• 9.375.377 stemmen

Series/seizoenen toevoegen aan de site

Jordy

de problemen met dit GTST seizoen lijken puur te zitten in de hoeveelheid gegevens die in een keer op de site wordt afgevuurd, dit was meer dan mocht (dit probleem hebben we ook op musicmeter gehad met grote box sets van tientallen cd's). Ik heb een aanpassing gedaan die dit zou moeten verhelpen

avatar van jerome998

jerome998

Als ik op GTST seizoen 1 klik krijg ik de melding 'Dit seizoen is niet bekend in het systeem'.

Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 1 (1990-1991)

Ja de GTST saga op Tvmeter continues

• 1931 stemmen

Ja, de afleveringen waren niet doorgekomen. Heb het aangepast zodat het seizoen weer te zien is, maar alle info van de afleveringen is dus helaas verloren gegaan.

Seam_mm

En nu misschien in twee delen de afleveringen per correctie toevoegen? Voordat weer alles verloren gaat?

• 1931 stemmen

De correctie komt wel goed voor zover ik weet, maar het kan uiteraard in zoveel delen als mogelijk gecorrigeerd worden.

Seam_mm

Oke, nou voor de laatste keer dan hopelijk Ik zal er morgen eens voor gaan zitten.

Jordy

Deze Irene Huss - Jagat vittne (TV Movie 2011) - IMDb Irene Huss staat op Imdb als film, maar kan die hier op of moeten die afleveringen op moviemeter? Irene Huss - Seizoen 2 - irenehuss.kro.nl

Jordy

Het is aan de crew (zowel hier als op MovieMeter) of een bepaalde titel er wel of niet op mag

Jordy schreef:

Jerome-B voordat ik die in ga dienen tv meter of moviemeter, ik vind die hier mee op zijn plaats

• 1931 stemmen

Ik zal er later op de dag eens in duiken hoe dat zit met die film/serie. Als het echt een serie is en enkel een fout van imdb dan moet dat waarschijnlijk gewoon kunnen.

Mocht het overigens zo zijn dat er een film en een serie bestaat daarvan, en er alleen een imdb-link van de film bestaat, dan is de serie (nog) niet toevoegbaar.

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Ik wil wel dingen toevoegen, maar heb geen zin om per aflevering de inhoud erbij te zetten... .

bedankt voor deze bijdrage

Jordy schreef:

bedankt voor deze bijdrage

DonOswaldo schreef:

Nee het zijn losse afleveringen, is een afsplitsing van Wallander

DjFrankie schreef:

Om hier nog even op terug te komen. Wij zien dit niet echt als een serie, maar meer als een soort filmreeks. Deze is dus niet toevoegbaar.

DonOswaldo schreef:

Daar ben ik het dus niet mee eens op MM mocht de serie er niet op en dit is duidelijk een serie met een verhaallijn die als een rode draad doorloopt.

DjFrankie

Idd is een rode draad bij die doorloopt, geldt ook voor Den röda vargen (Video 2012) - IMDb Annika Bengtzon

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Soort van pilot/film gevolgd door een serie.

avatar van brawljeff

brawljeff

Nu voegen we alleen nog toe via IMDB. Irene Huss wordt daar aangegeven als een collectie tv-films. Misschien zetten we hem in de toekomst er wel op, maar dat is nu nog niet zo handig.

brawljeff schreef:

Zal in ieder geval ergens op mogen horen of hier (past het best) of Mome, net als de delen van Varg Veum die daar op staan.

avatar van jordandejong

jordandejong

Een vraag.

Ik wil Granite Flats (TV Series 2013? ) - IMDb seizoen 3 toevoegen. Zoals hier te lezen is, werden alle episodes van seizoen 3 op 4 april 2015 online released via graniteflats.com en byutv.org (de website van de tv zender). In oktober startte BYUtv vervolgens met het iedere week uitzenden van een aflevering van seizoen 3 op tv. Moet ik nu als uitzenddatum 4 april 2015 aanhouden omdat het toen voor het eerst released werd, of moet ik gewoon de uitzenddatums gebruiken dat het echt op tv werd uitgezonden?

stinissen (crew series)

Wie heeft of kan aan de beschrijving van de 11 afleveringen komen van de cultserie "Merijntje Gijzens Jeugd" (1974) - imdb.com

jordandejong schreef:

Een vraag.

Ik denk de uitzenddatums van de tv

avatar van jordandejong

jordandejong

Dat leek mij ook al ja.

Decec

Ik wou series toevoegen, maar kan niet na "versturen" wat doe ik fout?

idmb code ingevuld

en seizoen nr 1 ingevuld

en vesturen

? kan niet verder?

help?

avatar van brawljeff

brawljeff

ger als je de IMDB-code noemt, ga ik even voor je kijken

Ik heb zelf ingestuurd