• 9.377.366 stemmen

Toevoegverzoeken

avatar van Suitehome

Suitehome

Kan seizoen 4 van de The Split worden toegevoegd? Dank!

The Split (TV Series 2018–2022) - Episode list - IMDb

Suitehome schreef:

Kan seizoen 4 van de The Split worden toegevoegd?

The Split - Seizoen 4 (2024)

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Vraag van dit seizoen toe te voegen. Mij lukt het niet.

Der Bergdoktor (2008) - Unknown - Season 18 - TheTVDB.com

avatar van TerryA

TerryA

verzoekje;

Brian and Maggie, met Steve Coogan was paar weken geleden te zien op Britse zender C4

Brian and Maggie (TV Series 2025) - IMDb

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Kan iemand No Limit Chronicles (documentaire-miniserie) toevoegen?

thomzi50 schreef:

Kan iemand No Limit Chronicles (documentaire-miniserie) toevoegen?

No Limit Chronicles - Seizoen 1 (2020)

Pacino1987

Het merendeel van die 2Doc documentaires zijn al reeds toegevoegd als losstaande 'film' op de site, vermits ze niet voldoen aan de toevoegcriteria van minimaal twee afleveringen voor een serie.

De documentaire Onze Eeuwige Strijd tegen het Water is om die reden helaas dan ook niet toevoegbaar als serie, wellicht dat deze documentaire als losstaande 'film' kan toegevoegd worden, maar dat kan je best eerst is overleggen met een crewlid van de film crew.

De documentaire Rechts in Beeld is wel toevoegbaar als serie, en die zal ik dan wel t.z.t. even voor je gaan toevoegen.

avatar van Pacino1987

Pacino1987

brajoapau schreef:

Dat kan zo zijn, maar de docu The Choice 2024: Harris vs Trump dus niet.

Voor de andere 2 beoogde toevoegingen snap ik je.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Nu op Videoland

The Summit

De Amerikaanse staat er wel op The Summit (Serie, 2024 - 2024)