menu

Overig / Algemeen / christina aguilera

zoeken in:
avatar van Naomi Watts
Ik heb de foto's ook gezien die Shelly (haar moeder) gemaakt heeft. Ik vond het trashy, het leek wel een bordeel. Erg zonde..

avatar van soom
Naomi Watts schreef:
Ik vond het trashy, het leek wel een bordeel. Erg zonde..

Christina is en blijft apart. Ze werd juist bekend om haar kleding...

avatar van Naomi Watts
Haar kleding was meer symboliek voor de titel van haar album. Dat was voor velen een hele shock, ik zag het probleem niet. Ze is en blijft apart al had ik toch iets meer 'classiers' verwacht, het zal me niks verbazen als dit de celebrity wedding was en dat de officiele bruiloft met vrienden en kennisen wel meer klasse had.

avatar van Naomi Watts
Weer tijd het topic leven in te blazen nu haar derde studioalbum eraan komt. Als Webmaster en Moderator van de officiele Christina Community; XtinaXposed, wat inside news, wat ze mij als eerste meldt om het op de site te zetten. Ik heb ook al de preview gehad van het album.

Als eervolle opdraging aan de muziek die haar zo inspireerd zal pop icoon Christina Aguilera haar derde studio album genaamd Back to Basics uitbrengen op 15 augustus. Een moderne combinatie van jazz, soul en blues uit de jaren '20, '30, en '40, maar dan een wilde throwback stijl met een erg rauwe sound. Back to Basics herenigd haar weer met Linda Perry, die ook heel wat songs produceerde en schreef van Stripped. Ook DJ Premier van Gangstarr neemt veel produceer werk voor zijn rekening.

De eerste single zal "Ain't no Other Man" gaan heten, ik heb een preview gehad en een heerlijke sexy track, geproduceerd door DJ Premier en Charles Roane, die 12 juni uitgebracht gaat worden maar zijn premiére beleefd tijdens de MTV Movie Awards op 8 juni.

“This is a concept album that follows a bold, set vision,”. “The touchstones are Billie Holiday, Otis Redding, Etta James and Ella Fitzgerald.... what I used to call my ‘fun music’ when I was a little girl.” Aldus Christina zelf.

Back to Basics combineerd orkest, koor, een snaar kwartet en jazz instrumenten maar ook technieken die erg gelikt en rokerig klinken. “I Got Trouble” bevat een scratchy blues sound, maar “Candy Man” brengt ons terug in de tijd van de hechte banden tussen de girlbands van de jaren '30 en '40. “Save Me From Myself” is een emotionele, blootgevende, rauw-klinkende track opgedragen aan haar man. “Thank You,” is voor ons, haar fans, DJ Premier die stukjes scratched van “Genie In A Bottle” met voicemail berichten van fans aan Christina (dit was een contest op Xposed en de winnaars krijgen zichzelf te horen in dit nummer ) . Ook dit volgende nummer zal veel fans aanspreken, “Nasty Naughty Boy” (die een jaren '20 jazzy sound heeft). En de club track “Still Dirrty,” waar ze haar fans verzekerd dat de nasty, dirrty, freaky Christina nog steeds bestaat.

Ook zal veel materiaal verschijnen in een film, welke wil ze nog niet zeggen.

avatar van J.S.
Naomi Watts schreef:
Back to Basics combineerd orkest, koor, een snaar kwartet en jazz instrumenten maar ook technieken die erg gelikt en rokerig klinken. “I Got Trouble” bevat een scratchy blues sound, maar “Candy Man” brengt ons terug in de tijd van de hechte banden tussen de girlbands van de jaren '30 en '40. “Save Me From Myself” is een emotionele blootgevende, rauw-klinkende track opdraging aan haar man. “Thank You,” is voor ons, haar fans, DJ Premier die stukjes scratched van “Genie In A Bottle” met voicemail berichten van fans aan Christina (dit was een contest op Xposed en de winnaars krijgen zichzelf te horen in dit nummer ) . Ook dit volgende nummer zal veel fans aanspreken, “Nasty Naughty Boy” (die een jaren '20 jazzy sound heeft). En de club track “Still Dirrty,” waar ze laat zien dat ze haar fans verzekerd dat de nasty, dirrty, freaky Christina nog steeds bestaat.avatar van Naomi Watts
Mooi, dat het je zo amuseerd.

avatar van J.S.
Naomi Watts schreef:
Mooi, dat het je zo amuseerd.


Sorry, echt geen aanval op haar fans of op haarzelf ofzo hoor maar bij titels als "Nasty Naughty Boy" en "Still Dirrty" denk ik toch echt van word volwassen mens, je hebt een mooie stem, doe er dan iets mee!

avatar van Naomi Watts
Zo vatte ik het ook echt niet op, je mening geven mag.

Je goed recht natuurlijk en is ook begrijpelijk, al heb i kzelf (gelukkig) geen last van.

Ze doet er genoeg mee, dat bewijst vooral dit project en ook Stripped was een echt vocalist project. Ik zal toch zeker die andere nummers eens luisteren tegen de tijd Back to Basics uit is. Gewoon die twee tracks skippen.

avatar van Stephan
J.S. schreef:
wordt volwassen mens, je hebt een mooie stem, doe er dan iets mee!

word...

Maar eh, volgens mij zingt ze de sterren van de hemel op het laatste album van Herbie Hancock.

avatar van Naomi Watts
Klopt, geweldige input maar ook op Stripped liet ze het al goed horen. A Song For You

lol die naomi watts toch..

avatar van Naomi Watts
Hier heb ik niks aan, begin wat toe te voegen op deze site.

Ik snap het niet echt wat er zo grappig is.. no offence Naomi.

avatar van mikoz
Waar maakt hij een grap dan ?

avatar van Naomi Watts
Christina Aguilera is binnenkort te zien in de tv musical film Tony Bennett: An American Classic. Het is een muzikale short film compilaties. Waar duetjes worden afgewisseld met korte films. Naast Christina Aguilera passeren Elton John, Barbra Streissand e.a. de revue. Ook zullen o.a. Bruce Willis en Robert DeNiro te zien zijn.

Ook is ze een grote kandidaat voor de tv film I Wanna Be Loved By You, een schets van de affaire tussen Monroe en Kennedy.

Bron: Babyjanefanclub.nlOok zeer terecht aangezien ze nog 1 van de weinige klassieke schoonheden is van de 21e eeuw. Met haar stralende uitstraling, haar persoonlijheid, haar gevoel voor humor, sex appeal en haar schoonheid is zij gewoon gemaakt voor deze rol. Ook heeft ze met haar laatste album ook bewezen Monroe achtige muziek te maken. Ik refereer bvb. hierbij naar Nasty Naughty Boy.

Misschien ben ik niet geheel objectief aangezien ik tot haar fanbase behoor en haar ook nog de meest unieke vrouw vindt waarbij niemand ook al een klein beetje in de buurt kan of zal komen. One of a kind, en het wordt hoog tijd dat ze wat kan laten zien acting wise.

lowhusky
ze is waardeloos. ze kan niet acteren/zingen.

miepke
nee! prima zangeres, mooie stem, prachtige cd's..
alleen heb ik haar nog nooit zien acteren, maargoed

avatar van Naomi Watts
lowhusky schreef:
ze is waardeloos. ze kan niet acteren/zingen.
Tuurlijk is het waarschijnlijk dat ze niet kan acteren maar waar jij het op baseerd dat ze niet kan acteren vraag ik me af. Al weet ik het antwoord wel; op lucht.

Je mag haar niet vinden kunnen zingen, al kan ik dat niet echt serieus nemen. Je kan veel over haar zeggen, maar dat ze niet kan zingen vind ik wel lachwekkend. Maar het zegt al veel als je al zegt dat ze niet kan acteren terwijl ze nog niet geacteerd heeft.

AHWA
Hurt en Save Me From Myself vind ik erg sterke nummers van Christina, ook al vond ik haar vorige muziek niet zo veel aan, maar deze twee nummers wisten me wel te pakken.

En een poker-reference is altijd leuk

avatar van Naomi Watts
miepke schreef:
nee! prima zangeres, mooie stem, prachtige cd's..
alleen heb ik haar nog nooit zien acteren, maargoed

Dat kan kloppen. Ze heeft haar acteerkunsten nog niet kunnen tonen. Ze zou eind 2003 eigenlijk gaan spelen in Hollywood Wives: The New Generation maar dat ging niet door omdat haar europese tour gepland stond tijdens de opnamedagen.

lowhusky
Naomi Watts schreef:
(quote)

Maar het zegt al veel als je al zegt dat ze niet kan acteren terwijl ze nog niet geacteerd heeft.


ik vind haar zo erg niks dat het me niet eens op viel .

Hi-Tek
Ben totaal geen fan Christina Aguilera, maar ze opzich best te pruimen. Zo nu en dan komt er een aardig hitje voorbij en op gebied van vocale veel beter dan Britney ofcourse.

De vergelijking met Britney Spears is eigenlijk een behoorlijke belediging voor Christina. Ze is namelijk zoveel beter.

lowhusky
Doom schreef:
De vergelijking met Britney Spears telkens is eigenlijk een behoorlijke belediging voor Christina. Ze is namelijk zoveel beter.


Britney Spears is idd. nog veel irritanter. de tijd dat britney nog echt in de bizz zat, was echt niet te harden. overal britney spears, britney, britney.

avatar van Naomi Watts
En Britney is een marketingsproduktje, Christina is een echte vocalist.

Christina is nu een vocalist, zonder twijfel. Echter ze is in haar "genie in a bottle" periode ook tijdelijk een marketingproduct geweest. Slechts voor een korte periode, maar ze is het wel geweest. Vandaar nu nog altijd de vergelijking met Britney Spears.

avatar van Naomi Watts
De vergelijking kom tdaar niet door, marketingsproduktjes genoeg net. Het is puur gekomen omdat ze beiden afkomstig zijn van The Mickey Mouse Club.

The Mickey Mouse Club? Zegt me totaal niets. Leg uit.

avatar van FillumGek
Was volgens mij een knutselclubje waar ze vroeger inzaten of zo Kan het mishebben, een aantal jaar geleden iets over gelezen.

lowhusky
dat was een zangshow voor kinderen, waaronder justin timberlake, britney, christina, ryan gosling enz, zo'n 15 jaar geleden?

Ik weet nog dat christina erg goed was maar nét verloor in de finale van een jongen dacht ik.

avatar van Naomi Watts
Ja, klopt. Daar deden ze sketches, dansoptredens, zang etc. Britney en Christina zaten daar allebei in, Britney kwam als eerste aan een platencontract. Christina kwam wat later met een omweg via Japan en later kreeg ze de kans een demo te maken om te laten horen of ze een niet te halen F noot kon zingen. Een bijna niet te halen noot, zij flikte het hem.

Justin Timberlake, Ryan Gosling, allemaal afkomstig van The Mickey Mouse Club. Alleen had die laatste acteerambities en het is hem ook gelukt.

Zo was My Reflection geboren, 1 van de titelsongs van Mulan. Daarna scoorde ze net aan een platencontract bij RCA, een divisie van BMG Music.

Kijk, weer wat geleerd. Bedankt.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Svp verder discussieren over La Aguilera op MusicMeter:
http://www.musicmeter.nl/artist/2638/messages/

Over Aguilera als actrice svp hier verder gaan:
http://www.moviemeter.nl/forum/6/1260/

Slotje.

Dit topic is gesloten. Alleen moderators kunnen nog berichten plaatsen.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:14 uur

geplaatst: vandaag om 20:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.