Hansel & Gretel (2013)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Anthony C. Ferrante
Met onder meer: Dee Wallace, Brent Lydic en Stephanie Greco
Plot Hansel & Gretel
"A Classic Tale... Horrifyingly Real"
Lilith is een psychotische kluizenaar die diep in het woud woont. Ze maakt op culinair gebied het liefst vreemde dingen klaar. Wanneer Hansel en Gretel Grimm de foute keuze maken door het huisje van Lilith in het bos te betreden, raken ze diep in de problemen...
Lilith
Ruby Lumiers
Brandon Grimm
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Viel me inderdaad ook mee. Redelijk rauw en ongepolijst.
adil12345
Niks aan een saaie B- film.
Een sterretje voor de moeite.
Beter even wachten op Hansel and Gretel: Witch Hunters, waarin onze Famke Janssen ook speelt.
baldiron
Om een lang verhaal kort te houden : Een ECHTE B film.
Niet al te best acteerwerk, heeeeeel voorspelbaar en slechte regie.
Natuurlijk ga je als sheriff met je rug naar een gevaarlijke verdachte staan.....!!!!
Natuurlijk als je de kans krijg een groot mes te pakken, dan steek je de badguy in zijn hand terwijl je met zo'n mes zijn hoofd eraf had kunnen hakken.
Het verhaal is niet goed in elkaar gezet, niet al te best acteerwerk en een slechte regie maakt voor mij dat deze film een 1,5 ktijgt.
benq81
wat een slecht film 4 personen tegen een oud wijf en ze is sterker dan allen
en slecht acteerwerk bah
een 1 voor de moeite
knusse stoel
Wij dachten eerst de andere uit 2013 te zien maar het bleek deze te zijn. Al met al vermakelijk en veel onnozelheden, zie beneden. Toch wel eens leuk om te zien. Éénmalig.
duffs
leuk om eens gezien te hebben geen slechte film goeie kills lekker veel bloed en niet slecht geacteerd 5 je omdat het toch niet al te bijzonder is wel leuk voor een keertje
Elineloves
Verstand op -20 en kijken maar. Minder erg dan verwacht. Beetje onnozel en met vlagen zelfs een tikkeltje vervelend maar hè, op zijn tijd is dat best lekker, zo'n no-brainer. Het acteerwerk is beroerd, maar ik kon 't goed verdragen. Lilith ziet er uit als de lieve overbuurvrouw of die aardige tante die je niet zo vaak ziet. Heel gewoontjes. En toch heeft ze iets akeligs. Bepaalde blik, haar attitude... Jawel, best geslaagd. Wat acteren betreft sprong zij er dus wel bovenuit. Al zegt dat meer over de anderen, vrees ik... Het verhaal zelf? Heeft niets om het lijf. Je ziet duidelijk dat het leentjebuur heeft gespeeld bij andere horrorfilms, op er op die manier 'een eigen draai aan te geven'. Helaas wil dat maar niet lukken....
Onnozel is inderdaad het beste woord om deze film te omschrijven.
rugbyer10
Inderdaad verstand op 0 en kijken, dit is aardig en niet meer dan een weg kijker, echt niets eng aan. Was blij dat Stehpanie Greco meespeelde, dit vindt ik nog wel een leuke dame.
Jammer dat Dee Wallace zich hiervoor leende , zeer slechte horror.
3y3b4ll
Inderdaad verstand op 0 en kijken
Inderdaad! Afgaande op de reacties van sommigen hierboven moet dat voor de meesten geen probleem zijn.
Het is een ASYLUM film, hoe kan je daar veel van verwachten?
merlijns sikje
Ik zag pas later dat er verschillende Hansell and gretchen films uit 2013 zijn, had me dus vergist in deze versie. Ja, redelijk begin, geprobeerd sprookje en thriller samen te voegen tot een geheele. Plotseling stukje Gore was wel raar en niet op zijn plaats. matige film, veel erge onwaarschijnlijkheden maar ja, daarvoor is het ook gebaseerd op een sprokkjes , zullen we maar zeggen...
Artep
Om Asylum nu te typeren als alleen maar dezelfde kwaliteit films gaat me te ver, heb genoeg films van Asylum gezien die beter waren als deze. Helaas was deze een aaneenschakeling van onlogische gebeurtenissen. Een 4 (uit 10) voor de toch wel leuke gore scenes.
jippie2010
Op dat misverstand is het hele Asylum imperium gebouwd.
You couldn't be more right, haha
Ze blijven het doen tot grote ergenis van veel filmliefhebbers.
Maar het zijn een soort cultfilms geworden die onder een kleine groep razend populair is.
Ik ben geen fan, maar toch kan ik het niet laten om ze te kijken.
Ik moet zeggen dat deze film één van de betere was. Geen voldoende,
maar keek toch lekker weg.
En leuk dat het broertje van Hagrid (uit Harry Potter) er in speelde
*2.0
ipman-99
"Hansel & Gretel = The ASYLUM production." ... " !!!
Vermakelijke Horror !!! Ik moet zeggen dat ik hier heel hard heb van weten te genieten !
Er was een apart sfeertje te bespeuren met interessante personages.
We worden bij momenten heerlijk getrakteerd op gruwel en griezel
!
Voor mij een geslaagde Asylum productie.
DjFrankie
Niet best, wel afgekeken maar met neigingen tot vooruit spoelen.
Skywalker'
Ook ik heb de verkeerde versie gekeken!
*1 omdat er 2 leuke dames in mee spelen, verder is deze film gewoon slecht.
Ik heb de nijging gehad om hem af te zetten c.q. door te spoelen! Dit heb ik nog nooit eerder gehad bij een film!
Dave1985
Dit was echt de 3 x niks. Bijna een C Film. Acteer werk was niks vage dingen die gebeuren in de film. Maar wachten op de hansel en gretel met famke jansen doe trailer zag er beter uit dan deze film. Maar toch maar een 0,5 voor de moeite
Basi
Pfff, hoe slecht kan een film zijn? Zeer slecht geacteerd en erg beroerd gemaakt. Dit is echt zonde van je tijd.
daneron
Zonde van je tijd, ik begrijp niet dat er een budget word gegeven voor zo'n bagger film.
Achteraf de verkeerde film zitten kijken!
cees72
Dit krijgt niet eens een ster. Of je zou minus sterren moeten kunnen geven ;-(
Wel een geniale oneliner "I am freaking delicious"
Haha
Raffie_75
Wat verschrikkelijk slecht...
Ik weet niet hoe ik dit moet verteren.
Weer één in de categorie... "Had ik hem maar niet gekeken".
0.5 ster, voor de moeite voor het maken van deze K-film.

Hansel vs. Gretel
2015

'Kidnapped: Elizabeth Smart' gezien? Op Netflix kijk je ook deze vergelijkbare docu's

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Actie / Horror, 2012