• 9.375.245 stemmen

Geregisseerd door: Jake Kasdan

Met onder meer: Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry

Releasedatum: 7 augustus 2014

Plot Sex Tape

"A movie about a movie they don't want you to see."

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

MovieFan79 schreef:

Pas aan het eind van de film heb ik 1x keihard gelachen. 2 sterren

Bij welke scene was dat dan?!

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Staat op nummer 1 in de Nederlandse bioscoop top 10. Alleen door de titel ofzo? Wat zijn wij Nederlanders toch voorspelbaar.

Lefgozer schreef:

Ik denk het niet, waarschijnlijk staat hij nu eventjes op nummer 1 omdat er eigenlijk ook nu helemaal niets bijzonders (in mijn ogen eigenlijk allemaal troep) draait in de bioscoop en omdat deze film zowel geschikt is voor vrouwen (de uiteindelijke doelgroep en die gaan vaak massaal kijken met vriendinnen) en mannen. De laatste wordt waarschijnlijk gedwongen door hun vrouw of vriendin om mee te gaan.

Theunissen schreef:

De film, het uitgangspunt, hád heel leuk kunnen zijn, en ik denk dat veel mensen toch benieuwd zijn. Maar na het zien van Sextape dus van een koude kermis thuiskomen.

En ik denk dat mannen graag de blote kont van Diaz zien en dat vrouwen Diaz wel waarderen.

Flat Eric schreef:

Zowel qua verhaal als cast lijkt me dit al gewoon een 13 in dozijn flauwe komedie. Seks en Cameron Diaz in een film gaan sowieso nooit samen, want ze gaat nooit bloot in een film (en dan bedoel ik geen kont). Neem dan een actrice die zich niet schroomt om zich bloot te geven (bijvoorbeeld een Heather Graham). Persoonlijk zou ik nooit speciaal naar de bioscoop gaan voor Cameron Diaz, of ze zou al moeten spelen in een film als "Slow Torture Puke Chamber (...". Maar dat zal dus nooit gebeuren, laat staan dat het ooit in de bioscoop vertoond zou worden

Ik zal deze film ongetwijfeld in de komende tijd zien (of via pindakazen of Film 1) en dan pas kan ik hem ook echt beoordelen.

avatar van roos081

roos081

Ik heb de film in de bioscoop gezien, vond hem niet geweldig. Slappe film, met weinig lach momenten. Ook viel ik bijna in slaap in de bioscoop hahahah, de film klopte ook gewoon niet. Nee, geen top film, maar wel leuk om een keer gezien te hebben.

Theunissen schreef:

Ik heb toch echt haar billen gezien (of het was van een stand-in natuurlijk). Het is zeker geen must-see nee. Als je hem niet ziet mis je niks. Ps wat bedoel je met pindakazen?

Flat Eric schreef:

Als het alleen een shot was van de billen, dan heb je er kans op dat het een stand-in was (werd vroeger best vaak gedaan). Wat betreft pindakazen moet je even op deze "Link" klikken.

Theunissen schreef:

Was een full body shot van haar hele blote achterkant!

Oh, pindakaas....

avatar van rep_robert

Theunissen schreef:

Volgens mij heeft Diaz in interviews gezegd dat het wel haar kont is en dat dit voor het eerst is dat je haar "naakt" ziet in een film.

avatar van rep_robert

Sex Tape is een film die je echt moet liggen. Ik kan best veel met het uitgangspunt en de complete meligheid die de film overneemt vind ik ook best te pruimen. Al met al natuurlijk niet bijzonder hoogstaand, maar ik heb me voor deze ene keer dat ik de film waarschijnlijk zal zien prima vermaakt.

Nou, nou. Een blote kont.Poeh he.

Dat deed Bardot 65 jaar geleden al. En beter.

avatar van MovieFan79

MovieFan79

Flat Eric schreef:

Bij welke scene was dat dan?!

Bij de salto scene ..

avatar van cales77

cales77

Een sex-tape....al zo vaak gedaan. Lijkt me erg saai.

avatar van madmax2011

madmax2011

gezien in de bios leuke film voor 1 keertje

avatar van Katharina

Katharina

Moeilijk om uit te zitten in de bios. Wat een verschrikkelijke film en ze lieten geen makkelijke scene voorbij gaan (de hond, de chantage). Geen aanrader! Ook niet voor een keertje wat mij betreft.

avatar van schumacher

schumacher

Eens leuk om gezien te hebben maar meer dan dit zeker niet.

Ik heb me niet zitten vervelen maar ik heb er ook niet met de volle zin gezeten omdat er nauwelijks tot geen lachmomenten in zaten en dat merkte ik ook aan de zaal, er werd tijdens heel de film max 3 keer heel snel haha te horen en meer niet.

Mijn verwachtingen waren al laag en dat werd helaas bevestigd.

Pluspunt; Cameron Diaz eens half naakt gezien, blijft toch een schoon vrouw met een prachtlichaam ze, alleen jammer je de voorkant nooit te zien krijgt op een side boob na en dat zag er wel goed uit .

Ik raad deze film zeker niet aan om in de cinema te gaan bekijken, dat vind ik geldverspilling, het is beter je wacht tot je deze op tv ofzo ziet, dan is het eens leuk om eens gezien te hebben maar verwacht er dus maar niet te veel van .

avatar van m1701

m1701

leuke vermakelijke film.

ze zijn beide zo grappig!!!

avatar van carbayon

carbayon

Deze film gezien in een bioscoop in spanje dus door nasynchronisatie niet met de oorspronkelijke stemmen van de acteurs wat nog het enige excuus zou kunnen zijn waarom ik de film erg vond tegenvallen. Het enige moment waarop ik heb kunnen lachen was wanneer de baas van cameron thuis angel of death van slayer opzet zonder een spier te vertrekken...overigens ben ik benieuwd waarom de keuze tijdens het coke snuiven op expendable youth (of all slayer songs) is gevallen. Flauwe film en veels te weinig kunnen lachen voor een komedie.

avatar van johanneman

johanneman

In de bios gezien.,leuke film om een keer te zien,daar zijn deze films ook voor bedoelt,alleen dat gedoe met die hond vond ik overdreven,maar oke. Niet echt gelachen,wel dikke glimlach op zijn tijd. Zeker niet verveelt met de film,maar gewoon op dvd zal hij zeker niet minder zijn dan in de bios.Wel moet ik toegeven dat de 2 hoofdrolspelers er veel plezier in hadden vooral met de `sex` scenes , en wat mij stoorde in veel amerikaanse sexscenes dat de lakens er altijd overheen lagen was hier niet het geval..

avatar van missl

missl

Toen ik deze trailer zag toen dacht ik bij mezelf dat ik heel snel naar deze film moest, de trailer is namelijk erg grappig. Toen ik in de bioscoop zat was dit een kleine tegenvaller. De grapdichtheid is niet groot, het duurt lang voordat de film op gang komt en vervalt dan weer in misplaatst drama. Ik vind altijd dat wanneer je zo’n film maakt dan moet je het of grappig houden of heel dramatisch maken maar niet ertussen in, dan is het allemaal net niet. Vooral de laatste beelden waren voor mij echt too much na een film die sowieso de plank mis sloeg.

carbayon schreef:

In Spaans nagesynchroniseerd...dat zou op zich al erg komisch kunnen zijn
Slayer ja, dat was ook bij mij het enige (glim)lachmoment

avatar van The Oceanic Six

Heel matig.

Sex Tape had leuk kunnen zijn, maar het is allemaal veel te preuts (dit was nou eens zo'n film waarin we Diaz gewoon helemaal naakt hadden moeten zien) en flauw. De intro naar het hoofdonderwerp vond ik al langdradig, maar de zoektocht naar de iPads (tientallen malen genoemd, benieuwd wie de film heeft gesponsord...) was eigenlijk niet leuk. De grens tussen humor en drama is vrij klein in de film, maar op dat laatste zit denk ik niemand te wachten. Segel vind ik best een leuke acteur, kom hem tegenwoordig nog wel eens tegen in de nodige films en Diaz is ook niet verkeerd, ook op haar huidige leeftijd nog best een mooie vrouw, maar ze hebben weinig chemie met elkaar. Alles bij elkaar opgeteld was ik blij dat de aftiteling begon te draaien.

avatar van gauke

gauke

Anno 2014 had ik een uitdagende film verwacht. Maar niets was minder waar. Ik zag een o zo fatsoenlijke, flauwe en onschuldige slapstick komedie met wat steriele seksscènes (de regisseur dacht waarschijnlijk dat de kijker voor een paar blote billen volledig door de knieën zou gaan) en belegen, uitgezakte, melige en preutse humor. In de productie zat ongelooflijk weinig verhaal, maar wel slap gezanik over seks. Cameron Diaz en Jason Segel waren slechts sterk in overacting. Kortom: pijnlijk slecht.

avatar van blurp194

blurp194

Cameron Diaz blinkt de laatste tijd vooral uit door een talent voor het kiezen van de verkeerde films.

Deze bijvoorbeeld. Toch mijlenver verwijderd van de leuke(re) films waar ze vroeger in speelde. de zoveelste komedie waar niets om te lachen valt. Overbraaf gedoe dat alleen op de poster iets uitstraalt, en dat niet kan waarmaken. Weer een film die zichzelf te serieus neemt, en tenonder gaat aan een gebrek aan zelfspot. Gemakzuchtig gemaakt, Flauwe grappen met een verkeerde timing. Nouja, op een na dan, maar die komt veel te laat.

De rest van de cast is al even bedenkelijk bezig als mevr. Diaz. Misschien geen wereldacteurs, maar ze kunnen echt meer dan dit gepruts.

Trieste boel. Onderweg naar de filmavond op de commerciele zenders, en naar de uitverkoopbak van de dvd-winkel. Ik zou 'm laten liggen, ook voor een euro.

avatar van Pim1993

Pim1993

Vervelende actrice geworden die Diaz.... Filmpje vermaakte opzich wel maar vrij standaard, de titel verklapt de volledige film waardoor je eigenlijk kunt zeggen dat je hem al gezien hebt als je de cover en de titel hebt bekeken.

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Wat een waardeloze anderhalf uur durende reclame voor het merk van de appel.

avatar van Theunissen

Tenenkrommende slechte en eveneens zeer flauwe komedie die draait om een zelf gemaakte sekstape.

Zowel het verhaal als de uitvoering van deze film zijn zeer flauw en puberaal en te lachen valt er eigenlijk ook niets. In het begin van de film hebben Jay (gespeeld door Jason Segel) en Annie (gespeeld door Cameron Diaz) als jong studentenkoppel (dat is eigenlijk al te belachelijk voor woorden want Cameron Diaz is al 40+) veel seks en zijn ze beiden ook regelmatig bloot te zien, maar verwacht wel niet veel van dat bloot m.b.t. Cameron Diaz want alleen haar achterkant is volledig bloot zichtbaar. Wat dat betreft was het dus ook nog allemaal behoorlijk preuts. Ondanks dat de film maar iets van 90 minuten duurt was het ook nog eens langdradige saaie bedoeling (zeker na circa 40 minuten) en een pijnlijke zit om hem helemaal uit te kijken.

De scene waarbij men langs het huis gaat van Hank (gespeeld door Rob Lowe) en hij op een gegeven moment zegt "Ik zet wat muziek op" en er daarna keihard "Angel of Death" van de trash metal band "Slayer" uit de speakers knalt, was misschien nog wel het hoogtepunt van deze film. Daarna wordt er nog het nummer "Expendable Youth" van "Slayer" gedraaid.

De cast met zeker niet de minste met o.a. Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Lowe en op het einde nog Jack Black bakte er helaas zeer weinig van en ik vond ze eigenlijk ook allemaal maar vervelend (zeker Cameron Diaz). Je zou deze ellende maar in de bioscoop hebben gezien (ik gelukkig niet), want dan voel je je na afloop wel heel bezeikt. Nee, deze 90 minuten van verloren tijd kun je je beter besparen en besteden aan leukere dingen zoals het maken van je eigen sekstape

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Ik vond het allemaal maar matig, de trailer leek heel grappig maar zie dat in de film niet echt terug.

Ik vond de scenes met de duitse herder nog het leukste.

avatar van egelhunter

egelhunter

Dat iedereen zo negatief is over deze film snap ik niet. Zo slecht is hij nu ook weer niet. Ik vond hem zelfs wel grappig. Cameron Diaz ziet er nog lekker uit in dr blootje en de grappen zijn soms ook best leuk, zeker het einde.

Toch 3*