• 9.371.913 stemmen

In the Name of the King 3: The Last Mission (2014)

Actie / Avontuur | 86 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Alternatieve titels: In the Name of the King III / In the Name of the King III: The Last Job / In the Name of the King 3

Oorsprong: Canada / Bulgarije

Geregisseerd door: Uwe Boll

Met onder meer: Dominic Purcell, Ralitsa Paskaleva en Bashar Rahal

Plot In the Name of the King 3: The Last Mission

Hazen Kaine, een Amerikaanse huurmoordenaar die in Sofia in Bulgarije woont, krijgt meer op zijn dak dan hij gehoopt had als hij een contract sluit met de maffia. Het is de laatste klus voor dat hij er uit stapt en aan een nieuw leven begint. Het doel: de drie kinderen van de koninklijke miljardair Andon Dupont. Het lijkt een simpele missie, maar een simpele halsketting van een van de kinderen zorgt er voor dat hij in de middeleeuwen terecht komt.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Purcell, ooit 1 van de sterren uit de goed bekeken serie Prison Break, moet het nu doen met een rol als first billed actor in een Boll film.

Nou ja, acteren is ook maar werk, net zoals metselen. Soms bouwt een metselaar ook wel eens een huis wat niet niet zijn smaak is of gewoon ronduit lelijk is.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Uwe Boll zakt steeds dieper en dieper in het moeras.

avatar van atomix2010

atomix2010

Zo wat een slechte film. Het begint leuk, de eerste vijf minuten.. daarna waardeloos. slecht acteerwerk, slecht script , slechte special fx. Oftewel echt niet de moeite waard. Purcell was een goede acteur maar met deze films heeft hij een misstap gemaakt. krappe 2 sterren

avatar van schumacher

schumacher

De film is half en half maar wie me stoorde was die hoofdacteur, miljaarde zeg, die kan niet acteren zeg of toch alvast niet in deze film, het was echt een ramp, irritant om die te horen en bezig te zien, meestal kan een acteur de film nog wat redden, hier haalt die acteur de film nog meer naar beneden zeg.

avatar van hackertje

hackertje

De afbeelding is ook misleidend, hij heeft nergens een harnas aan.

En die draak blijft nu rondvliegen of wat? Hahahahaha

avatar van Drifter

Drifter

Beetje Harry Potter niveau, Niet onaardig maar ook niet goed.

Heb de film zonder grote ergernissen uitgekeken maar ook zonder al te kritisch te zijn.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Belachelijk!

avatar van djordy von trier

djordy von trier

Wel, ik voel me schuldig dat ik hier 5 euro heb voor betaald. Ik heb soms genoten van boll films ze blijven allemaal bagger maar hij blijft tenminste proberen maar deze film slaat echt alles in tegenstelling wat sommige zeggen purcell acteert totaal niet goed in deze film, special effects is redelijk moest het een film van The Asylum zijn. En het verhaal is ronduit belachelijk. Het is zelfs geen zo slecht dat het goed is film anders zou ik een 1 of 1.5 geven. En Purcell kan veel beter.

avatar van Tarkus

Tarkus

Iets beter dan de tweede, maar het niveau van de eerste haalt deze film ook niet.

Dominic Purcell (Prison Break) speelt hier de hoofdrol, een beter acteur dan Dolph Lundgren in deel 2, dat wel, maar echt overtuigend is hij ook niet.

Wat voor de 2de film geldt, geldt ook hier, de locaties zijn mooi en ook de special effects zijn dan, maar verder zijn we dan weer uitgepraat.

avatar van Seam

Seam

Waarom ga je zo'n film uberhaupt kijken?

avatar van jippie2010

jippie2010

Het was echt niet nodig om een deel drie uit te brengen, wat een pulp.

Misselijk geworden van het slechte camerawerk, om van de rest nog maar te zwijgen. *1,5

avatar van Aapje81

Aapje81

Dit derde deel van In The Name of The King is helemaal gemaakt volgens het recept van Uwe Boll. Men neme een nors kijkende held. Een scheutje feminisme middels wat Girlpower, een creatief maar ook absurd scenario, een leuk draakje en niet te vergeten een totaal gebrek aan budget.

Het resultaat is vrijwel altijd hetzelfde, een hoop chaos, wat subtiele humor en acteurs die zich wel vermaken met de pulp die ze aan het creëren zijn. Mocht je als kijker in staat zijn om het positieve van al deze tekortkomingen in te zien dan heb je best een leuke film. Kun je dit niet verdragen dan kun je beter nog eens een deel van Lord of the Rings op zetten.

Ik heb me er weer kostelijk mee vermaakt en kan het daarom niet over mijn hart verkrijgen om er een slechte beoordeling aan toe te kennen.

Gemiddeld.

Wat een slechte film. echt waardeloos. slecht acteerwerk, slecht script, echt niet de moeite waard.

Koste mij zeer veel moeite om de film uit te kijken, niet weer dus.

avatar van Shadowed

Shadowed

Dominic Purcell is duidelijk een betere actieheld dan Dolph Lundgren en dat is het voornaamste pluspunt binnen dit derde deel van de desbetreffende pulpreeks. Regisseur Uwe Boll toont weinig passie met dit soort films en dat levert een gebeuren op dat duidelijk snel gefilmd werd voor zo min mogelijk knaken. Positief is dat de opdringerige humor is weggenomen en de actiescenes lomp genoeg zijn om te blijven vermaken, maar verder slaat het inhoudelijke gebeuren als een tang op een varken. Specifiek het vermengen van de oude wereld met de hedendaagse cultuur is ronduit mislukt, Boll leek er ook bij lange na niet genoeg budget voor te hebben en mist de creativiteit om dat gebrek te compenseren. Het levert een aantal slechte computereffecten op en een redelijk ongeïnteresseerde regiebenadering, maar voor een keertje entertaint het allemaal best prima.