- Home
- Serieforum
- De Site - Algemeen
- Series/seizoenen toevoegen aan de site
Series/seizoenen toevoegen aan de site
Apollinisch
Is het niet mogelijk om de algemene informatie van een serie te corrigeren? Ik krijg het niet voor elkaar om het productieland van Dallas te wijzigen. Daar moet Verenigde Staten / Canada staan i.p.v. andersom.
Jordy
Dat kun je als het goed is aanpassen bij de informatiepagina van de hele serie, niet bij een specifiek seizoen
Inland Rabbit
is dit ook het topic om (later) eventueel aan te geven welke series je toevoegd zou willen zien, als je daar zelf geen zin in hebt? op Musicmeter is er een dergelijk topic, zelf gebruik ik dat erg veel.
Apollinisch
Zou inderdaad fijn zijn, maar ik zou het wel in een apart toevoegverzoektopic doen.
tattoobob_mm
Je kan toch zelf een soort gelijk topic aanmaken?
WeZet
Klopt het dat het toevoegen momenteel is uitgeschakeld? Het werkt hier in ieder geval niet (kom niet voorbij de eerste pagina met IMDb info toevoegen).
Seam_mm
Doet het prima bij mij hoor. Wel twee keer gehad dat het plaatjes uploaden niet werkte.
?
AHWA_mm
Ik zie bij veel afleveringbeschrijvingen het eerste woord naar de laatste regel worden geschoven.
Jordy
ja dat was een tijdelijk bugje inderdaad, zou nu goed moeten gaan
zal waar dat voor komt even handmatig gecorrigeerd moeten worden helaas
Jordy
Er zijn wat bugjes gevonden, die wil ik (ws. vanavond) eerst even oplossen voor er weer verder toegevoegd en gecorrigeerd kan worden. Dus het staat weer even uit. Bedankt tot dusver
Jordy
Foute toevoegingen kunnen nog wel gecorrigeerd worden
clutch
Paar foutjes die me gisteren tijdens het toevoegen opvielen, weet niet of het inmiddels is opgemerkt en/of verholpen.
- Als je twee seizoenen/series direct achter elkaar toevoegt, wordt er soms een stuk omschrijving van een aflevering meegenomen van de vorige toevoeging.
- Ik heb gisteren Mad Men seizoen 2 toegevoegd. Deze staat bij mijn toevoegingen nog altijd in de wachtrij, maar inmiddels is hij door een andere gebruiker toegevoegd.. kan het zijn dat een serie dubbel in de wachtrij staat?
Seam_mm
Wat is trouwens het beleid met betrekking tot sketchshows? Saturday Night Live of de Lama's of Alpaca's?
Jordy
Er zitten inderdaad nog wat kleine foutjes in het toevoegproces. Ik zal proberen beter te loggen wat er allemaal gebeurt, om inzicht te krijgen in wat er mis gaat
- 1931 stemmen
Kleine tip voor de toevoegers: naast de automatisch opgehaalde informatie bestaan er uiteraard genoeg andere bronnen voor kant-en-klare Nederlandse omschrijvingen (waar sommigen ook goed gebruik van maken). Denk aan Netflix, Wikipedia, Ziggo.tv - Alle series , http://www.mijnserie.nl/ etc. Scheelt je werk en de crew nakijkwerk op het gebied van omschrijvingen.
Michael_1980_mm
Wanneer kun je weer een serie toevoegen?
Jordy
Misschien vanavond of anders morgen. Ik ga nog proberen wat bugjes op te lossen, en de huidige wachtrij moet eerst even helemaal leeg. Je kunt eventueel wel helpen met de lijst met afgekeurde toevoegingen Seizoen toevoegen - TvMeter.nl
brawljeff
Ik zag staan dat het nog niet is toegestaan om mini-series toe te voegen. Geldt dat ook voor series als Band of Brothers (wellicht de beste serie ooit) en The Honourable Woman? Of alleen voor mini-series met bijvoorbeeld maar 2 of 3 afleveringen? Keep up the good work!
Michael_1980_mm
Thx voor de info Jordy.
Lolita Sherlock staat er ook tussen. Deze serie heeft ook maar 3 afleveringen per seizoen. Dus dan moet Band of Brothers zeker toegelaten worden.
- 1931 stemmen
Sherlock heeft inderdaad een gering aantal afleveringen per seizoen. Het is echter geen mini-serie. Daardoor mag die er wel op.
stinissen (crew series)
Wanneer kunnen we weer toevoegen?
mjk87
Jordy, ik heb onderstaand probleem bij het toevoegen van een bepaalde serie:
Bij het toevoegen van ER - season 1, genereert het systeem automatisch 26 afleveringen terwijl er 25 zijn (de dubbellange pilot wordt als twee afleveringen geteld - IMDB geeft er maar één trouwens).
Ik had in dit geval de plot van aflevering 1 bij beide ingevuld en verder alles een aflevering opgeschoven, want afleveringen verwijderen lukt niet. Alleen hou je er dan 26 terwijl er maar 25 zijn. Dat klopt niet.
Het crewlid keurde de toevoeging - uiteraard- niet goed, maar weet ook niet hoe dit op te lossen.
Jij enig idee? Of er afleveringen zijn te verwijderen? Desnoods de laatste, dan schuif ik alles weer terug naar boven.
Jordy
Als je alle velden leeg maakt, dan heb je de aflevering verwijderd. Er is dan geen "lege" aflevering, als het goed is. Netter zou zijn om net als op MusicMeter (bij een track) een verwijderder-icoontje te hebben, dat wel