• 9.386.985 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Antonio Banderas en Julianne Moore

Gesproken taal: Engels, Spaans en Nederlands

Releasedatum: 2 november 1995

Plot Assassins

"In the shadows of life. In the business of death. One man found a reason to live."

Robert Rath (Sylvester Stallone) is de beste huurmoordenaar die er is, maar hij wil ermee kappen. Miguel Bain (Antonio Banderas), daarentegen, een gedreven doder, wil de numero uno van zijn schimmige beroep worden door Rath te elimineren. Bain gaat de confrontatie aan met Rath,die geholpen wordt door hacker Electra (Julianne Moore).

avatar van Jordy

Jordy

Kan me er niet zo heel veel meer van herinneren, behalve dan dat ik het allemaal niet zo denderend vond. Film zag er wel mooi uit, maar boeide me niet echt. Hou het op 2 sterren.

neo

wel een redelijk goeie actiefilm,maar ik had toch wat meer van richard donner verwacht.stallone speelt nog wel aardig.de actie is wel goed,maar niet spectaculair ofzo

avatar van vic

vic

ooh ik vond antonio banderas erg cool in deze film. Naast Desperado vind ik dit een van zijn betere films

avatar van Lt-zero

Lt-zero

saai

avatar van Jordy

Jordy

geschreven door de Wachowski's (Matrix, Bound) trouwens

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Vond hem X-treem spannend ! In het begin komt er niet echt vaart in maar later is de film lekker vlot.

avatar van Monsieur Psycho

Monsieur Psycho

Heel spannend!

avatar van maximus

maximus

vond hem erg goed eerste film die ik van de heer banderas zag

ik dacht ga zo door jongen

goede actie film dus

avatar van Jildou

Jildou

Alleen heel irritant dat ze zich niet helemaal goed voorbereid hebben op de rollen, aangezien de zogenaamde 'Nederlanders' Duits spreken...

En als Nederlandse is dat natuurlijk niet zo fijn om te horen, dat ze 'jouw' volk gebruiken maar met een verkeerde taal!

neo

Ik zou zeggen nodig de Wachowski Brothers uit om hier in nederland te komen kijken welke taal er wordt gesproken

avatar van U-96

U-96

• 2084 stemmen

Niets bijzonders. 2,5

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Matig actiefilmpje. Erg speciaal wordt hij nooit en de film boeide me gewoonweg niet. Ik had veel meer verwacht want het concept van de film zou een veel beter resultaat kunnen opgeleverd hebben. Sylvester Stallone speelt matig en bewijst bij deze film dat hij een zwak acteur is(al heeft hij wel in redelijk goede films gespeeld). Antonio Bandeiras maakte het geheel nog wat goed. 2,5*

avatar van iwi

iwi

Zoals al eerder gezegd, een matige actiefilm met niets bijzonders.

Hoogstens leuk om eens te kijken op de TV wanneer je je verveelt, zoals ik daarnet

avatar van iwi

iwi

iwi schreef:

Zoals al eerder gezegd, een matige actiefilm met niets bijzonders.

bakkes

neo

Nog even over dat script van Andy en Larry. Hun script zoals het bedoeld is was zoals al te verwachten bijgeschaafd. Door Donner en Brian Helgeland samen. Helgeland is zo iemand die er zo verschrikkelijk op los kan kloten, zie ook Payback.De broers kregen nog wel de credit, maar inwezen zijn hun intenties voor een klein gedeelte maar terug te vinden. Tevergeefs hebben ze geprobeerd om die credit niet te krijgen.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Lekkere actiefilm, niet meer niet minder

Prima vermaak. 3 sterren.

avatar van djelle

djelle

Mooi ogende actiefilm die wel een leuk verhaaltje heeft enzo, maar in zijn geheel zijn er veel langdradige of onboeiende stukjes in. Dergelijke duelsituaties vind ik altijd tof, maar deze schoot soms wat tekort op de uitwerking. Ik had ook veel meer schietpartijen verwacht. 2

avatar van Badgast

Badgast

Lekkere, vlotte actiefilm. Niet heel speciaal en bij vlagen erg voorspelbaar, maar goed genoeg voor een avondje vermaak. Wel heerlijk om naar Banderas te kijken als jonge, opgefokte hond!

avatar van The One Ring

The One Ring

Niet briljant, nee. Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat hij waardeloos was. Het verhaal en de actie zijn inderdaad niet het beste ooit, maar het acteerwerk van Antonio Banderas is gewoon zo goed dat hij van mij 0,5 hoger krijgt dan hij misschien verdient. Je wordt zelf helemaal zenuwachtig van hem.

3,5

avatar van romy

romy

heb altijd graag naar deze film gekeken!!4.5*

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

OOk stallone, wat in verhouding niet mijn soort films speelt, speelt in deze film wel superieur.

Banderas is natuurlijk helemaal super.

Een sterk verhaal, en goede actiescenes.

Verdient vindt ik zeker hoger dan het gemiddelde waar ie nu op staat, maar het is niet anders.

De titel vindt ik ook erg mooi klinkend.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ja vond dit wel een erg standaard filmpje.

De twee topsterren in de hoofdrol maken het wel het kijken waard.

3,0

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Banderas is een goede, vermakelijke schurk en ook Stallone stelt niet teleur. Maar van de regisseur van o.a. de 'Lethal Weapon'-reeks verwacht ik toch wel een beetje meer: de film is niet explosief genoeg (de actie knalt niet van het scherm, zoals in Donner's andere films) en duurt bovendien te lang om een hogere waardering te krijgen dan 3*.

avatar van Quentin

Quentin

Is nou persé nodig bij iedere film zo'n nietszeggend schema te plaatsen?

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Ik vind dat deze film in de beste lijst hoort van Stallones beste films, want hij speelt in deze film niet zo'n overdreven rol, maar gewoon echt een goede gangster(met een goede rol). Ook Antonio Banderas speelt sterk, en zorgt voor een goede kat en muisspel tussen hem en Stallone, wat boeiend blijft. Verder bevat de film goede actie met een spannend eind in een verpauperde verdiepingswoning. Daarna volgt, vind ik, een matig einde. En dat is toch wel jammer. Maar desondanks geef ik de film toch een *** en een half (3,5).

Zeker de moeite waard!

Dylan.

avatar van Muzikant

Muzikant

Lekkere vermakelijke actiefilm, met goede actiescenes, spanning, en met een redelijk sterk verhaal. Boviendien speelt Antonio Banderas een geweldige rol, wat de film al met al, voor mij tot een 3,5* laat uitkomen. Verder een vermakelijk einde!

Vindt het altijd weer een vermakelijke film om te zien

avatar van BlueSword

BlueSword

best wel een vette film was dit, goeie spelers (normaal hou ik niet echt van stallone), vet verhaal.

einde was alleen beetje minder maar toch een goeie actie film.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

beetje saai. er had meer actie in gemogen

avatar van Materny

Materny

Een van de betere actiefilms die Stallone heeft gemaakt.

Goede snelle actie & buiten Sly om een zeer goede cast.

Ben zeker tevreden, al zaten er enkele scenes bij in de film die beter werken dan 8 slaappillen en een boek over fotosynthese gecombineerd.

avatar van Niqk

Niqk

de film deed bij mij niet veel stof opwaaien, vooral het einde was echt slecht, zo voorspelbaar en zo saai...

*yawn* (**)