• 9.474.229 stemmen

The First Wives Club (1996)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Hugh Wilson

Met onder meer: Bette Midler, Goldie Hawn en Diane Keaton

Releasedatum: 16 januari 1997

Plot The First Wives Club

"Don't get mad. Get everything."

Het verhaal over drie middelbare rijke vrouwen uit Manhattan die meer dan alleen een zeer lange vriendschap gemeen hebben. Na jarenlang hun mannen te hebben geholpen te klimmen op de ladder van succes, zijn ze alle drie gedumpt voor een jongere, welgevormde schoonheid. Maar het trio is vastbesloten hun pijn om te zetten in geldelijk gewin! Ze bedenken een slim en duivels plan om hun ex'en te raken waar het écht pijn doet: hun portemonnee! drie vrouwen worden kwaad en nemen wraak!

Elise Elliot Atchison

Aaron Paradis

Phoebe LaVelle

avatar van Kim008

Kim008

Heb hem daarnet nog eens bekeken, en ik blijf het een goede film vinden

Bette Middler, Goldie Hawn & Diane Keaton acteren elk op hun manier schitterend!

Leuke feel-good movie!

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede en leuke film, die ik nu al voor de derde maal zie.

Elke actrice in de hoofdrol doet het hier aardig, maar mijn voorkeur gaat uit naar Bette Midler, die ik steeds goed vind, in gelijk welke rol ze ook speelt, natuurlijk zijn komische rollen echt haar ding.

Puike familiefilm dit dus, met mooie en passende muziek.

avatar van DonLeone

DonLeone

ooit heb ik hier vaak met plezier naar gekeken, nu begrijp ik niet meer waarom, ik vind er niets meer aan

avatar van Moi1973

Moi1973

Leuke en vermakelijk verhaal. Goldie is erg grappig in deze film. Bette iets minder. Diane doet het altijd goed als hysterische.