• 9.371.687 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: R. Ellis Frazier

Met onder meer: Gary Daniels, Vannessa Vasquez en Michael Greco

Plot Misfire

"When action is the only answer."

De geharde narcotica-agent Cole (Gary Daniels) daalt af in de gevaarlijke onderwereld van TIjuana in Mexico. Hij gaat op zoek naar zijn voormalige vrouw en tevens journaliste waarvan hij denkt dat ze is ontvoerd door een charismatische kartelbaas, die aspiraties heeft voor een openbaar ambt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

DiDa

Low budget actiefilm met weinig actie. Leuk om te zien dat Daniels een film en een rol heeft gekozen met ietwat meer drama, maar ik zie toch liever pure actie. Op een aantal scenes na is deze film vooral zielloos.

avatar van Brabants

Brabants

"De gehard DEA-agent Cole daalt af in de gevaarlijke onderwereld van Tijuana in Mexico". Als je deze zin leest na het zien van de film, dan zakt je broek af van het lachen. Het valt qua vakkundigheid te vergelijken met een kijkje op de set tijdens de opnames en waar eigenlijk op dat moment alles fout gaat wat er fout kan gaan. Halve ster voor de aftiteling.

avatar van surfplankje

surfplankje

bah, bah, slechte film met slecht camerawerk. echt een B-minnetje

Misfire

Helaas! Wat ik dacht "goeie film" is uiteindelijk een flop geworden! De trailer en de poster zijn erg misleidend naar deze film toe!

Gary Daniels is mij niet bekend.. Ik zag op IMDb dat hij ook in the Expendables speelt.. Maar kan me dat niet meer herinneren! Vond hem namelijk helemaal niet lekker acteren! Net zoals Vannessa Vasquez.. Ik kon maar niet wennen aan haar! En de rest van de acteurs.. Allemaal een beetje het zelfde!

Over Misfire had ik niet al te hoge verwachtingen.. Maar dankzij de trailer werd ik erg nieuwsgierig! Helaas zoals ik al eerder zij is deze zo misleidend als het maar kan! Alle dergelijke actie scene's zijn daarin gedouwd maar de rest laten ze amper zien in de Trailer... Kwa actie in de film is het ook erg matig.. De meid die, die elleboog wou geven bij de deur was ook zo overdreven tegen gehouden.. Magazijnen (Pistolen) die maar niet op lijken te gaan.. Maar om die gedachtes te laten vervagen doen ze even snel tussendoor dat alleen Gary Daniels even herlaad! Waar de andere maar blijven schieten.. Ja ze stoppen soms.. Is dat soms een hint?? Ook begon ik uit verveling de film door te spoelen.. Heel vaak doe ik dat niet.. Of ik verveel me heel erg.. Dat was in ieder geval hier wel aan de orde..

Ik vindt het een film die ik wil doorgeven als LAAT MAAR ZITTEN! Ik geef de film een 1.0* voor de opzich knappe chick die ze op het eind laten rennen.. En verder kan ik eigenlijk niet echt iets goeds verzinnen uit deze film!

Kondoro schreef:

DiDa schreef:

Films van Daniels die wel leuk zijn: Recoil en Rage

Ga er na kijken! Bedankt voor de tips

avatar van Lennert

Lennert

DiDa schreef:

Lennert schreef:

En White Tiger, Riot, Fist Of The North Star, Firepower en Bloodmoon!

Das waar ja, was ik even vergeten...

Lennert schreef:

Bedankt

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Ga boven het gemiddelde zitten omdat die niet zo slecht is als het lijkt.

avatar van janpacino64

janpacino64

Bedroevend geacteerd,bedroevend gefilmd,bedroevend verhaal etc etc.0.5 ster voor de aftiteling.Pfffffff

avatar van IH88

IH88

Misfire

Een misfire kun je deze film wel noemen. Alles ziet er amateuristisch en inspiratieloos uit, en zelfs de actiescènes overtuigen geen moment (wel belangrijk in een actiefilm). Het script en het acteerwerk doen daar niet voor onder. Als hier een actiekomedie van was gemaakt had het nog wat kunnen worden, maar Misfire is lachwekkend grimmig en bloedserieus. Vannessa Vasquez maakt het nog een beetje aangenaam om naar te kijken, maar dat is maar een klein lichtpuntje.

avatar van etteketed

etteketed

Leuke film met verschrikkelijk slecht acteerwerk. Erg amateuristisch!! De film zelf is wel aardig

avatar van eka81

eka81

Ik heb deze film niet uit kunnen kijken. Dat gebeurt me niet vaak.

1/5 *