• 8.712.425 stemmen

Gesproken taal: Kantonees

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Gei Ba Ba De Xin

Kung Wei heeft als missie om een crimineel in Hong Kong op te sporen. Om dit te doen moet hij doen alsof hij zelf een crimineel is, en tijdens zijn eerste klus wordt hij beschoten door een journalist. Naarmate hij dichter en dichter bij de crimineel komt, kost het steeds meer moeite om zijn ware identiteit geheim te houden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Jordy

Jordy

shit verkeerde film toegevoegd

Jet Li: Defender had het moeten zijn, die komt op video binnenkort

zucht...

avatar van vic

vic

He deze heb ik gezien. Speelt een klein jongetje zijn zoon.

De eindscene is wel erg goed maar voor de rest vind ik hem teveel een drama dan een kung-fu film. Maar 2.5 sterren

avatar van You_bastard

You_bastard

Nee dat was "my father is a hero" dus je hebt deze niet gezien.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

YOU BASTARD!!!

avatar van neo

neo

zo zo ff een paar keer gedrukt

parkinson

avatar van You_bastard

You_bastard

What the......? Waar komen al die reacties vandaan ?

avatar van vic

vic

ik heb op imdb gekeken en hij is bekent onder drie titels.

the enforcer

tering! haha... damn

zal ze even weghalen...

avatar van Blindfold

Blindfold

Kung Fu valt tegen en Jet Li ook, dus maar 2 sterren.

avatar van Ibrahim

Ibrahim

Goede aktiefilm met een vleugje drama.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Wel een oke film, kan hem niet zo goed meer herinneren, maar een 2.5 is het zeker waard.

avatar van niethie

niethie

Opnieuw een zeer aardig jet Li filmpje uit zijn HK periode, zeer leuke combinatie tussen actie/martial arts en hier en daar waar drama (in het plotje). Alhoewel het te lang geleden is om nog geheel objectief te zijn, houd ik het ook hier op-

Vond het toch niet al te best.

Eerste helft van de film bijna compleet verwaarloosbaar. Typisch HK "Amerikaans" actie werkje , wat wil zeggen veel aandacht naar het plot (yuk), drama (ouch) en bagger in beeld gebracht.

Tweede helft bevat meer actie en het eindgevecht mag er dan wel weer wezen. Niet echt op niveau van wat een Woo-ping Yuen zou klaarspelen, maar leuk om volgen is het wel.

Zie Li toch liever in z'n klassieke martial arts rollen. Die film zijn doorgaans ook een stuk vlotter en energieker. Actie hier is niet al te best, maar wat te schaars en de film verder gewoon véél te serieus. Geen al te beste filmperiode voor Li. Van Corey Yuen's HK werk ben ik ook meer gewend.

avatar van pomelo7

pomelo7

You_bastard schreef:

Nee dat was "my father is a hero" dus je hebt deze niet gezien.

Dat is dezelfde film...

avatar van Black Math

Black Math

Jet Li, dus dat is cool. Het jochie dat z'n zoontje speelt is verder een leuke toevoeging. Het ventje kan er echt wat van! Met name op het einde wordt het leuk als ze samen vechten, gedeeltelijk synchroon, gedeeltelijk met het zoontje als extra "wapen".

De actie is sowieso wel aardig om te kijken, maar helaas te spaarzaam. Dit wordt "gecompenseerd" met veel drama inclusief dramatische muziek en dito flashbacks. Kortom, teleurstellend. Als geheel schiet het dus duidelijk tekort. 2*.