• 9.372.714 stemmen

Do You Wanna Know a Secret? (2001)

Horror / Thriller | 90 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Thomas Bradford

Met onder meer: Joey Lawrence, Chad Allen en Dorie Barton

Plot Do You Wanna Know a Secret?

Hank, Beth, Brad, Tina, Nellie en Oz zijn zes rijke, populaire studenten die al jaren een hechte vriendengroep vormen. Een jaar geleden werd een medestudent gruwelijk vermoord. Nu, tijdens een vakantie in Florida, worden de zes vrienden één voor één achterna gezeten door een mysterieuze moordenaar. Een van de vrienden verdwijnt zonder een spoor achter te laten, daarna nog één, en nog één... De politie staat voor een raadsel en het wantrouwen tussen de overgebleven vrienden groeit. Wat is er met de verdwenen studenten gebeurd? Wie wil hen vermoorden en waarom? De oplossing van het mysterie ligt besloten in de griezelige boodschap 'Do You Wanna Know A Secret?

Brad Adams / Bradley Clayton

Pastor Clifford Adams

avatar van otherfool

otherfool

damon schreef:

ik zou zeggen: koop um en vernietig de DVD VOORdat je um bekijkt!

Hersenloze slasher, slecht geacteerd, zonder ziel en zonder vreugde. 0,5* (uiteraard zou ik haast willen zeggen).

No, I don't wanna know the friggin' secret!

avatar van JollyMira

JollyMira

Ach,ook weer eens gezien,maar dat is ook genoeg.Maar snel vergeten en de volgende film opzetten