• 9.372.316 stemmen

Series/seizoenen toevoegen aan de site

Apollinisch

Is het niet mogelijk om de algemene informatie van een serie te corrigeren? Ik krijg het niet voor elkaar om het productieland van Dallas te wijzigen. Daar moet Verenigde Staten / Canada staan i.p.v. andersom.

Jordy

Dat kun je als het goed is aanpassen bij de informatiepagina van de hele serie, niet bij een specifiek seizoen

Ah ja tuurlijk, bedankt!

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

is dit ook het topic om (later) eventueel aan te geven welke series je toevoegd zou willen zien, als je daar zelf geen zin in hebt? op Musicmeter is er een dergelijk topic, zelf gebruik ik dat erg veel.

Apollinisch

Zou inderdaad fijn zijn, maar ik zou het wel in een apart toevoegverzoektopic doen.

avatar van tattoobob_mm

tattoobob_mm

Inland Rabbit schreef:

Je kan toch zelf een soort gelijk topic aanmaken?

avatar van WeZet

WeZet

Klopt het dat het toevoegen momenteel is uitgeschakeld? Het werkt hier in ieder geval niet (kom niet voorbij de eerste pagina met IMDb info toevoegen).

Seam_mm

Doet het prima bij mij hoor. Wel twee keer gehad dat het plaatjes uploaden niet werkte.

Inland Rabbit schreef:

Welke zou je graag zien worden toevoegd ?

avatar van AHWA_mm

AHWA_mm

Ik zie bij veel afleveringbeschrijvingen het eerste woord naar de laatste regel worden geschoven.

Jordy

ja dat was een tijdelijk bugje inderdaad, zou nu goed moeten gaan

zal waar dat voor komt even handmatig gecorrigeerd moeten worden helaas

Jordy

Er zijn wat bugjes gevonden, die wil ik (ws. vanavond) eerst even oplossen voor er weer verder toegevoegd en gecorrigeerd kan worden. Dus het staat weer even uit. Bedankt tot dusver

Jordy

Foute toevoegingen kunnen nog wel gecorrigeerd worden

avatar van clutch

clutch

Paar foutjes die me gisteren tijdens het toevoegen opvielen, weet niet of het inmiddels is opgemerkt en/of verholpen.

- Als je twee seizoenen/series direct achter elkaar toevoegt, wordt er soms een stuk omschrijving van een aflevering meegenomen van de vorige toevoeging.

- Ik heb gisteren Mad Men seizoen 2 toegevoegd. Deze staat bij mijn toevoegingen nog altijd in de wachtrij, maar inmiddels is hij door een andere gebruiker toegevoegd.. kan het zijn dat een serie dubbel in de wachtrij staat?

clutch schreef:

In principe hoor je dan een melding te krijgen als het seizoen al in de wacht staat. Zal deze uit de rij verwijderen gezien het al op de site staat.

Seam_mm

Wat is trouwens het beleid met betrekking tot sketchshows? Saturday Night Live of de Lama's of Alpaca's?

(Nog) niet toevoegbaar.

Jordy

Er zitten inderdaad nog wat kleine foutjes in het toevoegproces. Ik zal proberen beter te loggen wat er allemaal gebeurt, om inzicht te krijgen in wat er mis gaat

• 1931 stemmen

Kleine tip voor de toevoegers: naast de automatisch opgehaalde informatie bestaan er uiteraard genoeg andere bronnen voor kant-en-klare Nederlandse omschrijvingen (waar sommigen ook goed gebruik van maken). Denk aan Netflix, Wikipedia, Ziggo.tv - Alle series , http://www.mijnserie.nl/ etc. Scheelt je werk en de crew nakijkwerk op het gebied van omschrijvingen.

avatar van Michael_1980_mm

Michael_1980_mm

Wanneer kun je weer een serie toevoegen?

Jordy

Misschien vanavond of anders morgen. Ik ga nog proberen wat bugjes op te lossen, en de huidige wachtrij moet eerst even helemaal leeg. Je kunt eventueel wel helpen met de lijst met afgekeurde toevoegingen Seizoen toevoegen - TvMeter.nl

avatar van brawljeff

brawljeff

Ik zag staan dat het nog niet is toegestaan om mini-series toe te voegen. Geldt dat ook voor series als Band of Brothers (wellicht de beste serie ooit) en The Honourable Woman? Of alleen voor mini-series met bijvoorbeeld maar 2 of 3 afleveringen? Keep up the good work!

avatar van Michael_1980_mm

Michael_1980_mm

Thx voor de info Jordy.

Lolita Sherlock staat er ook tussen. Deze serie heeft ook maar 3 afleveringen per seizoen. Dus dan moet Band of Brothers zeker toegelaten worden.

brawljeff schreef:

is dat een mini-serie? dan kun je de vraag denk ik zelf beantwoorden

avatar van brawljeff

brawljeff

Jordy Dat is het, maar zoals arjan zegt is Sherlock dat ook.. Hoop in ieder geval dat de optie er snel komt.

• 1931 stemmen

Sherlock heeft inderdaad een gering aantal afleveringen per seizoen. Het is echter geen mini-serie. Daardoor mag die er wel op.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Wanneer kunnen we weer toevoegen?

Jordy schreef:

avatar van mjk87

mjk87

Jordy, ik heb onderstaand probleem bij het toevoegen van een bepaalde serie:

Bij het toevoegen van ER - season 1, genereert het systeem automatisch 26 afleveringen terwijl er 25 zijn (de dubbellange pilot wordt als twee afleveringen geteld - IMDB geeft er maar één trouwens).

Ik had in dit geval de plot van aflevering 1 bij beide ingevuld en verder alles een aflevering opgeschoven, want afleveringen verwijderen lukt niet. Alleen hou je er dan 26 terwijl er maar 25 zijn. Dat klopt niet.

Het crewlid keurde de toevoeging - uiteraard- niet goed, maar weet ook niet hoe dit op te lossen.

Jij enig idee? Of er afleveringen zijn te verwijderen? Desnoods de laatste, dan schuif ik alles weer terug naar boven.

Jordy

Als je alle velden leeg maakt, dan heb je de aflevering verwijderd. Er is dan geen "lege" aflevering, als het goed is. Netter zou zijn om net als op MusicMeter (bij een track) een verwijderder-icoontje te hebben, dat wel