• 9.374.245 stemmen

Geregisseerd door: Frank Coraci

Met onder meer: Adam Sandler, Drew Barrymore en Wendi McLendon-Covey

Releasedatum: 24 juli 2014

Plot Blended

"Single dad, no clue. Single mom, flying solo."

'Blended' vertelt het verhaal van een gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.

avatar van robinb

robinb

matige comedy.

de film begint extreem zwak en dan doel ik met name op het etentje, dat was gewoon schaamte opwekkend slecht.

verder helaas weer veel grappen die niet grappig zijn, veel cliché karakters en slecht acteerwerk.

de film word na een tijdje wel wat beter, maar dat komt vooral door wat mooie beelden en het hakuna matata gevoel in combinatie met wat feelgood scenes.

ze kiezen wel heel erg voor de makkelijke weg, maar ja dat is ook niet zo belangrijk bij dit soort films.

1,5 ster, ok voor op een regenchtige zondagochtend, maar snel weer vergeten.

avatar van Waku

Waku

Best vermakelijke romantische komedie. Met nadruk op komedie.

Typische Sandler film met herkenbare Sandler humor.

2.5*/3*

avatar van Lennon

Lennon

Een koppel wat al vaker leuke films heeft gemaakt, is duidelijk geen garantie voor succes.

Aardige, maar zeer voorspelbare film, die wat voorkabbelt, en 30 minuten te lang duurt..

nee, dit is niet echt een aanrader...al blijft de charmante Drew een genot om naar te kijken.

avatar van mnrk

mnrk

He's a bad daddy he made me look like the walking dead.

Dit was gewoon een leuke komedie van Frank Coraci...

Het verhaal is gewoon in orde en alles wordt lekker zo gebracht dat het tempo er lekker in blijft waardoor het leuk blijft om naar te kijken...

Adam Sandler en Drew Barrymore zijn een leuk koppel weer in deze film en vullen elkaar goed aan, ook de kids zijn leuk en voorzien de film van leuke momenten en teksten...ook de bijrollen van Shaquille O'Neal en Terry Crews waren top...

avatar van bizhub

bizhub

gewoon een leuke film zonder dat het weer eens vulgair wordt, en dat is tegenwoordig best een prestatie. Sandler en Berrymore zijn prima op dreef en vormen een geloofwaardig koppel die elkaar uiteraard aanvankelijk niet uit kunnen staan. ook prima acteerwerk van de bijrollen.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1951 berichten

Dit is best een leuke film, maar vaak ook erg flauw en super, de super cliché.

avatar van soom

soom

Ik weet niet precies waar ik het tegenkwam. Niet hier blijkbaar. Maar hoe dan ook.. Ik las ergens vandaag dat iemand schreef, dat hoe slecht Adam Sandler ook is, je blijft kijken naar de komedies waarin hij speelt. Omdat hij niet eens zo goed is, maar hij heeft een bepaald charme. Hij schreeuwt een eind weg, maar je vergeeft het hem allemaal. Hij mag dan Razzies bij de vleet passeren, maar hij komt met de slechte producten weg.

Waarom? Omdat hij Adam Sandler is.

Nou, van mij moet hij ophouden.

Een gat graven en zich verstoppen. Pas terugkomen als hij bereid is om wat serieuzer te doen. Mensen hebben wel wat meer fijngevoeliger humor verdiend, mr. Sandler. Het is bij vlagen enorm irritant hoe hij zich beweegt. Maar ook zitten er wel een paar leuke dingetjes in.

Drew is een licht ingezakte taart, maar ze houdt zich nog goed. Met name Hillary en Jake waren leuk, dat middelste meisje was het mooist aan het einde van haar scenes, Espn was matig. Dwz, degene met dat blonde krulhaar was matig. Was dat Lou of Espn? Hmm.

Brendan was lichtjes nerveus meen ik, en Tyler was van de zoons het mooist. En Jen was de beste bijrol. Die Terry Crews was nog irritanter dan Adam, dat zegt wel genoeg. Hij begon goed, maar een of twee keer was beter geweest. Het bleef maar doorgaan. Verder een redelijk mooi verhaal, met een paar lichte missers. Afrika is wel bijzonder.

avatar van carlak

carlak

wat een verschrikkelijk slechte film: beroerd acteren, niet leuk, stom verhaal. Een grote ergernis die ik een uur heb volgehouden, wat een prestatie genoemd mag worden. Yek !!

avatar van pvl63

pvl63

Aardige erg Amerikaanse familiefilm. Eind goed al goed uiteraard maar niet zonder de nodige hobbels en de afgesproken inzinking op het einde dat weer beloond wordt met een mooie finale. De Zuid Afrikanen zorgen voor de vrolijke noot in de film.

avatar van carbayon

carbayon

Ik snap die sandler-haat niet...gewoon een leuke familiefilm waarbij we regelmatig erg hebben moeten lachen.

avatar van Remmus

Remmus

Heb weer genoten en gelachen, een heerlijke feelgood comedy met Adam Sandler en Drew Barrymore.

Geen moment spijt van en een aanrader voor de sandler fans.

robinb schreef:

matige comedy.

Inderdaad zeg.

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

“I got a girl for you. A blond girl from my dance class.

Slightly chubby. But when you start to move, all that is worth it

That big woman can make you move like a hurricane”

Ben je een echte liefhebber van romantische komedies ? Of van films waar alles mis gaat en de situatie zich dan als bij wonder toch herstelt ? Of eentje waar een nogal sullig uitziende dochter plots transformeert in een sprookjesachtige dame waarna één of andere stoethaspel die er eerst niks van moest weten, er nu achteraanholt met zijn kwijlende tong tot op de vloer ? Of zo’n kolderkomedie waar eigenlijk aan de lopende band flauwe moppen worden opgevoerd die, zelfs als je ze samenvoegt, met moeite erin slagen om een glimlach op je gezicht te toveren ? Of kijk je al uit naar die bepaalde film waar er weeral iemand in meespeelt met de naam Dick en je dan al op voorhand weet welke olijke grappen en grollen er hierover worden gemaakt ? Halleluja ! Dan is “Blended” echt wel een film voor je, die al deze eigenschappen bevat en je dan ook nog eens tijd bespaart. Niet nodig om op zoek te gaan en ze allemaal te bekijken, want ze hebben (de genieën) dit allemaal in één film gegoten. Schitterend.

Lees mijn volledige mening hier ...

Ging met het gevoel van fifty first dates deze film in(met de fantasie dat het een soort vervolg was in een ander universum).

Dat hoef je niet te verwachten, daar de restaurant scene ronduit belachelijk is.

Maar gelukkig komt daar later op de film een paar procent logica bij, zeer gelukkig btw !

Al met al een redelijke leuke film, maar geen topper.

Daar is ie veelste cliche voor, maar de laatste tijd zijn er weinig vernieuwde films te vinden, misschien tijd perk?(remakes enzo)

Gelukkig niet een extreme kinder film, wat dus inhoudt dat ie niet zo'n niveau heeft dat alleen kinderen hem leuk vinden(iets wat vaak gebeurt als kinderen in een film mee spelen en al helemaal in combi met adam sandler)

Wel las ik iets over terry crews, de gestoord gespierde, maar belachelijk aardige kerel.

Ik lag in een deuk toen hij zijn maffe kop weer eens liet zien, maar inderdaad, 2 tot 3 keer was goed geweest.

Een lekkere feel good movie, en wat mij betreft kunnen er daar nooit genoeg van zijn(zolang ze maar redelijk blijven)

Mijn tip, en hoe ik het ook meegemaakt heb, haal een kilo wiet en dan is het een leuke film.

3 a 3,5 ster

avatar van richardbr

richardbr

Een leuke komedie, wel erg voorspelbaar.

avatar van gillie24

gillie24

Adam Sandler-humor? You love it or you hate it! I'm lovin' it.

De derde samenwerking tussen Sandler en Barrymore en de derde keer meer dan geslaagd. Net als in de Wedding Singer en 50 First Dates is er een fijne chemie tussen de twee en weten ze wederom het voorspelbare verhaaltje geloofwaardigheid mee te geven. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo'n fan van Barrymore, maar in combinatie met Sandler kan ik haar zeer goed hebben.

Veel geslaagde grappen, een onderhoudend verhaal en de mooie locaties maken dit een fijne zit.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

''What is this? Dateline NBC?''

Ik had het niet verwacht, maar ik heb een paar keer best hard gelachen. En dat terwijl ik helemaal geen Sandler fan ben. Het begin was vreselijk, en verder waren er nog een aantal extreem flauwe momenten, zoals met die oma die van de quad afdondert, maar over het algemeen was de film goed te pruimen.

Prima film, ook als je niet van Sandler houd.

''I thought you don’t like dick''

avatar van rep_robert

Prima vermaak dit. Wanneer Sandler geen irritante typetjes speelt of weer eens een raar stemmetje op zet maakt hij erg fijna komedies. De humor is leuk, nergens over de top en de algehele feel is gewoon erg vrolijk. Ik heb me echt ondanks het voorspelbare plot bijzonder vermaakt met Blended.

Blended is gewoon een familiekomedie zoals ze bedoeld zijn.

avatar van Brabants

Brabants

Dat komedies bol staan van clichés hebben ze allemaal gemeen, dus daar zal niemand snel over vallen. Wat vooral wel opvalt is de ontbrekende chemie tussen Adam Sandler en Drew Barrymore, wat vrij opmerkelijk is na eerdere successen tussen deze twee acteurs. De twee zijn de leidraad van de film en bijna twee uur lang helemaal nergens grappig. De meeste grappen komen vanuit de kinderen of hun situaties. Ook al zou je mij morgen vragen welke grappen dat waren, dan zou ik ze niet eens meer kunnen herinneren. In die zin is het een tegenvallende film met een te lange speelduur en een over de top irritante toevoeging van Terry Crews.

avatar van Do88

Do88

Leuke romantische komedie; simpel & kijkt lekker weg.

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Ik ben niet zo'n comedy-fan maar deze beviel goed: de voorspelbaarheid was groot maar dat mocht de pret niet drukken. Vlot en naast een aantal visueel leuke scenes ook een flink aantal verbale grappen of opmerkingen zie mij regelmatig aan het lachten maakten.

avatar van Zanoni83

Zanoni83

Leuke film, feel good movie, wat al eerder is gezegd voorspelbaar, maar wel leuk om weg te kijken.

avatar van Jo1990

Jo1990

Typische komedie. Soms download je zo'n komedie omdat je er zin in hebt en dan brengt het je wat je verwacht. Prima vermaakt, 3,5 ster.

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Beetje lage ratings wat mij betreft. Leuke komedie met ontzettend grappige, maar ook ontroerende stukjes.

schumacher schreef:

Ben het niet eens met de lage scores.

Dit hier was een zeer vermakelijke film met goeie acteurs, een aantal goede lach momenten ook en de film kijkt lekker weg ook, de 2 uren vlogen voorbij.

Ik lees hier ik heb 5 keer moeten lachen maar de laatste maanden heb ik veel komedies gezien waarbij ik zelfs niet kunnen lachen heb, vanwaar moeten ze het soms nog blijven halen? De beste grappen zijn al uitgevonden.

Er was idd 1 scene in hooters die niet fun was maar buiten dit was alles oke.

Ik vond de sfeer, acteurs en muziek wel oke.

Adam Sandler was top in deze film, je bent ervoor of er tegen, iets tussen in besta niet.

Bij een komedie probeer ik ook niet naar de trailer te kijken.

Hier sluit ik me helemaal bij aan. Er zijn maar weinig komedies te vinden tegenwoordig waar ik echt om moet lachen, maar bij deze film ging het helemaal vanzelf. Ook blijf ik de combinatie Adam & Drew geweldig vinden.

avatar van ambrosini

ambrosini

Sandlers comeback..

avatar van lottedest

lottedest

ik heb deze film laatst samen met een vriendin gekeken en het is een leuke humoristische maar ook romantische film echt geweldig

avatar van peterjohn

peterjohn

Voorspelbare film natuurlijk gezien het genre, maar ik het met ontroering en met een goed gevoel deze film ervaren.

avatar van Phantasm

Phantasm

Vermakelijke komedie die lekker wegkijkt.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Terry Crews! En was die catcher dezelfde als in Benchwarmers? Typische Sandler (Happy Gilmore) productie met veel bekende gezichten uit de beproefde stal. Leuke chemie tussen hem en Barrymore. Zelfs de totáál niet-grappige kids kunnen hier niets aan verpesten.