• 9.372.586 stemmen

Goodbye to All That (2014)

Komedie / Drama | 87 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Angus MacLachlan

Met onder meer: Paul Schneider, Melanie Lynskey en Heather Graham

Plot Goodbye to All That

"A modern divorce story."

Otto Wall heeft veel pech in het leven en, buiten zijn eigen medeweten om, ook in de liefde. Wanneer zijn vrouw plotseling een scheiding aanvraagt begint hij aan een zoektocht naar antwoorden, doet hij wanhopige pogingen om de relatie met zijn dochter in stand te houden en bereidt hij zich voor op de noodlottige terugkeer naar de wereld van het daten.

avatar van gauke

gauke

Komedie-achtig familiedrama, dat grappig probeerde te zijn, over een in de kern lieve, maar onhandige vader, die het geluk nou niet direct aan zijn zijde had. Ik heb in het verhaal geen echte clou kunnen ontdekken; het was meer een karakterschets, die enkel gericht was op de seks-avontuurtjes van de hoofdpersoon, die helaas kluchtig en karikaturaal werden neergezet. Positief element was de liefhebbende relatie tussen vader en dochter.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Weinig bijzondere dramady. Onhandige vader die bij een conversatie weinig tegengas kon geven. Stond vaak vol mond met tanden wat naar het einde toe wel kon vervelen. Ik ken Paul Schneider van Parks en Recreation, maar kon me als hoofdrolspeler weinig bekoren. Had liever iemand als Mark Duplass gezien. De dames die hij met van bil gaat hebben ook nietszeggende rolletjes. Bijvoorbeeld Heather Graham komt heel even opdraven. De dochter had nog een positieve nootje in de film, maar het blijft een film die snel uit mijn netvlies verdwijnt.

avatar van Elineloves

Elineloves

Niet veel soeps.

Een weinigzeggend verhaal over een stukgelopen huwelijk, de veranderingen die bij een scheiding komen kijken en het vrijgezellenpad vol vrouwen en seks dat vader bewandeld. Het is vooral erg voorspelbaar en nergens grappig. Voor het hoofdpersonage, mij niet bekend, zou je ergens medeleven moeten krijgen maar dit lukt niet. Het is een levenloze, saaie man. Zijn vrouw is vervelend en zijn nieuwe scharrels al helemaal. Verhaal wil maar niet op gang komen, laat staan boeiend worden.

Misschien is dit wel leuk voor de rtl 4 moeders die met een kop thee en een breiwerkje op de bank zitten.