Sex Tape (2014)
Met onder meer: Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry
Releasedatum: 7 augustus 2014
Bekijk via Videoland
Plot Sex Tape
"A movie about a movie they don't want you to see."
Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.
Annie
Graduation Guest
Max
Linda
robinb
ben benieuwd. cameron diaz is altijd de moeite van het kijken waard, de rest beloofd niet gek veel.
Seam
Het idee is leuk genoeg voor een kortfilm, maar ik verwacht dat deze film na een half uurtje helemaal in elkaar stort.
Inland Rabbit
Hmm regisseur Jake Kasdan heeft nog geen slechte film gemaakt, maar dit ziet er toch wel goedkoop en afgezaagd uit. Hopelijk valt t mee. De cast is wel goed, maar dat zegt nog niets...
pjutter
Wat een kutfilm zeg!
Komedie? nog geen flauw glimlachje kon er van af.
soom
Zo, wat was dit weer van een bedenkelijk niveau. Ik ben geen daadwerkelijke fan van mr Kasdan. Bad Teacher vond ik al om te huilen. Het was Jason Segel die het draaglijk maakte. Zo ook hier. Cammie is wel leuker dan in en tijdens Bad Teacher. Maar het wil nog niet echt vlotten met de komische stijl die mr. Kasdan hanteert.. Ik vind het zo plat. En daar houd ik niet van, platte humor is niet mijn deel. En dit was dan ook helemaal niet mijn eerste keus. Maar wel redelijk om uit te kunnen zitten. Er zat wel meer in dan Bad Teacher, dat kon ik wél zien. Maar echt overlopen van vreugde? Nee, dat ook weer niet.
xplode
Wel vermakelijk met leuke grappen maar erg sterk vind ik de film niet.
jumpstylemovie
Cameron Diaz is uitgeblust en oud. Jason Segel is mehh. Klinkt inspiratieloos een saai.
Captain Pervert
Cameronn Diaz wordt ieder jaar lekkerder, Jason Segel is geweldig. Klinkt als een aardige film. Trailer was ook leuk. Niets vernieuwends maar gewoon, grappig.
Ik vind de vele slechte recensies echt verbazingwekkend.
(Serieus? Oud? Ze is 42!)
smennink
Wat een verschrikkelijk saaie film. De grappen (die paar die erin zitten) zijn totaal mislukt. Gesprekken tussen personen worden verschrikkelijk opgerekt waardoor het allemaal erg lang duurt. En de film is 1 groot reclame filmpje voor Apple...
Camerion DIaz in het enige pluspunt in deze film.
schumacher
de film is 1 groot reclame filmpje voor Apple...
Camerion DIaz in het enige pluspunt in deze film.
Dat zijn dan voor mij 2 positieve punten se
. Waarvoor dank.
Gerlof1378
2 punten omdat Cameron Diaz erin speelt, de rest lijkt me 3x niks.
AHWA
"Lijkt'' je niks? Heb je de film gezien dan? Het is niet de bedoeling dat je stemt zonder de film gezien te hebben.
ham1958
Ben redelijk nieuw op deze site, maar is het echt de bedoeling alleen maar negatief te zijn en films af te zeiken voor je ze gezien hebt?
John Milton
Nee dat is niet de bedoeling. Je mag natuurlijk aan de hand van de trailer of synopsis of makers zeggen dathet het je niets lijkt (liefst beargumenteerd), maar hier lijkt volgens eigen zeggen gestemd te worden zonder de film gezien te hebben, dat is altijd een no-go. Daarvoor zit een hele mooie 'meld misbruik' knop naast ieder bericht. bij deze ingedrukt.
Movieritch
Slechte film. De grappen zijn tenenkrommend. En Jason Segel, wat is daar mee gebeurd? Hij ziet er slecht uit, lijkt wel aan de meth. Leuk concept, maar zeer slecht uitgewerkt in deze film.
davidz352
Het is dat ik hem gratis mocht zien, maar wat is dit slecht zeg. De grappen zijn extreem flauw, hoewel dat soms leuk kan zijn is dat hier niet het geval.
Voortaan mijd ik alle films die deze regisseur maakt.
PEN15
(Serieus? Oud? Ze is 42!)
Rob Lowe is vijftig, maar ik neem aan dat de meeste kerels van die leeftijd er zo uit hadden willen zien. Ben eigenlijk wel benieuwd naar zijn rol..
maar niet van Cameron Diaz. Als het alleen maar om haar te doen is dan kijk ik liever naar Mia Malkova
Shinobi
"What the hell is going on?"
Met het werk van Jake Kasdan ben ik niet bekend, dus met enigszins frisse moed in de bios meegepakt. Helaas is de film van een bedenkelijk niveau.
Op zich is de - uitgekauwde - opzet leuk gekozen, maar de uitwerking faalt in zowat alle opzichten. Het verloop is logischerwijs weinig bijzonder te noemen en de situaties waarin Jay en Annie belanden, zijn gewoonweg niet memorabel. Hierbij helpt het niet dat de film vol zit met vervelende personages, beginnende bij Cameron Diaz en Jason Segel die geen greintje sympathie weten op te wekken.
'Sex Tape' is dan ook voornamelijk aan de langdradige kant; elke scène wordt te lang uitgesponnen waardoor het al gauw ongemakkelijke vormen aanneemt. Het resulteert zich in eindeloze dialogen die nooit ofte nimmer grappig worden. Een goed voorbeeld hiervan is als ze het huis van Rob Lowe's personage (leuke knipoog) aandoen. Hier wordt opmerkelijk veel tijd aan besteed, terwijl er nog zo veel iPads rondslingeren. Ach ja, over de logica zal ik het maar niet hebben.
Nadat je als kijker een hoop onzinnigheid verduurd hebt, mag je dan eindelijk de 'tape' aanschouwen. Het blijkt een fikse teleurstelling te zijn waarin niets getoond wordt, tenzij je een fan bent van het achterwerk van Diaz. Het zorgt hooguit voor een minieme glimlach.
Al met al een erbarmelijke comedy die vooral stuurloos is en geen vermaak biedt. Tevens lijkt de film een grote reclame te zijn voor de iPad, niet normaal hoe vaak dat product wordt genoemd en geroemd.
1,0 Sterren.
Flat Eric
Een comedy dus.
Nou, ik heb er niet echt smakelijk om kunnen lachen. Bedroevend slecht. Dit had veel beter uitgewerkt kunnen worden.
Het rolletje van Rob Lowe was misschien nog wel het leukst hoe hij verandert van uber-nerdige CEO naar een Slayer luisterende cokesnuiver.
Snel vergeten maar.
Justice4All
Ik heb liever jennifer aniston in deze film! Laatste tijd maakt cameron diaz toch slechte films.
Al DeNiro
Wat een onzinnige beoordelingen. Deze film was niet geweldig, maar zeker wel leuk. En Cameron zag er ook weer erg lekker uit. Toch nog altijd de mooiste blondje denk ik. Al komen Scarlett Johansson en Rosie HW ook daarvoor in aanmerking.
johnhendrikos
Niet heel slecht, maar beetje te weinig grappen, te voorspelbaar, te langdradig, te flauw en beetje te vermoeiend. dus tja. matig
Timmy757
Oei, dit was niet best, erg flauw en overdreven plat. Niet echt kunnen lachen, dit filmpje is bar slecht uitgewerkt en de acteerprestaties zijn over het algemeen ondermaats. Die Duitse herder steelt hier wat mij betreft de show. Daar gaan we meer van horen!
MovieFan79
Leuke film. Ben er niet helemaal kapot van. Pas aan het eind van de film heb ik 1x keihard gelachen. 2 sterren
Oef.
Kasdan heeft al een eindje afgelegd als comedy regisseur, maar was de laatste tijd toch best of dreef. Z'n laatste drie pogingen vond ik toch allemaal aardige films. Met Sex Tape schiet hij meteen de dieperik in en levert hij z'n slechtste film van allemaal af.
Het begin is eigenlijk al meteen best zuur. Het duurt eigenlijk tot bijna halverwege vooraleer het een beetje leukt begin te worden. Daarna zijn het vooral individuele scenes en een paar geinige oplevingetjes (die Disney schilderijen) die de boel aan de gang houden. Ik kreeg vooral vaak het idee dat Kasdan zelf niet wist wat met dit verhaaltje aan te vangen.
Diaz is wel oké voor een comedy, al heeft ze ook al beter werk afgeleverd. Segel vind ik sowieso niet geweldig, komt er nog eens bij dat hij hier geweldig ongezond oogt. Leuk dat hij een paar kilotjes is kwijtgeraakt, maar hij wordt er niet beter op.
Verder is het hele Apple gebeuren ook niet al te komisch. Ik heb niet eens zoveel tegen product placement, maar wanneer er dialoog als "Wow, the build quality on this is amazing" of "the image quality on these really improved" voorbij komt begin het toch wel wat genant te worden. In ieder geval genanter dan de avonturen van de hoofdpersonages.
Mnee, Kasdan is normaal meer dan behoorlijk, maar dit was een wanvertoning. Gelukkig zijn er een aantal scenes en momentjes die wél grappig waren, alleen waren dat de uitzonderingen. Wie Zack and Miri Make a Porno en Hall Pass leuk vond kan hier misschien nog wat uithalen, maar ik vond het niks.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Ko To Tamo Peva
Komedie / Oorlog, 1980