• 9.375.882 stemmen

Geregisseerd door: Jake Kasdan

Met onder meer: Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry

Releasedatum: 7 augustus 2014

Plot Sex Tape

"A movie about a movie they don't want you to see."

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

avatar van Barry83

Barry83

De titel van deze door Apple gesponsorde film is denk ik nog spectaculairder dan de gehele film zelf. Nou nou je ziet Cameron Diaz in haar blote kont so heey!

Kortom een van de slechtste komedie films van afgelopen jaren!! Vreselijk saai.

avatar van LWolfs

LWolfs

Cameron Diaz was een topactice; je zag haar niet in de beste, maar zeker niet in de slechte comedies.

Nou, dat is dus nu helemaal doorbroken.

Deze 'Apple-commercial' is slecht, echt slecht.

We hebben de film uitgekeken, maar het deed pijn.

avatar van muse

muse

Dit is al helemaal niet mijn favoriete genre, maar voor moeder de vrouw moet je soms al eens een opoffering doen. Zaterdagavond dus deze film gezien en waar ik al bang voor was is dus uitgekomen. Dit was héél slecht. Met zo'n thema zou je toch wat meer mogen verwachten. Maar zoals hierboven reeds gezegd, was dit een preutse en melige film. Zelfs mijn vrouw vond het geen goede film. Iets om héél snel te vergeten.

avatar van MadMekx

MadMekx

Heel flauw. Niet afgekeken ook. Ja Cameron Diaz mag er zijn qua body. Thats all.

avatar van dexino

dexino

De totaal 94 minuten zijn moeilijk door te komen. De eerste en laatste 10 minuten zijn door te komen, alles wat ertussen zat had gemakkelijk in de helft van de tijd gekund. De 'sex scences' bieden weinig toevoeging. Nee haalt het lang niet bij een American Pie of Van Wilder. Gezien de aantal acteurs en de ruimte waar het zich inspeelt is het naar mijn idee gewoon een goedkope budget film die zich gemakkelijk terug zal verdienen gezien het thema en de publiciteit.

Wel afgekeken, maar na 30 minuten achter de computer gedoken en met een half oog verder afgekeken.

avatar van Zanoni83

Zanoni83

Grappig

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik heb me eigen wel vermaakt bij deze film....en regelmatig helemaal in een deuk gelegen.

De match tussen Diaz en Segel vond ik in het begin wat moeizaam lijken maar werd steeds beter.

Verder zit er wel een dip in de film en dat vind ik wel vervelend...ja ik ben schijnbaar een van de weinige maar ik hou wel van dit soort humor.

Acteerwerk was best oke te noemen...alleen Jack Black hadden ze van mij wel kunnen vervangen door een lokaal acteur.

avatar van _Casper_

_Casper_

Tja, dit is dus alles behalve een goeie film... Maar desondanks... Kijkt hij wel makkelijk weg

ik vind diaz altijd wel een leuke actrice alleen had een andere medespeler beter geweest.. segel deed t niet super..

Verhaal gaat over dat diaz en segel een sextape besluiten te maken nadat ze.. als ze eenmaal kinderen hebben de sex er niet meer is...

De humor is overal maar vrij flauw.. blijkbaar moet veel ''neuken'' roepen grappig zijn... Mja..

T gekke is, ondanks alle minpunten.. vond ik hem toch vermakelijk een keer te zien

avatar van mnrk

mnrk

Who has sex for three hours?....We did!....That's the length of the movie "Lincoln". You did the full Lincoln.

Dit was toch nog best een vermakelijke film van Jake Kasdan...

Het verhaal is niet zo bijzonder maar de manier waarop alles gebracht wordt is best oké en ik kon het wel waarderen, Cameron Diaz blijft aangenaam om naar te kijken en de chemie met Jason Segel was best aanwezig en dit zorgt er toch voor dat deze film leuk weg kijkt...

avatar van ribas123

ribas123

Lekker hersenloos met je vriendin kijken.

avatar van VincentL

VincentL

Sex Tape

Cameron Diaz weet tot nu toe in haar gehele oeuvre niet echt een memorabele prestatie neer te zetten. In de rol van een vrouw die seksuele problemen met haar man heeft ligt nu niet heel veel potentie, maar wie weet. Toch is Sex Tape een behoorlijk grote teleurstelling.

Het verhaal is niet alleen heel simpel, maar de uitwerking daarvan is dermate flauw en slap dat het nog verder gedegradeerd wordt. de gehel film is de natte droom van een 14 jarige die net de puberteit in komt. Flauwe grappen over seks en situaties van een tergend laag niveau zijn echt verschrikkelijk om aan te zien. Toen men aan de cocaïne begon sloeg ik mijn ogen neer. Ik wist toen dat deze film werkelijk helemaal niets meer zou worden.

Bij Jason Segel trok ik echt de haren uit mijn hoofd. Wat speelt hij verschrikkelijk. Elke grap is volledig misplaatst en heel kinderachtig. Hij heeft totaal geen toevoegende waarde aan de film.
Daarnaast is Diaz ook zeker niet goed. Ze volgt de lijn van Segel en die is niet goed. Toch is ze beter te pruimen dan haar fictieve man.
Corddry en Kemper vallen met vlagen nog mee. Soms weten ze zelfs een kleine glimlacht te doen ontluiken. Toch zijn ook zij het merendeel van de tijd ontzettend flauw en kinderachtig. Echte tiener poep pies en seks grappen.

Visueel gezien is er niet veel op te merken. In het slappe concept is dit volledig naar de achtergrond geschoven. Geen plus geen min dus.

Sex Tape moet je lekker gaan kijken als je net 14 bent en het nog allemaal spannend en grappig vindt. Erg slecht en kinderachtig dus.

avatar van Davido

Davido

Beetje tegen gevallen. Had er meer van gehoopt. Grappen vielen tegen en het waren er ook niet erg veel. Soms wat langdradig.

Met deze film had je zoveel meer kunnen doen!

avatar van peter34

peter34

Wat een saaie film een koppel wat veel seks heeft maar naar dat ze kinderen hebben het niet meer wilt?? Zit geen verhaal in en toen ze op het idee kwamen om een sex film te maken maar uit gezet.

1 ster voor Cameron Diaz snel vergeten deze film .

avatar van 3din

3din

Wat een waardeloze film, niet uitgekeken

avatar van Beco!

Beco!

wat een ongelooflijke ...film!!! hij weet me totaal niet te boeien. Diaz moet stoppen met comedy's. Segal moet naar een serieuze toneelschool.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1952 berichten

Soms grappig, soms niet. Blijft altijd lastig hoor, humor films. Wij hebben best genoten. De film ontspoord wel even in het huis van Rob Lowe. Met die hond etc. Was echt overdreven. Diaz blijft leuk om naar te kijken.

avatar van pamela200

pamela200

Tja, smaken verschillen. Ik vond de 1e 10 en de laatste 10 minuten wel leuk. De rest is tenenkrommend. Niet echt de moeite waard om een Blue Ray te kopen.

avatar van james_cameron

Jezus, wat is die Jason Segel afgevallen zeg, niet te geloven. Aanvankelijk denk je nog dat zijn verschijning digitaal gemanipuleerd is, maar de beste man is echt flink wat vet kwijtgeraakt. Jammer dat hij ook veel van zijn komische timing is kwijtgeraakt. De chemie tussen hem en de hier nogal hysterische Cameron Diaz laat tevens veel te wensen over. En de film zelf? Tja, een nogal slap concept wanhopig op zoek naar een script. Je moet een dergelijke film natuurlijk ook niet laten maken door een grote studio. Dan kun je verwachten dat het resultaat nogal preuts is en hoofdzakelijk zorgt voor plaatsvervangende schaamte.

avatar van Wheely5

Wheely5

Geweldige film. We hebben van herkenbaarheid in een deuk gelegen hier. Films hoeven wat mij betreft niet altijd 'rocketscience' te zijn. Gewoon lekker dom kijken kan ook erg lekker zijn. En daar leent deze film zich prima voor. Lekker flauwe humor die wat mij betreft niet een flauwe grens overschrijd. Je zou hooguit kunnen zeggen dat het bij Rob Lowe thuis er inderdaad tegenaan hangt, maar dat is dan ook alles. Mag best. En inderdaad, Diaz blijft lekker om naar te kijken, wat verwacht je hier dan, een heuse 'sex tape' ? Dan stap je met wat verkeerde verwachtingen het verhaal in inderdaad en kan ik me teleurstelling goed indenken.

avatar van ratatouille

ratatouille

Het doel van een komedie lijkt me, is dat ie grappig en vermakelijk is.. Heb daar echt niks van meegekregen.. Niet 1 keer gelachen en en heb met moeite de film afgekeken. Cameron en Jason zijn redelijke acteurs, maar het script was gewoon knudde. De bijrol van Rob Lowe was echt nutteloos. Alleen de vrienden, de ouders van Howard, waren oké. Nee, echt een dikke onvoldoende..

avatar van spirit2011

spirit2011

Ik dacht "misschien is het wat". Echt niet. Ik heb deze niet uit kunnen kijken. Wat een flauwe film.

avatar van Daan258

Daan258

Behoorlijk kinderachtige en humorloze film.

Nee, heb me hier niet goed mee vermaakt.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Wat een absurd laag gemiddelde, en eerlijk, ik had ook niet veel verwacht (alleen die titel al). Maar kijk, soms valt het 100% mee. Natuurlijk is dit geen wereldcinema, waarin lang niet alles even leuk of grappig is (dat gedoe met die hond) maar het weet best te vermaken.

Sowieso al dat begin, waarin de levens van Segel en Diaz worden neergezet. In weinig minuten wordt het heel inzichtelijk gemaakt en je begrijpt eens ze de camera erbij pakken ook waarom ze dat doen. Niet dat dit een psychologisch drama is dat dat moet tonen, maar de film doet het wel (en daarmee beter dan 70% van de films die dat heel hard proberen). Verder een leuke soundtrack, een goed tempo en af en toe echt wel een grap die werkt. Fijn ook dat Segel en Diaz echt heel normale mensen zijn met normale levens en enkele normale goede vrienden. Normaler zelfs dan de levens in pakweg Boyhood (een film die enkel dat pretendeert te tonen).

Ook fijn dat er in een film over seks tenminste naakt zit. Oké, geen tepels of piemels, maar je hebt in ieder geval eens een blote kont in beeld waardoor je weet dat diep verstopt onder de lakens de acteurs niet stiekem hun onderbroekje nog aan hebben. R-rated vind ik overigens wat overdreven, maar het is wel fijn dat je als kijker serieus wordt genomen. Verder kon ik alleen niet echt iets met het letterlijk uitspreken van gedachten door de hoofdrolspelers. Het wordt wel zo consequent doorgevoerd dat het eerder een bewust gekozen stijl dan onkunde is, maar het is in ieder geval niet de mijne dan.

Maar goed, al met al een fijn wegkijkfilpmje. Niet alles is even goed, want zeker het middenstuk is wat van mindere kwaliteit, maar als geheel is het absoluut voldoende. 3,0*.

avatar van joey1973

joey1973

Wat is dit? Een lange Apple reclame ofzo, ongelooflijk. Apple wordt uit het raam gegooid en er wordt even vermeld hoe goed ze in elkaar zitten... triest. Geen enkele keer gelachen, zelfs geen glimlach.

Was even geinig tot aan dat ze bij Rob Lowe thuis komen[/spoliler] maar daarna wordt t maar slechter en slechter.

Leuke film, genoeg comedy en een goede verhaallijn. Helaas vond ook ik de Apple commercial een negatief punt. Ze spraken er zelf ook niet tevreden over, hahahha. Wel de moeite om een keer te zien.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Je weet van tevoren dat het slecht is, maar iets in de mens wil dan ook zelf checken of het echt zo slecht is als wordt beweerd.

En dan verspil je anderhalf uur om daadwerkelijk tot de constatering te komen dat het echt drama is. Echt drama.

De film bevat werkelijk geen enkele grap. Knap voor een film die pretendeert een komedie te zijn. Diaz en Segel doen het niet eens zo slecht, maar ze gaan helemaal ten onder aan het dramatische script. Toch vreemd dat Diaz het weer probeert met Kasdan, na de enorme flop Bad Teacher.

Voor beide hoofdrolspelers ben ik dan nog mild, anderhalve ster voelt wel heel erg veel.

avatar van Le Edzel

Le Edzel

Stem nog maar met een halfje verlaagd. De keren dat ik terug denk aan deze film, stoor ik mij steeds erger aan deze film. Geen grappen en een abominabel irritante Segel. Een volwassen vent, met een rol waarin het lijkt alsof hij een verstandelijk gehandicapte jongen is van een jaar of 14. Een film vol met onlogische, storende beslissingen.

avatar van Elineloves

Elineloves

Begon best leuk, maar valt snel in voorspelbare clichés. Helaas is het ook niet grappig. De hoofdrolspelers winnen je niet voor zich, ze zijn gewoonweg niet sympathiek genoeg. Snapte ook niet goed waarom ze de dingen deden. Totaal gebrek aan zinnig na (kunnen) denken. Jack Black en de coke snuiver waren dieptepunten. Zonde.

avatar van Alonzo

Alonzo

Tja op zich wel een leuke film maar meer ook niet.