• 9.377.091 stemmen

Geregisseerd door: Joseph J. Lawson

Met onder meer: Treat Williams, Ronny Cox en Jillian Rose Reed

Plot Age of Dinosaurs

"Back from extinction!"

Een bedrijf dat zich specialiseert in biotechnologie slaagt erin om verschillende dinosaurussen tot leven te wekken. De dinosaurussen ontsnappen echter uit het museum waar ze tentoongesteld worden en terroriseren Los Angeles. Het is nu aan een voormalig brandweerman om zijn tienerdochter te redden, voordat het te laat is.

avatar van Shinobi

Shinobi

"What the hell was that? Big dinosaurs."

Een Jurassic Park rip-off, alleen dan in de stad. En nog geen eens zo slecht eigenlijk, zeker als je er rekening mee houdt dat dit filmpje afkomstig is van The Asylum.

Qua verhaal is het verwaarloosbaar en dit is dan ook meer als kapstok bedoelt om mensen weg te laten rennen van dinosaurussen. Een leuke verrassing was het om Jillian Rose Reed te zien, die ik ken van de tv-serie Awkward. Zij maakte het nog dragelijk.

Daarnaast zitten er weer een hoop kenmerkende dingen in voor een Asylum-productie, namelijk: slechte SFX, dialogen die nergens over gaan, foute humor enz. Zo ging ik geregeld stuk om de nieuws reporter in haar helicopter die overdreven serieus verslag probeerde te doen van wat er allemaal gebeurde. Gelukkig werd zij opgepeuzeld door een dinosaurus, serves her right voor slechte verslaggeving.
Wel ben ik het met BlueJudaskiss eens dat het camerawerk er best fatsoenlijk uitziet.

Al met al een geinige Asylum film om eens gezien te hebben. Je moet er niet te veel van verwachten en je komt de avond wel door.

2,5 Sterren.

avatar van Sir_John

Sir_John

wat een bagerfilm was dit zeg! Echter heb ik me wel prima vermaakt tijdens de film ondanks dat hij zo slecht is!

Alsnog krijg hij niet meer dan 2 sterren

avatar van filmfan1967

filmfan1967

Leuke vondst om Jurassic Park ditmaal te laten afspelen in de big city. De special effects/CGI zijn natuurlijk niet van het niveau van een blockbuster, maar voor een Syfy/Asylum film vond ik ze buitengewoon goed geslaagd. Het is niet makkelijk om dit soort actie in een stad met goedkope CGI er goed uit te laten zien. Het verhaal had wat meer inhoud kunnen hebben. Richting het einde werd het allemaal wat minder interessant. Overall vond ik de film - voor een low budget Syfy/Asylum-film - wel goed geslaagd.