• 9.370.279 stemmen

Geregisseerd door: Kevin Carraway

Met onder meer: Michael Jai White, Steve Austin en Max Ryan

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Echo Effect

"When duty calls, plans change"

Een marinier keert terug naar huis van zijn derde missie. Thuis aangekomen is hij getuige van de brute moord op zijn broer. Vervolgens is hij het doelwit van een dodelijke samenzwering die zo groot is dat hij niemand kan vertrouwen, behalve zichzelf.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ray Peters

Lt. Ross

Murray Simms

DiDa

Hoop dat dit een lekkere dtv actie knaller wordt!

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Echt heel slecht.

johnhendrikos schreef:

Echt heel slecht.

Graag even een wat uitgebreide reactie. Hier hebben we weinig aan....

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

DiDa schreef:

Graag even een wat uitgebreide reactie. Hier hebben we weinig aan....

Prima

1) verhaal slaat totaal nergens op ( er is niet eens een verhaal geloof ik)

2) acteerwerk belachelijk

3) camera werk en visueel amateuristisch

4) weinig actie

5) de actie die er is is slecht en niet spectaculair( zoals in andere films met mr white wel vaak is).

Dus dat

johnhendrikos schreef:

Prima

1) verhaal slaat totaal nergens op ( er is niet eens een verhaal geloof ik)

2) acteerwerk belachelijk

3) camera werk en visueel amateuristisch

4) weinig actie

Dus dat

Thanks!

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Iemand enig idee wanneer het op dvd uitkomt?

avatar van Machoclown

Machoclown

Waarom als je op de alternatieve naam zoekt komt deze titel (echo effect) niet naar voren?

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Machoclown schreef:

Bij mij doet hij het wel.

avatar van Pastaman

Pastaman

Treurige Bfilm

Slechte regisseur en wat B acteurs.

avatar van xaid

xaid

brr trailer ziet er heel goedkoop uit.. ben wel erg fan van meneer White zijn fighting skills.

avatar van polleke67

polleke67

Michael Jai White en Steve Austin staan normaal garant voor goede actie maar dit is verhaalloos, slecht geacteerd etc...

avatar van Brabants

Brabants

Standaard wraakfilm die nergens in weet uit te blinken. Michael Jai White valt niet tegen als acteur maar had wel wat meer martial arts mogen tonen. Daarvoor was de actie te summier en amateuristisch uitgewerkt. Steve Austin is een echte mafket en net als de rest van de cast zwaar tegenvallend. Beeld en geluid is wel het meest verschrikkelijke en daarmee is het plaatje van deze B-film helemaal rond. Lekker laten liggen is mijn devies.

avatar van Jurrj

Jurrj

Bij De Site > Algemeen > Welke film(s) heb je ingezonden voor toevoeging:

Heb net Chain of Command gekeken. raad dat jullie allemaal af. nep en slecht.

avatar van Machoclown

Machoclown

Alexander1900 schreef:

Bij mij doet hij het wel.

Hmmm, nu bij mij ook...... ik zal er voortaan op letten ik heb dit wel meer gehad. (zoeken op de alternatieve naam en geen resultaat krijgen.)

avatar van Hansopje

Hansopje

Ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik een 1,0 geef, maar dat is dan ook voor de volle 200 procent verdiend. Tjonge, jonge, wat is dit slecht. Een 'verhaal' dat aan alle kanten rammelt, tenenkrommende dialogen, B-acteurs of nog slechter. Laten we zeggen: het is zo slecht, dat het bijna een lachfilm wordt. Brrrrrr...

avatar van Kondoro

Kondoro

Echo Effect

Wat zonde en een verspilling van tijd was Echo Effect. De film heeft totaal geen spanning, acteerwerk was mager en de film had totaal geen setting waardoor je toch naar een héél slecht b-filmpje zat te kijken. Normaal gesproken zijn Austin en Michael wel twee acteurs waarvan mijn film zintuigen beginnen te ringelen en ik vond eerdere films van hun prima.

Zoals verteld het verhaal was écht slecht en daarbij kan het acteerwerk direct worden toegevoegd. Ik ben beter, bij sommige films, gewend van Austin en Michael en ik baal toch echt erg van deze film. Het concept is nog redelijk maar het heeft allemaal niet mijn aandacht kunnen vasthouden en ik ben toch niet meer echt geïnteresseerd geweest in de film. Actie was oké maar de rest was niks..

avatar van Phantasm

Phantasm

Matige aktiefilm die niet al teveel voorstelt.