• 9.372.548 stemmen

Met onder meer: Danica McKellar, Kenneth Mitchell en Mike Dopud

Gesproken taal: Tsjechisch, Spaans en Engels

Plot Tasmanian Devils

"The hunt has begun..."

Een groep waaghalzen wordt tijdens een tocht aangevallen door een groep Tasmaanse duivels (zeer vraatzuchtige vleesetend buideldieren). De beesten zijn ontsnapt toen het vliegtuig, waarin zij door onderzoekers vervoerd werden, neerstortte in de bossen.

avatar van filmfan1967

filmfan1967

A.s. zaterdag (morgen) voor het eerst te zien in de VS op Syfy en al op 21 februari, 21.00 uur, in Nederland op Syfy. Gezien de bloederige trailer, zal het vermoedelijk wel een gekuiste versie zijn.

avatar van The Oceanic Six

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11901 berichten

Een paar dagen geleden gezien. Na een sterk begin zakt het heel, heel snel in.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk voor een keertje.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Phantasm schreef:

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk voor een keertje.

Speelt het zich op Tasmanië af of Canada?

avatar van Phantasm

Phantasm

mjk87 schreef:

Speelt het zich op Tasmanië af of Canada?

Ik zou het echt niet weten, het is wel een Canadese film.

avatar van Noodless

Noodless

Een 13 in dozijn filmpje waar je al op voorhand weet wat je kan verwachten. Hersenloos entertainment dat best onderhoudend blijft na een vermoeiende dag met weinig zin tot nadenken.

Daarvoor toch een 5/10

avatar van cdman19800

cdman19800

Wat een domme/neppe film.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Hier kun je de hele film zien. Ik heb iig. wat stukken eruit gezien, maar totaal geen behoefte om 'm helemaal te kijken. Komt mede door de belabberde computerbeesten.

avatar van Theunissen

Zo beroerd als het verhaal klinkt, zo beroerd is daadwerkelijk ook de hele film

Het verhaal is natuurlijk te achterlijk voor woorden en hetzelfde geldt ook voor de uitvoering ervan. Dat we hier te maken hebben met een B-film is natuurlijk direct te zien want alles oogt goedkoop en nep (de Tasmaanse duivels). Ook natuurlijk omdat de zender SyFy deze film uitzendt en die zenden eigenlijk alleen maar van dit soort goedkope films uit (sporadisch zit er wel eens wat leuks tussen). Het verhaal weet verder ook totaal niet te boeien, laat staan dat het ergens spannend wordt.

Net zoals de hele film beroerd is, zo is dat ook de waardeloze cast. Het enige leuke van de cast is om Danica McKellar weer eens terug te zien. Ze speelde vroeger namelijk mee in de leuke jeugdserie "The Wonder Years" die eindjaren 80 en beginjaren 90 draaide op TV (ik meen op de zender "EO"). Het is leuk om haar nu als volwassenen terug te zien en ze loopt in deze film continue rond met open bovenkleding waardoor het bovenstuk van haar boezem goed te zien is (is natuurlijk bewust gedaan).

Ondanks dat de film het aankijken niet waard is, geef ik deze film toch nog één puntje en dat is dan voor Danica McKellar

avatar van tattoobob

tattoobob

Kep geen tijd voor deze rommel.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, vond hem nog redelijk te doen, de Tasmaanse duivels zagen er redelijk uit, maar bij sommige shots ook weer wat nep vooral als ze aanvallen...

Verder zat er een aardig verhaal in.

Een groep parachutespringers die landen in een soort bos komen in aanraking met Tasmaanse duivels, met behulp van een sheriff en 2 hulpjes gaan ze achter de dieren aan, je kan al aan zien komen wie er overblijven, tussendoor redelijke actiescenes, maar echt spannend word hij nergens.

Het einde was wel redelijk gedaan.

Al met al leuk om gezien te hebben, maar oogde wat saai en voorspelbaar.