• 9.370.314 stemmen

Yogi the Easter Bear (1994)

Animatie / Familie | 46 minuten

Genre: Animatie / Familie

Geregisseerd door: Roger Alvarez

Met onder meer: Greg Burson, Don Messick en Charlie Adler

Plot Yogi the Easter Bear

Parkopzichter Smith is zenuwachtig. Zijn strenge baas zal zijn natuurpark bezoeken met zijn twee kleinkinderen die er de Paasviering zullen bijwonen. Om iedereen tevreden te stellen, zoekt Smith een Paashaaskostuum uit en bestelt hij een vrachtwagen vol met snoep, waarover zijn blinde beveiliger Mortimer moet waken. Daarnaast dreigt hij Yogi naar Siberië te zullen deporteren als hij Smiths bevelen niet opvolgt. Yogi - niet bepaald onder de indruk van Smiths dreigementen - steelt echter het Paashaaskostuum en overtuigt Mortimer ervan dat hij de Paashaas is, en pikt de vrachtwagen in...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Boo Boo / Ranger Smith

Easter Bunny

avatar van Dk2008

Dk2008

Ik vind de meest recente Yogi Bear live-action erg leuk gemaakt. Nu is deze film ook niet zo slecht, maar ik vind het gewoon weer te lang om boeiend te blijven. Er zijn meerdere van dit soort langere films gemaakt. Maar lijkt me niet echt aan mij besteed. Erg goed getekend, dat wel. De film begint vrij leuk met de bekende vraatzucht van Yogi. En Boo-Boo is ook grappig. Het wordt alleen weer zo'n uitgerekt filmpje, drukker en vervelender. Aardig om een keer gezien te hebben, meer niet. 3.0