The Hungover Games (2014)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Josh Stolberg
Met onder meer: Ross Nathan, Ben Begley en Herbert Russell
Plot The Hungover Games
"The Odds Are So Not In Their Favor"
Na het vrijgezellenfeest van Doug in een vervallen motel buiten Las Vegas, worden de feestgangers Bradley, Ed en Zach, wakker met een kater in een vreemde kamer en een nog vreemdere wereld, zonder Doug! Na een ontmoeting met de verwende, onvolwassen Effing en de norse alcoholist Justmitch, beseffen de heren dat ze op een trein zitten onderweg naar de dodelijke Hungover Spelen. Het is een gevecht om te overleven in de Arena waar ze het opnemen tegen verscheidene andere districten. Zullen ze Doug vinden en op tijd terugbrengen voor de trouwerij?
Bradley
Effing White
Justmitch / Willy Wanker / Tim Pistol
Boo
Boo (stemrol)
Belachelijk slecht en dat Robert Wagner hier een cameo in heeft is niet te geloven.
Ebenezer Scrooge
Is dat nou Willy Wonka daar linksboven? Die film van Burton is toch al veel te oud voor een parodie?
thomke
topfilm? neen dat zeker niet
maar waarom dan 2.5 sterren?
omdat deze film alles is wat je van zo een film verwacht
je verwacht geen goed verhaal enzo bij dit gengre films
het is gewoon leuk om te zien wat ze er van gemaakt hebben en nu en dan eens goed kunnen lachen dus vandaar een 2.5 sterren
je weet op voorhand als je naar een serieuze film wilt kijken dat je hier niet moet aan beginnen maar wil je iets simpels en luchtigs dan is dit zeker een goeie film (best wel eerst 'the hunger games' en 'the hangerover' films bekijken)
m1701
mwah... ben normaal erg dol op parodie films... zoals de Scary movie reeks.
Maar helaas wilde deze film teveel nadoen ipv stukjes uit films te halen.
Film was soms ook echt langdradig en niet grappig... heel jammer want film leek me
super leuk!
pamela200
Ga je deze film zien? Dan geef ik je een tip. Ga zitten in de lekkerste stoel. Drink minimaal 10 flesjes bier, eet een haring met slagroom, een doos bonbon met curry en je kan je buikpijn altijd verklaren door het voedsel. Slechte regie. Was die er wel?
Positief ? Euuuuuh de blote borsten van de dames.
blurp194
Precies wat je van de titel verwachten zou.
Het vreemde aan parodieen en spoofs is dat eigenlijk haast altijd vergeten wordt om ze leuk te maken. Ook hier weer. Flauwe boel met te weinig grappen.
Enige pluspunt blijft dan nog de gratuitous nudity. Maar Catnip had dan wel wat vaker in beeld mogen zijn. Ook dat is alweer een gemiste kans, de parodie gaat dan ook meer over de hangover-films dan over de hunger games.
Lancher
- 1914 stemmen
Binnen het genre parodieën/spoofs gaat mijn beoordeling voor deze film en ja, ik heb me meerdere malen kapot gelachen. Absurd, verstrooid en ga zo maar door. Kan je films als The Legend of Awesomest Max... en Superhero Movie wel waarderen, dan moet je'm eigenlijk sowieso een keer gezien hebben.
opa-ben
deze film was echt zonde van mijn tijd, de films die hier als voorbeeld voor de parodie gebruikt zijn vind ik wel goed, maar dit is echt een super Z film geworden, sorry dat ik het zeg, maar het moet er even uit.
schumacher
Mja, geene vetten e, vooral wat punten kunnen geven vanwege naakte meloenen.
Maar tis echt maar flauwtjes.
Elineloves
Een "feest" van herkenning, deze film. Maar dan minder leuk, slechter acteerwerk en vol met piemel(grappen) en blote tetten.
Stiekem toch wel aardig te doen, maar dan ook alleen vanwege de parodieën, want grappig is het niet. De heren van The Hangover leken wel aardig, vooral Alan was overtuigend qua looks en gedrag. Daar blijft het niet bij; De real housewives, Lord of the Rings, Johnny Depp zijn alter ego's, Django, Borat, Carrie, De.Muppets, Ted, Thor, The Walking Dead... ze komen allemaal voorbij. Ja, zelfs een minder grappige versie van Mr Chow. Had zo leuk kunnen zijn, maar sloeg de plank vaak mis.
Na ruim drie kwartier heb je het wel gezien en vind je het best knap van jezelf dat je het zo lang volgehouden hebt.
Niet zo vreselijk als verwacht, maar je mist niks als je hem overslaat.
komerad
Wat een film, heb mij 2x heel hard laten gaan om een kleine glimlach te forceren.
Een mens vraagt zich af hoe ze daar een budget, hoe klein ook kunnen voor vinden.
Chelsea94
Wat een armoe. Waardeloze acteurs, waardeloos verhaal en totaal niet grappig.
SuperSideSwipe
Persoonlijk vond ik dit de meest geslaagde spoof die ik tot op heden heb gezien.
Hij blijft de hangover personages trouw en volgt redelijk het verhaallijn van THG.
Vooral knap hoe Ed en Zack zijn neergezet, nauwelijks van het origineel to onderscheiden.
De humor (uiteraard flauw), blijft binnen de perken en vliegt niet doelloos van hot naar her zoals dit bij die Waynes spoofs wel het geval is.
Spoofpareltje
koeliebali
Wat een slechte film. Heb me er echt aan geirriteerd. Anderhalf uur van mijn leven kwijt die ik niet meer terug krijg.
otherfool
Laten we wel wezen, de spoofs van de afgelopen jaren zijn eigenlijk zonder uitzondering niet aan te gluren, maar om deze Hungover Games heb ik zowaar nog wel enigszins kunnen lachen. Een hoop foute lolbroekerij met een hoog poep/pies gehalte maar toch allemaal wel redelijk uitgevoerd. Die Talking Jay zat zelfs tegen het licht hilarische aan. Nee, verheffend is het niet, maar inderdaad ligt dit ver boven het niveau van de Wayans en aanverwanten.
david bohm
Nauwelijks grappig. Een half sterretje voor Bruce Jenner en two for the pink, one for the stink.
Gelukkig is de netto speeltijd slechts 79 minuten.
Captain Pervert
The Hungover Games is een flauwe parodie op The Hangover films en de Hunger Games serie. Wat betreft The Hunger Games snap ik het helemaal. Die films belichamen perfect het populaire "young adult novel" genre. Die zooi schreeuwt om een persiflage. Het neemt zichzelf enorm serieus en is daarom een perfecte kandidaat voor een flauwe parodie.
Een parodie op The Hangover lijkt echter overbodig, want waarom zou je een komedie op een komische manier parodiëren? Je wekt daarmee de verwachting dat de parodie nog leuker en flauwer is, maar dat is in dit geval totaal niet zo.
Gelukkig krijgen nog talloze andere films er genadeloos van langs, waarbij Ted er wel een beetje uitspringt. De stem van Seth MacFarlane is erg leuk nagedaan. Op andere vlakken slaan de makers de plank compleet mis, zoals Thor met een spotgoedkope pruik en een pak van 5 dollar. De overige persiflages zijn allemaal erg stompzinnig. Wel moet gezegd dat twee van de drie Hangover-personages (Ed en Zach) absurd goed lijken op hun 'echte' tegenhangers. Bradley lijkt echter totaal niet, vandaar dat ze die ook maar hebben weggelaten op de poster.
Een film als dit is niet compleet zonder tieten en dit wordt dan ook letterlijk gebracht als "totaal onfunctioneel bloot", wat wel weer erg grappig is. Helaas zijn alle tieten nep, behalve die van "Katnip".
Ik denk dat er veel meer uit te halen viel. De enige keren dat ik heb gelachen, was toen de zoveelste persiflage ten tonele verscheen, maar wat ze daarna verder deden, was amper een glimlach waard. Een eenzame uitschieter was "President Snowbama" waar ik hartelijk om heb moeten lachen.
1,5 sterren
john mcclane 2
wilde deze film een 1 geven,maar door de moeite die er tervegeefts is ingestopt.
half puntje erbij.
ook hier bij zijn de scary movies,een duidelijk voorbeeld hoe fout maar stiekem toch leuk beter werkte.
Bubblez
- 2057 berichten
Haha, dat was ook mijn enige lach voor de film.
Macmanus
Een film die doet terug verlangen naar de Scary Movie films....pijnlijk in al zijn facetten.
Shadowed
Pijnlijk.
Vrij zwakke parodie op The Hunger Games en The Hangover. Alhoewel het wel lollig was dat er verschillende filmpersonages in The Hunger Games waren gestopt is het natuurlijk weer uiterst flauw en zeer pijnlijk ongrappig uitgewerkt.
Nergens was een goed grapje te vinden, alleen maar suf gebrabbel. Dan hoop je tenminste op wat gore, maar natuurlijk is dit niet bepaald de film om dat hierin te vinden. Het zag er allemaal weer zo simpel uit dat je je gaat afvragen waarom hier een budget aan uitgegeven is.
Zwakke en totaal niet grappige parodie. Inderdaad, De Scary Movies lijken wel The Shawshank Redemption in vergelijking hiermee. 1,0* voor het idee.
Elchapo
- 1925 stemmen
De scary movie reeks is veel leuker.deze spoof is deels gelukt: die gasten van the hangover lijken echt als twee druppels water,hoogtepunt was voor mij toch echt het optreden van de pornoster sophie dee met haar meloenen,en dat zegt dus eigenlijk alles over het niveau van deze film
2 stars.....

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song