• 9.370.545 stemmen

Do You Wanna Know a Secret? (2001)

Horror / Thriller | 90 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Thomas Bradford

Met onder meer: Joey Lawrence, Chad Allen en Dorie Barton

Plot Do You Wanna Know a Secret?

Hank, Beth, Brad, Tina, Nellie en Oz zijn zes rijke, populaire studenten die al jaren een hechte vriendengroep vormen. Een jaar geleden werd een medestudent gruwelijk vermoord. Nu, tijdens een vakantie in Florida, worden de zes vrienden één voor één achterna gezeten door een mysterieuze moordenaar. Een van de vrienden verdwijnt zonder een spoor achter te laten, daarna nog één, en nog één... De politie staat voor een raadsel en het wantrouwen tussen de overgebleven vrienden groeit. Wat is er met de verdwenen studenten gebeurd? Wie wil hen vermoorden en waarom? De oplossing van het mysterie ligt besloten in de griezelige boodschap 'Do You Wanna Know A Secret?

Brad Adams / Bradley Clayton

Nellie Lopez

Pastor Clifford Adams

avatar van natje

natje

de meest bloedeloze tienerslasher ooit. Daarbij is het nog een waar clichéfestijn en de voorspelbaarheid druipt er vanaf en zit er totaal geen spanning in. Kortom: niet goed.

MaTtIeBoY

Kennen ze in Amerika Vanaf 15 jaar????

[zie voorkant]

avatar van Joetje

Joetje

Nou, wat een interessant mysterie zeg! Geen spanning, geen humor, geen leuke moorden, geen naakt, geen originaliteit en nauwelijks bloed. Een aantal moorden kwam niet eens in beeld, zo droevig was het. De slechtste slasher ooit, een halve ster en dat is eigenlijk nog teveel.

avatar van damon

damon

Wat een trieste film zeg

dit is snel in elkaar geflanst om een beetje succes mee te pikken van de scream rage, en hoewel Scream ook al niet zo hoogstaand was spant deze de kroon!

WAT EEN K*Tfilm

ik zou zeggen: koop um en vernietig de DVD VOORdat je um bekijkt!

MaTtIeBoY

Absoluut niet origineel .Af en toe nog wel spannende momenten maar tegen het einde zakt ie als een nachtkaars in.De dader kon je al lang raden.1,5 ster

avatar van otherfool

otherfool

damon schreef:

ik zou zeggen: koop um en vernietig de DVD VOORdat je um bekijkt!

Hersenloze slasher, slecht geacteerd, zonder ziel en zonder vreugde. 0,5* (uiteraard zou ik haast willen zeggen).

No, I don't wanna know the friggin' secret!

avatar van Summerlinda

Summerlinda

Dat 'ie niet origineel kan ik héél goed mee leven maar jemig, wat is dit een domme en irritante boutfilm! Er valt niks goeds over deze film te vertellen (behalve dan dat nog maar weinig mensen deze film gezien hebben, 16 stemmen, houden zo)

avatar van horror3d

horror3d

dikke na aapers als scary movie 1

avatar van duffman

duffman

ze zenden hem volgende week uit op kanaal 2 denk niet dat ik ga kijken ziet er inderdaad wat onorigineel en stom uit.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Zoals de reacties hierboven al zeggen: exteem slechte film. Doet me zo denken aan die typische p0rn films waar er enorm slechte decors gebruikt worden en het acteren totaal ondergeschikt is aan de billen die er te zien zijn. En dat is voor deze prent zeker waar. Gevoelloos, saai en oninteressant.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Slechte rip-off en vrij saai over de hele lijn. Kan me nog iets herinneren van scènes in een club en slachtpartijen aan een zwembad. Maar ook deze stelden niet al te veel voor.

Het masker van de moordenaar was inorde, maar de uitwerking van het verhaal liet de wensen over.

avatar van Boeikens

Boeikens

Alles behalve origineel.

De hele film is een samenraapsel van afgekeken jatwerk en zelfs dat eindigt in een triest resultaat.

avatar van JollyMira

JollyMira

Ach,ook weer eens gezien,maar dat is ook genoeg.Maar snel vergeten en de volgende film opzetten