• 9.370.299 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Antonio Banderas en Julianne Moore

Gesproken taal: Engels, Spaans en Nederlands

Releasedatum: 2 november 1995

Plot Assassins

"In the shadows of life. In the business of death. One man found a reason to live."

Robert Rath (Sylvester Stallone) is de beste huurmoordenaar die er is, maar hij wil ermee kappen. Miguel Bain (Antonio Banderas), daarentegen, een gedreven doder, wil de numero uno van zijn schimmige beroep worden door Rath te elimineren. Bain gaat de confrontatie aan met Rath,die geholpen wordt door hacker Electra (Julianne Moore).

avatar van The Oceanic Six

Dit vind ik buiten Rambo de beste rol van Stallone. Een lekkere spannende, harde en overtuigende actie thriller kreeg je voorgeschoteld. Je zou bijna denken dat de man toch wel een beetje kan acteren...

Dit is wel een aanradertje voor de actie liefhebber.

avatar van film master

film master

leuke orginele film

avatar van moviefanatic

moviefanatic

Best vermakelijke film, vooral Antonio Banderas vond ik leuk in zijn rol (I'm number one!!).

Naar het einde toe wordt de film erg spannend.

Daarom: 3.5 sterren

avatar van RoBreda

RoBreda

Van wat ik er tot nu toe van gezien heb (meer dan de helft) is het een boeiende film. goed uitgespeelde soort van bad guy rol van banderas! Moet m alleen nog een keer helemaal kijken. Tot nu toe 3,5* waard

avatar van Spetie

Soms wel wat ongeloofwaardig, maar over het geheel een film die erg lekker wegkeek. Het is niet altijd even overtuigend, maar die actiescenes zijn goed en vakkundig gemaakt.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Hoewel het verhaal soms wel een beetje ongeloofwaardig is, draait het bij 'Assasins' vooral om de actie. De actie is goed en mooi in beeld gebracht. Zowel Stallone als Banderas leveren prima acteerprestaties en het geheel is goed uitgewerkt qua tempo.

avatar van T.Bos

T.Bos

Spannend en hard. Confrontatie tussen Antonio Banderas en Sylverster Stallone om van te smullen.

avatar van De Krokodil

De Krokodil

O mijn god, dit was de film waarin je voor het eerst kon zien dat Stallone fucking oud aan het worden was.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Antonio Banderas speelt hier echt goed. Een van de leukste films van Banderas.

avatar van RONIN4X4

RONIN4X4

Was vandaag op tv. Redelijke film voor een zaterdag avond. een middenmoter dus een 2.5. Maar ik ga het niet een tweede keer kijken.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Redelijke film. Keek hem alleen omdat er niks anders leuks was.:xD

avatar van bollepeer

bollepeer

leuke film, leuk verhaal, en stallone speelde natuurlijk weer geweldig. banderas overigens ook.

avatar van lecks-almelo

lecks-almelo

Niet echt een heel bijzondere film, maar toch wel vermakelijk.

Sylvester Stallone en Antonio Banderas zaten goed in hun rol.

*3*

avatar van crack1

crack1

Laat avondfilm op een bepaalde zender, doorsnee kijkvoer!

avatar van Zinema

Standaard 13-in-een-dozijn actie. Stallone slaat weer eens de plank mis ondanks Donner en de sterrencast. Enigszins vermakelijk en vooral onderhoudend. Maar qua uitmuntende acteerprestaties en een sterk verhaal valt er weinig te genieten.

Het eerste verhaaltje van de beroemde Wachowski-broers, je zou het niet zeggen.

avatar van doodah

doodah

Vond hem zeker niet slecht, maar ook niet geweldig.

Banderas vertolkt de rol van huurmoordenaar met enkele vijzen los geweldig. En ook Sylvester speelt hier zeker niet slecht.

Het verhaal daarentegen vond ik wel redelijk klassiek, en sommige delen waren wel wat langdradig. De actie was hier en daar ook wel goedkoop.

Over het algemeen een middelmatige en vermakelijk filmpje.

avatar van dikkop

dikkop

Redelijk leuke filmpje, kon wel wat beter verfilmd worden vind ik. Maar verder goede thriller, leuke acties en natuurlijk geweldige acteurs, die deze film best wel boeiend maken.

avatar van Theunissen

Prima actie film met een sublieme Antonio Banderas. Het verhaal was best goed en wist te boeien. Het einde vond ik zeer mooi.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

In deze film hadden ze veel meer aktie moeten stoppen want dat is precies waar het aan ontbreekt,het verhaal,de spanning,en acteren is niet goed genoeg om het alleen daar op te gooien a la the negotiator.

Zit weinig aktie in,en de aktie die erin zit is ook niet echt spectaculair.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Een toch wel iets beter Stallone film. We krijgen hier dan ook een goede cast en deze is toch erg goed uitgewerkt maar het verhaal blijft te slap om deze film veel punten te geven.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

wesbrina schreef:

Ik vond dit echt een coole film !

Een veteraan (Stallone ) met gewetenswroeging en een niets ontziende Banderas die koste wat het kost de beste wil zijn .

Banderas steelt echt de show in deze film vind ik , goed geacteerd .

De scene in de taxi met daarbij de dialogen en de aktie vind ik nu al klassiek !

Verder gewoon een goede aktiefilm .

Films die cool willen overkomen vind ik meestal slecht.

ps: tis aCtie

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Theunissen schreef:

inderdaad, heb me ook geen minuut verveeld !

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1918 berichten

Jildou schreef:

Alleen heel irritant dat ze zich niet helemaal goed voorbereid hebben op de rollen, aangezien de zogenaamde 'Nederlanders' Duits spreken...

En als Nederlandse is dat natuurlijk niet zo fijn om te horen, dat ze 'jouw' volk gebruiken maar met een verkeerde taal!

Daar erger ik me ook altijd aan inderdaad, als je dan zoiets doet doe het dan ook goed. Die domme kut Amerikanen denken volgens mij echt dat wij hier Duits spreken en op klompen lopen en in molens wonen en allemaal tulpen handelaren zijn of zoiets.

Het is me al in zeker 6 films opgevallen dat wanneer er dan een zogenaamde Nederlander in beeld komt ze altijd belachelijk triest Duits spreken. In "Eurotrip" bijvoorbeeld is het echt te belachelijk voor woorden, zat me helemaal bont en blauw te ergeren.

Nog leuker wordt het wanneer zogenaamde Duitse nazi's ineens vloeiend Engels spreken met een Engels accent, ongelofelijk! (Heb ik ook zeker in 3 films al gezien).

Verder over de film zelf: aardig, vermakelijk, spannend, maar geen topper. Stallone doet het aardig en Banderas acteert goed, maar er zitten ook enkele saaie momentjes in de film, het einde is wel spannend. 3*

avatar van tijn79

tijn79

Ik hou totaaaal niet van Stallone, maar deze film is gewoon lekker

avatar van Frok

Frok

Niet echt origineel verhaal maar het acteerwerk verast ondanks ik geen fan ben van Stallone en Banderas.

Verhaal/Script .............................................. 2,00

Acteerwerk ................................................... 3,00

Cinematografie ........................................... 2,50

Muziek/Speelduur e.d. ............................... 2,50

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Leuke actie film Sylvester Stallone is goed en Antonio Banderas ook erg goed. Hoogtepunt in de film is toch zeker als die Banderas uit een raam valt na een zware explosie gemaakt door Stallone.

avatar van Film Pegasus

Vrij saaie actiefilm. Het oogt allemaal wel mooi, en het begint lekker. Maar Banderas is gewoon slecht hier en Stallone loopt er maar wat vervelend bij. Het concept van het verhaal met een huurmoordenaar is al veel beter verfilmd en de actiescènes hebben ook niet echt het charisma dat ik je verwacht. Een teleurstelling.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

JDSsmetje schreef:

Films die cool willen overkomen vind ik meestal slecht.

ps: tis aCtie

HET IS

avatar van missl

missl

Spannende film. Af en toe niet helemaal geloofwaardig en ze komen er wel heel makkelijk vanaf maar toch vermakelijk met een vleugje humor. Wat vooral komt door Banderas.

avatar van Lovely Boy

Lovely Boy

Vroeger vond ik het een goede film maar nu op een tweetal knappe actiescenes tussen Banderas en Stallone na vind ik de film hopeloos te kort schieten.

Sly doet hevige zijn best wat diepte aan zijn rol te geven in sommige momenten tegen Moore, het maken van cirkels om de ogen van zijn tegenstanders met rood potlood en de wijze waarop hij kwaad wordt als Banderas de naam van de Rus verkeert uitspreekt. Helaas blijft het schrijnend en vraag ik me af of Donner niet iemand anders als Eastwood of zelfs Kurt Russel voor de rol had kunnen krijgen want het is allemaal maar zwakjes. Moore doet ook aan overacting. De enige die qua acteren fatsoenlijk werk laat zien is Banderas in zijn rol als de verwaande en arrogante nieuwling. Als hij die rol niet zo goed speelde dan had ik de fim al lang uitgezet.

Tja....verder boeit het niet in het bijzonder, er wordt door Stallone en Moore overgeacteerd en heel veel dingen gaan de gemakkelijk en zijn teenkrommend slecht.

Matige film.