• 9.379.342 stemmen

Cold around the Heart (1997)

Misdaad / Thriller | 96 minuten

Genre: Misdaad / Thriller

Geregisseerd door: John Ridley

Met onder meer: David Caruso, Kelly Lynch en Stacey Dash

Plot Cold around the Heart

Nadat Ned en Jude een fataal verlopen overval hebben gepleegd, belandt Ned achter de tralies. Na zijn ontsnapping laat Jude hem echter als een baksteen vallen. Ned zweert wraak.

Bec Rosenberg

Uncle Mike

Johnny 'Cokebottles' Costello

Attorney Nabbish

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

Deze film weergeeft op een leuke manier het feit weer dat als je crimineel bent, je werkelijk niemand, maar dan ook niemand kunt vertrouwen. Zelfs je beste maten niet. Leuke film met een leuk einde.

*3.5*

avatar van Diesel

Diesel

Inderdaad een hele leuke film U. De regie van John Ridley is sterk en David Caruso is overtuigend als goedhartige crimineel met een zwak voor vrouwen. Ook een hele leuke bijrol van (de voor mij onbekende) Chris Noth, hij lijkt echt erg veel op Cosmo Kramer (Michael Richards) uit Seinfeld en zorgt mededankzij zijn domme uiterlijk (vreemd gekleurde broeken, extreem ongekamd haar, aparte gezichtsuitdrukkingen etc.) voor een paar komische momenten. De plotwendingen zijn slim en onvoorspelbaar en passen goed bij het verhaal. Verder hangt er een lekker sfeertje aan de film, moeilijk te beschrijven maar ik denk dat 'rustig' het juiste woord is. Ben altijd bereid om tot in de late uurtjes op te blijven voor dit soort amusante flicks...

*** ½