Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Frank Coraci
Met onder meer: Adam Sandler, Drew Barrymore en Wendi McLendon-Covey
Releasedatum: 24 juli 2014
Plot Blended
"Single dad, no clue. Single mom, flying solo."
'Blended' vertelt het verhaal van een gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.
tommykonijn
De eerdere samenwerking tussen Sandler en Barrymore (en Coraci bij alleen The Wedding Singer) heeft twee erg leuke films opgeleverd, maar bij deze twijfel ik. Óf het wordt een van de leukere Sandler films van de afgelopen tijd óf dit haalt zijn huidige status nog meer omlaag (indien mogelijk).
tattoobob
Weer een comedy met de slechtste(comedy)acteur op deze planeet...uhhhh ff denken.....gewoon overslaan en links laten liggen!!!!!
Fortune
Sandler heeft wel bewezen dat hij kan acteren in Punch-Drunk Love en Reign Over Me. Helaas maakt hij (teveel) van die typische Sandler komedies die de lat niet hoger leggen. Voor een komedie heeft deze film een lange speelduur van 117 minuten wat voor een Sandler film of zelfs een komediefilm tegenwoordig lang is, Funny People als uitzondering maar werd niet bijster goed ontvangen en veel mensen klaagden toen ook over de te lange speelduur van 146 minuten. Funny People vond ik wel behoorlijk goed al kwam dat vooral door Judd Apatow.
Gezien de acteurs en regisseur gaat dit wel weer een typische Sandler komedie worden met als verschil dat dit nog een half uur langer gaat duren dan normaal en als deze film vol zit met clichés en het gebruikelijke formulewerk dan gaat dit een hele frustrerende rit worden.
Degelijk.
Geen "half uur langer dan normaal", die recente Sandler comedies hikken wel vaker tegen de twee uur aan. Wel weer een goed kwartiertje te lang, ook hier zit er een finale kink in die de vaart uit het einde haalt en verder helemaal niks toevoegt. Het is niet alsof er nog veel verrassing zit in een film als deze.
Maar goed, Sandler en Barrymore zijn een goed onscreen koppel. De films die ze samen gemaakt hebben vallen in de categorie van typisch en braaf, maar ze werken wel. Ook deze film mag in dat hokje geduwd worden. Met Coraci erbij én een mooie, zonnige locatie is er eigenlijk maar weinig wat fout kan gaan.
Het is het luchtige, gezellige sfeertje wat een film als deze makkelijk te behappen maakt. Af en toe een paar geslaagde grapjes (er wordt een paar keer leuk gespeeld met ondersteunende muziek) en vooral veel feel-good zodat het nooit te serieus wordt.
Kan het best wel hebben. Blended is geen film die er uitspringt, maar verder ook niet veel verkeerd doet. De chemie tussen Barrymore and Sandler is er nog steeds, en da's ook waar de film rond gebouwd is.
Pur
Gewoon een erg leuke en grappige film. Ik had vooraf geen specifieke verwachtingen maar we hebben bijna de hele film in een deuk gelegen zonder dat de humor flauw of ordinair was.
Zeker een film om nog eens te gaan kijken.
Apster
Vre-se-lijk, ben ik er toch weer ingetrapt. Sandler films zijn verschrikkelijk. Hij wordt zelf met de jaren ook steeds slechter en dikker. Barrymore is ook een vreselijke actrice die praat alof ze in haar bek is gestoken met een verdovingsspuit.
De film is het bekende Sandler recept vol slechte humor afgewisseld met mierzoete scenes en moralistisch gezever. De film duurt ook veel te lang. Het laatste half uur gaat maar door. Het interesseert je dan al geen reet meer of Barrymore en Sandler een stel gaan vormen . Extra minpunt is de setting. Een 5* resort in Afrika met een stel verveelde volgevreten Amerikanen die zich laten bedienen door vrolijke Afrikaantjes die werken voor een habbekrats. Wat een vreselijk misbaksel deze prent, geen Sandler meer voor mij.
DonLeone
wat een geweldig funny Sanlder-movie deze keer! of is het de situatie waar ik inzat die me bevolen heeft deze prent graag te zien? ach nee, het is gewoon een feit dat deze film vol zat met de meeste funny grappen in een hele tijd van matige tot middelmatige komedies. applaus graag voor de toch al wat ouder wordende meneer Sandler!
krimsonnation
Vervolg op 50 first dates ?
Na de helft van de trailer gezien te hebben, heb ik er eigenlijk al genoeg van.
Vind het zo'n vreselijke "acteur" die Adam Sandler. Als we allemaal Adam Sandler heetten konden we allemaal in een film spelen.
tattoobob
Vervolg op 50 first dates ?
Na de helft van de trailer gezien te hebben, heb ik er eigenlijk al genoeg van.
Inderdaad...verschrikkelijk acteur...en nooit grappig.
Al DeNiro
Gewoon een erg leuke feel good film en zeker een van Sandler's beste. Ik begin hem toch steeds meer te waarderen. Net als Barrymore. Blended heeft veel grappige momenten, maar ook ontroerende met de kinderen die hun moeder missen.
Shinobi
"We're going to Africa!"
Eigenlijk is het verbazingwekkend dat de films van Adam Sandler nog steeds een bioscooprelease krijgen. Dus met enigszins getemperde verwachtingen meegepakt, maar het is me gelukkig reuze meegevallen.
Het minieme verhaaltje is zo voorspelbaar als wat en als kijker weet je vanaf het begin dat het wel goedkomt met iedereen. Maar dat mag de pret niet drukken, omdat de onderlinge chemie tussen Sandler en Drew Barrymore duidelijk aanwezig is en dat is nou net één van de hoekstenen waar de film hevig op leunt.
Daarnaast creëert de Afrikaanse setting een relaxt sfeertje, wat ervoor zorgt dat 'Blended' lekker voortkabbelt. Gedurende dit deel zitten er een aantal hit-and-miss situaties en enkele running gags tussen die niet allemaal even geslaagd zijn, desondanks is het nergens echt vervelend te noemen. Wat dat betreft hield ik er wel een bepaald feel-good gevoel aan over.
Al met al best vermakelijk, alleen jammer dat het geheel soms tegen het langdradige aanschurkt.
Dikke 2,5 sterren.
Flat Eric
Best benieuwd. En met Terry Crews! Hoop dat ie weer heerlijk als een dolle gaat dansen zoals in White Chicks
Flat Eric
Ok, gezien. Een behoorlijke zoutloze comedy waar ik meer van had verwacht. Film duurde ook wat te lang.
De meest aardige stukjes zaten al in de trailer en die waren ook niet echt heel erg grappig.
De afloop zie je al mijlenver aankomen.
Ik kon alleen maar glimlachen om de dansjes van Latrell, ik bedoel Terry Crews.
Kortom, wil je naar een leuke comedy sla deze gerust over!
martin&angela
In de bioscoop gezien, zonde van tijd en geld. Al tijden niet zoiets saais gezien.
matthijs_013
Laten ze het woord "Zuid-Afrika" ook maar ééns vallen? Afrika heeft maar 54 landen, dus waarom zouden we het niet allemaal over een kam scheren? Come on..
_Casper_
Hoe flauw ook,ik hou van een adam sandler filmpje op zn tijd.. gewoon lekkere simpele (kinderlijke humor), en soms heeft adam sandler ook echt leuke films (50 first dates!)
Hoopte dat deze film echt wat zou zijn, adam sandler en Drew Barrymore weer in 1 film!
maar van beide is het hun slechtste film die ik ooit gezien heb...
Verhaal was simpel, maar de grappig zijn gewoon absurd slecht en veels te geforceerd (zijn die t meestal maar nu in extreme mate!)
verhaal is dat adam en drew elkaar tegenkomen op een blind date en het klikt niet.. dan gaan ze plots samen op vakanite met hun kinderen in Afrika en dan...
echt het acteerwerk en de grappen EN ook de setting/sfeer in de film, alles was fout klopte niet en was slecht.
Al vanaf het begin, het moment dat adem en drew ''uiteten'' waren samen, en hoe drew haar eten uitspuigd... Ik weet niet wat de regiseur dacht.. Maar dat was dus gewoon totaal niet grappig... Zelfs voor de allerkleinste zouden daar niet om kunnen lachen.
Echt een rampfilm, snap niet dat ik hem nog afgekeken heb en een 6.5 op IMDB WTF???
mod0671
Gewoon een leuke film. Gelachen en soms ook ontroerd. Leuke rol voor Terry Crews en grappige verwijzingen naar 50dates.
djwest
Zo dit was erg taai om door te komen, ik heb zeker een keer of vijf gelachen. Te weinig voor een komedie, Ik zou hem overslaan.
schumacher
Ben het niet eens met de lage scores.
Dit hier was een zeer vermakelijke film met goeie acteurs, een aantal goede lach momenten ook en de film kijkt lekker weg ook, de 2 uren vlogen voorbij.
Ik lees hier ik heb 5 keer moeten lachen maar de laatste maanden heb ik veel komedies gezien waarbij ik zelfs niet kunnen lachen heb, vanwaar moeten ze het soms nog blijven halen? De beste grappen zijn al uitgevonden.
Er was idd 1 scene in hooters die niet fun was maar buiten dit was alles oke.
Ik vond de sfeer, acteurs en muziek wel oke.
Adam Sandler was top in deze film, je bent ervoor of er tegen, iets tussen in besta niet.
Bij een komedie probeer ik ook niet naar de trailer te kijken.
ricone
wat een heerlijke film!!!!
de humor zit bijna in elke scene, en ook ontroerend, onbegrijpelijk die negativiteit over deze feel good movie!!!!!
Mondragon
Veel slechter dan dit komen ze niet. Heb geen enkele grap gezien die ook maar op zijn minst een beetje grappis was. Vreselijk slecht.
krillz
Ik heb gisteren de film gezien en de eerste 20 min zijn saai.
Eenmaal de twee gezinnen in Afrika zijn, dan pas begint de film!
Ik heb dan ook goed kunnen lachen.
Tip: Bij zo'n films moet je je verstand op nul zetten! Kan je dit niet, dan is dit geen film voor jou en zal je enkele- en alleen slechte negatieve meningen schrijven over deze film
MadMekx
Hier en daar wel grappig. Ook redelijk flauw en zoetsappig. Maargoed dat weet je met Adam Sandler. Wel waard om te kijken hoor als je niks beters hebt liggen.
In Africa zitten ze in Sun City. Ik ben er zelf ooit geweest. prachtige luxe hotels en mooie omgeving. Er is zelfs een aangelegd strand met (nep)golven wat ook even te zien is in de film.
Cristo
Indien je van het adam sandler type of film houd (zoals ik) ga je deze film erg leuk vinden. Voor alle anti adam kijkers zou ik zeggen oordeel zonder vooroordeel nadat je de film hebt gezien! Gewoon heerlijk feelgood.
Elineloves
Hoewel ik Drew niet leuk vind, wou ik de film wel zien, mede door Sandler die ik altijd wel kan waarderen.
Het begin vond ik niet echt leuk. Cliché scheidings geneuzel, die blind date die nergens op sloeg, stereotype personages met vervelende Taylor Swift achtige muziek. De "struggle" van een alleenstaande moeder wilden ze iets te nadrukkelijk overbrengen, evenals dat van een alleenstaande vader, maar dat kon ik beter hebben. Misschien omdat Sandler wat rustiger overkomt dan de hysterische Barrymore.
Na een half uur was ik er een beetje in "gegroeid". Gelukkig ergerde ik me niet meer zo aan Drew (Al bleef ze hysterisch), en werd de humor ook wat beter. "I googled you and ClosetQueens came up, are you a lesbian?" De vriendin van Drew zorgde ook voor enkele leuke oneliners.
En OMG! Terry Crews! I love that guy. Het hele Afrika gebeuren kreeg sfeer dankzij hem. Wat een gangmaker, die vent. En toegegeven, het ziet er allemaal mooi uit. De locaties zijn sfeervol en de kinderen komen beter tot hun recht, al komt het "de meisjes hebben een mama nodig en de jongens en papa" moraal telkens om de hoek kijken. De kleine meid is de schattigste van het stel, wat een grappig poppetje.
Naar het einde toe wordt het steeds zoeter, met name de kids zijn aandoenlijk en de groeiende band tussen de "familie leden" is prima uitgewerkt.
Niet echt vol met grappen, maar wel lief en een typische feelgoodmovie.
GGG
Leuke film. Trage start maar nodig voor het verhaal om gestalte te krijgen. Vanaf de komst in Afrika is compleet genieten.

La Civil

The Black Stallion
Avontuur / Familie, 1979

The Longshots
Drama, 2008
afrikasingle parenthonkbalextreme sportensafarizuid-afrikablind datesportromantische komediedieren in het wildtiener crushwild animalrelatiezomervakantiefamily vacationalleenstaande moederfamiliedivorceedivorced womanweduwnaaralleenstaande vaderdaredeviltomboydeath of motherspring breakmother figure hotel suiteresort hotel father figureafrican wildernessblended family moeder zoon relatievader dochter relatiesinging groupafrican music playfulafrican safariafrican savannahabsent fatherhooter's restaurantafrican culture hilariousenthusiastic