• 8.711.205 stemmen

Met onder meer: Alyssa Milano, Ice-T en Justin Theroux

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Below Utopia

"He was a hired professional. But this was personal."

Daniel gaat samen met zijn vriendin Susanne naar zijn familie om Thanksgiving te vieren. Aangezien zijn ouders niet veel om hem geven, voelt hij er zich steeds een buitenstaander. Hij vertrekt dan ook met tegenzin. Na een hevige ruzie met zijn vader gaat Daniel samen met Susanne in de kelder bekoelen. Terwijl ze daar zijn, breekt een dievenbende binnen die de rest van de familie vermoordt.

logo tmdbimage

avatar van Charmed_2005

Charmed_2005

Spannende film! 5*

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Leuke thrillerfilm. Had meer publiciteit moeten hebben, want het acteerwerk en verhaal is het kijken waard! ***

zalige film

moest echt meer publiciteit gehad hebben

goed verhaal

en goed acteerwerk

alyssa milano schitterd in deze fil

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede film met een goed scenario en een verrassend einde.

Ook de vertolkingen zijn goed, op één na, Ice-T doet het hier maar zeer amateuristisch.

Maar heb wel plezier beleefd aan deze film, die ik maar 1 € heb betaald... heb er duurdere die minder waard zijn..

avatar van Noodless

Noodless

Verrassend degelijke film die zoals Tarkus al zegt : een goed scenario met een verrassend einde heeft. Zag het echt niet aankomen.

En inderdaad Ice-T vond ik ook zwakjes. Voor 1 euro 6,5/10

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Zeker wel een goede film. Alles is goed zoals inderdaad het verrassende einde. Mooie rol van Milano. ook het verhaal de personages en hoe alles in de film in elkaar zit is meer dan prettig.

avatar van Quido

Quido

Aangename verrassing. Film die alles wat het genre zo aantrekkelijk maakt in zich heeft: mooie lead actress, sinistere en dynamische locatie, wat humor en vooral ontzettend veel spanning. Plot zit goed in elkaar, loopt erg vlot en biedt voor een eventueel tweede kijkbeurt nog genoeg aanknopingspunten.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Toch verrassend vermakelijk.

Had opzicht meer verwacht qua tegenstand, hun main goal was toch te ontsnappen. Maar door de verrassing op het einde bleek dat ook niet de insteek van de film en viel het uiteindelijk dus nog best goed.

Verder een aardige cast en op audio-vlak ook prima.

Mist misschien iets aan spanning, dat mocht toch net wat meer, maar mij hoor je niet klagen. Biedt genoeg voor een ruime voldoende.

Hangt wat tussen 3* en 3,5*

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

Goede film met een goed scenario en een verrassend einde.

Met veel plezier deze film eens opnieuw bekeken.

Blijft een goede film voor een spotprijs !!

avatar van frans123

frans123

Een film die sterk begint 4* ,maar het hele gedoe met de overval , en de twist duurt te lang 2*. Ik had al snel in de Oaten dat de overval "'in opdracht was'. Ik dacht eerst X, .maar het was Y.....Ik was dus niet echt verrast.

O..een storende rol van Ice T , wat helemaal niet in de sfeer van de film paste.

Kleine 3*.