geen keus hebben. Ze vluchten het dorpje in en al snel beseft Walt dat hij als docent door het leven moet en Matthew als student.

  2. 2. Accused

    24 september 1982 (1 uur)

    Walt komt thuis na een lange dag op het werk en ziet Matthew telekinese gebruiken om een boek op te ruimen. Walt wil dat Matthew zijn krachten probeert te versterken en spoort hem aan te oefenen. Ondertussen wordt er een moord gepleegd door iemand die als twee druppels water op Walt lijkt.

  3. 3. Daredevil

    1 oktober 1982 (1 uur)

    Pete, een voormalige kennis van Walt, vertelt dat hij graag stuntman wil worden en vraagt tevens naar Matthew. Walt besluit Pete bij hen thuis uit te nodigen om bij te kletsen. Pete is een durfal en bij Walt thuis haalt hij allerlei stunts uit. Dit kan niet lang goed gaan.

  4. 4. Genius

    8 oktober 1982 (1 uur)

    Matthew en Pam brengen veel tijd met elkaar door en op een dag zijn ze bij Pam thuis wanneer de grasmaaier op hol slaat. Middels telekinese probeert Matt het ding tegen te houden, maar hij faalt. Walt probeert Matthew gerust te stellen en hem ervan te verzekeren dat zijn krachten spoedig zullen terugkeren.

  5. 5. Prediction

    15 oktober 1982 (1 uur)

    Pam en Matthew gaan naar een autorace kijken waarbij Bob en Becky Vance in één auto zitten. Matthew realiseert zich plotseling dat er iets mis is met de auto van Bob en probeert hem middels zijn krachten te redden.

  6. 6. The Italian Caper

    29 oktober 1982 (1 uur)

    In Italië vindt een terroristische aanval plaats waarbij zowel de terroristen als het Amerikaanse leger bedrogen uitkomen. Walt heeft contact met generaal Tucker die hulp nodig heeft bij het terughalen van een kostbaar item.

  7. 7. Winning

    5 november 1982 (1 uur)

    Walt is de trainer van het American Football team op school. Tony Garcia is de quarterback en Matthew is niet blij met alle aandacht die Tony krijgt. Hij is al helemaal niet blij met alle aandacht die Tony aan Pam schenkt. Matthew wil ook in het team, maar Walt vindt dit geen goed idee.

  8. 8. Endurance

    12 november 1982 (1 uur)

    Walt, Matthew, coach Curtis, Pam, Lisa, Anne, Fletcher en Ted maken een wandeling door de bergen en bouwen een hut. Deze toch gaat echter alles behalve van een leien dakje.

  9. 9. The Triangle

    19 november 1982 (1 uur)

    Ron Elliot, de oom van Pam, vliegt met zijn vliegtuig boven de Bermudadriehoek in de hoop een schat te kunnen vinden. Het gaat echter helemaal mis. Matthew wil ondertussen een belangrijk symbool van Quadris aan Pam schenken.

  10. 10. Mother

    26 november 1982 (1 uur)

    Matthew en Pam gaan samen naar de kermis. Ze spelen spelletjes en amuseren zich prima. Dan merken ze opeens dat een meisje niet lijkt te kunnen winnen met één van de spelletjes. Matthew heeft in de gaten dat het meisje belazerd wordt en probeert haar met telekinese te helpen. Dit wordt echter gezien door een waarzegster.

  11. 11. Experiment

    10 december 1982 (1 uur)

    De groep van meneer Johnson is op schooluitje naar Marine Park waar ze een rondleiding krijgen van dokter Simon Barnard. Matthew hoort hier plotseling een schreeuw voor hulp. Het blijkt afkomstig te zijn van de dolfijn Susie die ernstige pijnen ervaart.

  12. 12. Fugitives

    17 december 1982 (1 uur)

    Pam wil graag dat Matthew haar helpt wanneer dokter Lindsey van het ziekenhuis met een probleem zit. De dokter wil foto's maken met een speciaal apparaat, maar de testpop lijkt niet mee te werken. Matthew besluit de plek van de pop in te nemen, maar dat zou betekenen dat zijn twee harten en vijftien ribben zichtbaar zijn op de foto's,

  13. 13. Matthew Star: D.O.A.

    21 januari 1983 (1 uur)

    Matthew ziet Kerri Saxon langslopen en raakt op slag verliefd op haar. Er is echter geen tijd om zich hiermee bezig te houden want Walt neemt Matthew mee naar een geheime locatie. Hier krijgen ze te horen dat generaal Tucker overgeplaatst is en dat ze nu met generaal Wymore te maken krijgen.

  14. 14. The Racer's Edge

    28 januari 1983 (1 uur)

    Tony Garcia gaat op zoek naar Caroline Ashley in een hotel. Hij wordt hier echter verdoofd en zijn identiteitspass wordt gestolen. De dader doet zich nu voor als Tony. Matthew heeft ondertussen problemen met generaal Wymore omdat deze zijn liefdesleven in de weg staat.

  15. 15. Dead Man's Hand

    11 februari 1983 (1 uur)

    Meneer Veets is een crimineel die allerlei casino's bezit. Generaal Wymore wil graag dat Walt en Matthew erachter proberen te komen wat Veets allemaal uitspookt.

  16. 16. Thirty-Six Hours

    18 februari 1983 (1 uur)

    De Artemis ruimteshuttle stuurt een satelliet de ruimte in en alles lijkt vlekkeloos te verlopen. Al snel gaat het mis wanneer een groep criminelen zich ermee gaan bemoeien. Matthew en Walt moeten van generaal Wymore ingrijpen.

  17. 17. The Quadrian Caper

    25 februari 1983 (1 uur)

    Na twaalf jaar wordt Deke Griffin vrijgelaten uit de gevangenis. Meteen wordt hij benaderd door Donna die wil dat hij banken gaat overvallen. Matthew en Walt weigeren mee te werken aan de nieuwe zaak van Wymore omdat dit niet de afspraak was.

  18. 18. Brain Drain

    4 maart 1983 (1 uur)

    Dokter Pierce, een beroemde econoom, is vermist geraakt. Generaal Wymore wil graag dat Walt en Matthew hem opsporen en terug naar huis brengen. Al snel blijkt dat er meer genieën vermist zijn geraakt.

  19. 19. The Great Waldo Shepard

    11 maart 1983 (1 uur)

    Matthew, Walt, Terry Wilson en Ryan Wilson komen allemaal uit hetzelfde vliegtuig. Ryan maakt foto's van het vliegveld en ziet op deze manier dat er een vliegtuig gestolen wordt. Terry heeft iets zeer belangrijks in dat vliegtuig laten liggen. Tijd voor Matthew en Walt om in actie te komen.

  20. 20. Road Rebels

    25 maart 1983 (1 uur)

    Matthew hoopt dat hij zich eindelijk eens kan focussen op zaken die hij belangrijk en leuk vindt. Dit kan hij echter snel uit zijn hoofd zetten wanneer generaal Wymore hem en Walt oproepen voor een nieuwe klus.

  21. 21. Swords and Quests

    8 april 1983 (1 uur)

    Matthew heeft de laatste tijd nog maar een zeer laag energieniveau. Walt wil uitvogelen hoe dit mogelijk is en besluit een aantal tests op hem uit te voeren. Ondertussen vindt er een spelletje 'Swords and Quests' plaats.

  22. 22. Starr Knight

    15 april 1983 (1 uur)

    Matthew Starr begint zich af te vragen of hij wel van de Aarde afkomstig is. Hij is namelijk allerlei ongelooflijke krachten aan het ontwikkelen en wil weten waar deze vandaan komen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.