• 9.371.495 stemmen

Geregisseerd door: Byung-seo Kim

Met onder meer: Sol Kyung-gu, Jung Woo-sung en Han Hyo-joo

Gesproken taal: Koreaans

Plot Gam-si-ja-deul

"Remember everything about the untraceable target."

Ha Yoon-ju is de nieuwe aanwinst bij het politiekorps van Seoel. Wanneer het criminele meesterbrein James op veilige afstand een overval bijwoont wordt Yoon-ju door haar nieuwe baas, rechercheur Hwang, op de proef gesteld. Yoon-ju volgt James door de stad en er wordt van haar verwacht alles te zien en te onthouden van wat hij doet. Wanneer James en zijn team beginnen aan een laatste klus is Hwangs team vastberaden om een einde te maken aan zijn activiteiten.

Chief Hwang

Ha Yoon-joo

Department Head Lee

Arrest Team (onvermeld)

Suspect (cameo) (onvermeld)

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

"Hightech" spionage/misdaad thriller wat moeizaam uit de verf komt (erg langdradig). Er zaten hier en daar wel wat goede actie scenes in, maar daar bleef het ook verders bij.

Acteer- en camerawerk is/zijn verder uitstekend.

*3.25

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van kathmandu

kathmandu

Koreaanse remake van Gun Chung (2007).

Hoewel ik het orgineel beter vind, doet de Koreaanse versie het toch niet slecht.

Zeer vermakelijk.

avatar van BBarbie

BBarbie

Strakke thriller met veel oog voor details. De film weet de spanning van lieverlee aardig op te voeren. Jammer dat er, zoals in meer Koreaanse misdaadfilms, weer zo’n belachelijke knokpartij in voorkomt, waarbij een man in z’n eentje een overmacht weet te verslaan. Prima rollen van Woo-sung Jung en Hyo-joo Han. Amusant.
Het origineel uit Hongkong ken ik niet.