• 9.450.377 stemmen

Series/seizoenen toevoegen aan de site

avatar van mjk87

mjk87

Dus als ik aflevering 2 leeg maak zakt de rest automatisch een plaatsje? Anders moet ik gewoon een en ander verplaatsen en nummer 26 leeg laten.

Jordy

De rest stijgt dan een plaatsje. Als het goed is

Jordy

het toevoegen en corrigeren staat weer open

Even een vraagje voor de crewleden,

Penny Dreadful Seizoen drie daar zijn de plots nog niet van zichtbaar. Mag ik hem

nu wel toevoegen en dan de plots via een correctie insturen als ze bekend zijn?

Ik heb volgens mij al zoiets voorbij zien komen, klopt dat of zit ik helemaal fout?

Jordy

Ik ben benieuwd hoe de (andere) crewleden hier over denken. Ik zou wel bepaalde voorwaarden willen stellen voor we een nieuw seizoen toevoegen. Bijvoorbeeld titel+plot+uitzenddatum van de eerste aflevering moet bekend zijn, of iets dergelijks

brawljeff

Volgens mij is het van Penny Dreadful nog niet 100% zeker hoeveel afleveringen er gaan komen, omdat ze nog aan het opnemen zijn.

Maar als je het nieuwe seizoen niet toevoegt, gaat iedereen over het nieuwe seizoen speculeren op de pagina van seizoen 2, dat lijkt me ook niet overzichtelijk..

Dat is waar

jarno1975 (Moderator series)

Die mogelijkheid is er al. Onder het tekstvak kan je aanvinken "dit is een toekomstige aflevering, plot nog niet bekend". Idem voor de titel.

Probleem zal wellicht vaak zijn dat er nog geen cover van beschikbaar is en stills zullen wellicht ook niet veel beschikbaar zijn. Denk dat we ze wel toe moeten laten indien er een poster/still van is ook vanwege brawljeff zijn opmerking.

avatar van Glacius

Glacius

Kan je hier suggesties doen voor series die nog toegevoegd zouden moeten worden? Ik zou het zelf doen, maar heb nogal slechte ervaringen met het toevoegen op de meter sites...

He bah je moet ook nog het plot van elke aflevering vertalen :/

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Jordy schreef:

Zoiets lijkt mij wel prima. Misschien minus het plot omdat die soms pas erg laat bekend worden en voor nieuwe seizoenen een vroege discussiemogelijkheid me wel wenselijk lijkt.

brawljeff

Vreemd genoeg pakt hij de series "Flodder" en "Bassie & Adriaan" niet bij het toevoegen. Ik gebruik de IMDB-code zoals altijd, maar ik krijg toch een melding dat ik alleen series van IMDB kan toevoegen. Waar zou dat aan liggen?

Jordy

staat op de lijst, zal ik binnenkort even naar kijken

HALVE TAMME. schreef:

Even een vraagje voor de crewleden,

nu wel toevoegen en dan de plots via een correctie insturen als ze bekend zijn?

Jordy schreef:

Ik heb deze inzending voor nu afgewezen aangezien ik er vanuit ga dat we dezelfde criteria hanteren als op MM hiervoor. Dus poster, cover of still. In dit geval was er een setfoto bijgevoegd.

HALVE TAMME. (moderator series)

Merci voor de info loes .

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Inland Rabbit schreef:

is dit ook het topic om (later) eventueel aan te geven welke series je toevoegd zou willen zien, als je daar zelf geen zin in hebt? op Musicmeter is er een dergelijk topic, zelf gebruik ik dat erg veel.

Glacius schreef:

De Site >> Algemeen >> Toevoegverzoeken

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Vreemd 3 dagen geleden American Horror Story S1 toegevoegd, staat hij sinds vanmiddag op de site via iemand anders?

Ik heb ook geen melding gehad.

Jordy

Er zijn wat bugs (geweest), dus ik ben bang dat die een keer verloren is gegaan, sorry

HALVE TAMME. (moderator series)

Kloppen de wachtrijen dan nog wel die aangegeven worden Jordy?

Ik zal er aardig ziek van zijn als dat niet het geval is want ik heb er

behoorlijk wat tijd ingestoken.

Jordy

Denk het wel hoor. Maar goed, er staat duidelijk vermeld boven het formulier dat er nog bugs in kunnen zitten, en dat je beter niet teveel kunt toevoegen in een keer

Merci voor de info.

Jordy

Als het goed is moet je nu elke serie die op imdb staat, ook echt kunnen toevoegen. Het ophalen van gegevens voor titels waarbij het eerst niet lukte, duurt wel wat langer dan je gewend bent. Dus even geduld

avatar van jerome998

jerome998

Mogen we inmiddels ook mini-series toevoegen?

jerome998 schreef:

Mogen we inmiddels ook mini-series toevoegen?

Nope.

Maandag 23 november [19:51] Je toevoeging van

Generation Kill - Seizoen 1 is niet geaccepteerd,

en verwijderd.

brawljeff

Jerome-B yamyamrkk Net ruim een half uur bezig geweest om de resterende GTST episodes en uitzenddata toe te voegen, druk op verzenden, is alles wat ik heb aangevuld weg. Er rust echt een vloek op die soap.

hopelijk kan ik er snel achter komen wat de oorzaak is van deze problemen

het lijkt inmiddels allemaal redelijk stabiel, behalve dat afleveringen soms niet door komen

hopelijk kan ik er snel achter komen wat de oorzaak is van deze problemen

Is het een optie om de serie al online te zetten en daarna de overige episodes via corrigeren toe te voegen?

Mij viel nog wel iets vreemds op aan de uitzenddata, maar dat zoek ik wel even met Seam uit.

avatar van Seam_mm

Seam_mm

Poeh, wat een gedoe ja. Ik heb deze site gebruikt voor de plotomschrijvingen:

Afleveringen overzicht van Goede Tijden, Slechte Tijden | Serie | MijnSerie

Meestal die site het meest betrouwbaar, volgens mij wordt daar toch ook de informatie vandaan gehaald?

Seam_mm schreef:

Poeh, wat een gedoe ja. Ik heb deze site gebruikt voor de plotomschrijvingen

Daar heb ik ook naar gekeken inderdaad, alleen ontbreekt daar de laatste aflevering van het seizoen. Wat het vreemde is: toen ik een uur geleden naar jouw toevoeging keek, was er een aflevering overgeslagen en was alles een plek verschoven. Nu is dat niet het geval..

Ik stuur hem in ieder geval weer even naar je terug, zodat jij ook kan zien wat er ontbreekt. Jij had hem wel volledig ingestuurd een aantal dagen terug toch?

We zetten dit gesprek wel even voort in PM!

brawljeff schreef:

Ook is was er een tijd mee bezig geweest om het ontbrekende aan te vullen. Na verzenden alles foetsie.

Waarschijnlijk heeft het iets te maken met dat we er beide mee bezig waren?

Misschien beter om hem half ingevuld in te sturen en dan middels een correctie aan te passen.