• 9.371.792 stemmen

Geregisseerd door: Michael Tiddes

Met onder meer: Marlon Wayans, Gabriel Iglesias en Steele Stebbins

Releasedatum: 15 mei 2014

Plot A Haunted House 2

"It'll scare the #2 out of you."

Nadat Malcolm zijn bezeten vriendin Kisha heeft verloren in een auto-ongeluk valt hij voor Megan, een alleenstaande moeder van twee kinderen. Als hij verhuist naar een nieuwe woning met de familie ontdekt Malcolm bizarre paranormale gebeurtenissen rond de kinderen en het huis. Om de zaken nog te verergeren komt de uit de dood herrezen Kisha aan de overkant van de straat wonen.

lars-pixar

Hoe snel kan het gaan, dit is geen vervolg waard en de Wayans kunnen wel beter.

Dit is veel erger dan flauw!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Vanaf 17 april 2014 in de bioscoop (eOne)

Kondoro

Kan niet meer wachten voor de film!

De nummer 1 vond ik ook geweldig dus hoop deze ook.

Alleen vind ik wel dat ze het niet zo moeten doen als Scary Movie. want dan word A haunted house 5 bagger !

avatar van rep_robert

Deel 1 was al een zelfmoordpoging waardig. Deze trailer is al helemaal triest en een complete ramp. Er zat bij Pathé zelfs een vooraankondiging van Wayans bij. Schandalig. Er zit niet eens 1 moment in de trailer waarbij ik ook maar iets van moest gniffelen.

Dat zulke gedrochten gemaakt kunnen worden en dat er zelfs publiek op af komt in de bios. Onbegrijpelijk... Hierdoor zou je Scary Movie 5 spontaan voor een Oscar gaan nomineren

Kondoro schreef:

A haunted house 5

Nee, dat lijkt mij onnodig.

Als ze het gewoon bij drie delen houden blijft het misschien nog oké

Daarna kunnen ze weer andere films op de hak nemen in een nieuw verhaal.

Zo wie zo lijkt mij is een keer genoeg dat Paranormal Activity al na elf parodies op de hak wordt genomen

Maar zo denk ik er over.

lars-pixar schreef:

Nee, dat lijkt mij onnodig.

Als ze het gewoon bij drie delen houden blijft het misschien nog oké

Daarna kunnen ze weer andere films op de hak nemen in een nieuw verhaal.

Maar zo denk ik er over.

Was maar grapje eh

lars-pixar

Haha, dat had ik niet verwacht!

Het kwam over als een echte fan

avatar van Seam

Seam

Het enige voordeel van dit soort films: Je weet onmiddellijk dat je liefhebbers van deze films moet vermijden.

avatar van F-lower

F-lower

Vandaag in de sneak gezien, of nouja, alleen de eerste helft. In de pauze zijn we uit ergernis weggegaan, vreselijke 'humor', flauwer dan flauw!

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Deze film vanavond ook bij de sneak gezien. Helemaal afgekeken (wat op zich al een prestatie was), wat een schijtfilm. Net een 1, omdat er enkele leuke grappen in zaten (met de nadruk op enkele).

avatar van predator 2

predator 2

Slecht..

avatar van dualcia

dualcia

Als ik de film niet in de sneak preview had gezien, dan had ik (net als bij het eerste deel) nooit een minuut van deze film gezien. Toch helemaal uitgezeten, omdat ik simpelweg gewoon niet iemand ben die snel een film niet uitkijkt.

Maar nee. Ik had gelijk toen ik in mijn hoofd had zitten deze film nooit te willen zien. Het enige wat me door de 1.5 uur trok waren de paar leuke grappen (vooruit: Iglesias en Wayans waren best leuk samen) en het 'ontdekken' welke horror-films te herkennen waren. De laatste jaren is het bij zulke spoofs voor mij ook het enige leuke om te kunnen herkennen welke films geparodieerd worden.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Leuk hoor, ga ik een keer naar de sneak omdat ik hoopte op bijvoorbeeld Godzilla, krijg je dit!

Werkelijk ver-schrik-ke-lijk! De 80 min die de film zo'n beetje duurt leken wel een eeuwigheid. Zit je daar in een volle zaal met daadwerkelijk nog verbazingwekkend veel lachende mensen. Echt walgelijk slecht dit. En dan te bedenken dat deze film $4 miljoen heeft gekost en nu al in de VS $14 miljoen heeft opgebracht.. Oftewel, het is een dikke hit. Ongelooflijk dat je dat met deze vreselijke kul voor elkaar krijgt.

Natuurlijk beschouwen ze bij Pathé al hun films als topfilms, maar bij de sneak preview kun je het volgende lezen: met de Pathé Sneak Preview is het elke keer weer een verrassing welke film je gaat zien. Maar het is altijd een topfilm die binnenkort in première gaat. Een topfilm, serieus??!

A Haunted House 2 zou verbannen moeten worden! Alle copies verbranden en de asresten de ruimte in schieten. Ik kan best wat incasseren, maar ook ik heb m'n grenzen. Waarom doen ze de mensheid dit aan? En waarom vinden die achterlijke Amerikanen dit leuk?! Ik dacht wel te snappen hoe het leven in elkaar steekt, maar na het zien van deze film, bevind ik mij weer onderaan de ladder en verkeer in momenteel in verwarde toestand!

1 ster voor het lichaam van Jaime Pressly

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vond deel 1 leuk, dat durf ik best toe te geven. Ik ben waarschijnlijk ook een van de weinigen die daarom wel zin had in deel 2. Ja, het is echt waar, ik had er zelfs een bioscoopbezoekje voor over.TOTDAT ik de trailer had gezien. Jezus. Nee, dat gaat hem niet worden.

avatar van Gilim

Gilim

De bioscoop vond het zo dramatisch dat de hele zaal vrijkaarten kreeg voor de sneak van volgende week. Ze moeten de film spelen van de distributeur.

avatar van pierre18

pierre18

Vanavond Sneak gezien. Drama, slecht. Een pop liggen aan te duwen, welke zieke geesten verzinnen dit?? Bijna elke zin ging over sex en dan nog vulgair ook.In de pauze dus naar huis gegaan. Advies voor een ieder: niet heengaan, nooit huren . Gewoon 0 sterren. Regelrechte TROEP

avatar van m1701

m1701

dat zulke films nog in de nederlandse bioscopen gedraait worden...

er komen vele betere uit en pathe kiest dit dan uit.... wat een bagger zeg!!!

Echt a waist of time!!!

Normaal hou ik wel van die platvloerse comedies maar dit was wel echt het toppunt!

Deel 1 was erg maar deze was vele malen erger. Slechtste film die ik dit jaar gezien heb.

Het gedeelte met die pop was echt te erg voor woorden....hoe heb je het kunnen bedenken...

Nee bedankt, nooit meer

avatar van qtano

qtano

Gisteren in de bioscoop gezien met vrienden.

We hebben ons echt kapot gelachen!!

We waren de jongste in de zaal en ook zowat de enige die aan het lachen waren.

Is het dus een slechte film?: nee, het is humor waar je van moet houden. Puberale humor heet dat.

En als je dan ook nog alle horrorfilms die voorbijkomen herkend, lig je helemaal dubbel.

Ik had ook het idee dat de andere mensen in de zaal de horrorfilms die voorbijkwamen niet gezien hadden.... Tjaaa...... dan snap je de meeste grappen ook niet.

Kan niet wachten tot het 3e deel (als die komt dan.....)

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

paar heerlijke puberale stukken humor.. met de pop en ook het stuk met de kip.

Ik moest er regelmatig hartelijk om laggen.

Wat qtano zegt, je moet de films waarnaar verwezen word wel kennen + van dit soort humor houden.

Geen hoogvlieger, maar best een bios bezoek waard.

avatar van m1701

m1701

SuperSideSwipe schreef:

Je hoefde de andere films helemaal niet te kennen ... ik heb ze toevallig allemaal gezien. Maar die stukjes die zij "na deden" sloegen echt nergens op en hadden ook absoluut niets met de "originele" films te maken....

Daar zal het bij die negatieve beoordelingen echt niet aan gelegen hebben....

avatar van mrklm

mrklm

Marlon Wayans schreeuwt, trekt volop gekke bekken, heeft seks met een pop, poept in een graf en kraamt veelal racistische, seksistische en anderszins smakeloze ongein uit in deze afschuwelijke parodie. Iemand heeft speed toegevoegd aan het dagelijkse dieet van de normaal gesproken toch al behoorlijk hyperactieve Wayans en het oogt als een samenraapsel van door waanzinnigen als grappig bestempelde improvisaties. Een verschrikking!

avatar van The_CrY

The_CrY

Grappig dat veel mensen dit in de sneak preview hebben gezien. Ik dus ook. Enorm flauwe humor, maar heb toch erg goed gelachen. Af en toe was het nog een beetje eng zelfs ook.

avatar van gatygun

gatygun

Kort samengevat.

Dit is waar de film uit bestaat.

Bitch, nigger, fuck met een hoofdrol speler die aan hdhd lijdt.

Troep eerste klas, veel racistischer dan dit wordt het niet.

avatar van Elineloves

Elineloves

"Tell em the dog is white!"

Ik kan er niks aan doen. Het begon vrij hilarisch met de hond. Misschien heb ik vreemde of slechte humor, maar ik vond het een killer opener.

En toen ging het al snel te ver, volledig apeshitbananas, met The Conjuring doll. vanaf dat moment waren alle voorspelbare, platte seks grappen aanwezig. En niet te zuinig.

Gelukkig vind ik films als The Conjuring, Insidious, The Devil Inside etc geweldig, dat maakte het leuk. Wayans kan ook niet veel mis doen bij mij, maar Ashley Rickards in beeld maakte ook veel goed "Nigger Tony" zorgde ook voor grappige momenten.

Can't help it, ik heb me vermaakt.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Troep eerste klas, veel racistischer dan dit wordt het niet. [/quote]

ja volgens mij geld dat niet als de makers/schrijvers zelf afro/american zijn,toch?

maar dit is gewoon niet grappig,,,, als ik de makers(wayans broers) advies mocht geven(hypothetisch natuurlijk) vraag het team van scart movie 3,,dat waren de lui van de naked gun reeks.

want dit kan gewoon echt niet.

Kondoro

Deel 1 vond ik wat beter. Maar als nog prima vermaakt. Ik denk, dat ze tot deel 3 kunnen gaan en niet verder, zoals Scary Movie..

avatar van schumacher

schumacher

Dit is zo'n film waarvan ik wel begrijp ze een zeer jong publiek voor hebben, alleen kinderen vinden dit mss nog fun en dan spreek ik van 8-14 jarigen ofzo.

Als je dit als 16 jarige of ouder de top vind?? Hm.

Net zoals de 1ste film; barslecht.

schumacher schreef:

Als je dit als 16 jarige of ouder de top vind?? Hm.

Net zoals de 1ste film; barslecht.

Ben zelf 16 jaar, en heb de wel goed om kunnen lachen. Puur omdat ik van die droge grappen houd, ieder zijn smaak toch?

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Een halve ster, alleen maar voor `t proberen, en 1 a 2 leuke grappen.

Verder geen commentaar, zie boven.