• 9.474.219 stemmen

Genre: Thriller / Western

Geregisseerd door: Raoul Walsh

Met onder meer: Robert Mitchum, Teresa Wright en Judith Anderson

Plot Pursued

"Robert Mitchum fights for the love of three people who want to see him dead...his family."

Jeb heeft altijd het gevoel gehad dat hij door zijn pleeggezin niet werd geaccepteerd, behalve door zijn stiefzusje. Voordat hij de oorlog ingaat, verklaart hij haar zijn liefde en vraagt hij of ze op hem wil wachten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Dogie Hogan

Aardig aantal screenshots: link.

avatar van The One Ring

The One Ring

Screenshots? Ik wil een DVD hiervan!

The One Ring schreef:

Screenshots? Ik wil een DVD hiervan!

'Beter half ei, dan lege dop' ... is alleen VHS van (helaas).

avatar van trebremmit

trebremmit

Deze is inmiddels wel op dvd te krijgen, regio 1. Lijkt me wel een interessante film, ik las ergens dat er ook film noir elementen inzitten.

trebremmit schreef:

Eerder een psy-Western.

HIER het goedkoopst gezien ($ 11,18/€ 8,57 inkl. porto). Volgens mij geen subs.

avatar van trebremmit

trebremmit

Niet echt een hoge betrouwbaarheid die crispmovies.

Geen subs inderdaad,wel geremasterd.

avatar van madmax1

madmax1

Deze heb vanmorgen vroeg afgekeken,en is niet makkelijk er een bericht van te geven ,zonder spoiwers; een hele andere western, somber een broeierrige sfeer, over een man die als kind ergens een trauma heeft, eigenlijk een family vete, dan wordt er voor het eerts ? met flachback gefilmd, een prachtich verhaal waarin ook nog een stukje de amerikaanse oorlog tegen mexico voorbij komt, ook die heks van de film Rebacca laat zich weer gelden en hoe, dit alles gefilmd in een schitterende omgeving, zwart wit als een prentje super kwaliteit.