• 9.370.987 stemmen

Genre: Komedie / Familie

Geregisseerd door: Ethan Wiley

Met onder meer: Jeffrey Combs en Mackenzie Astin

Plot Elf-Man

"Christmas has a new hero."

Een elf wordt door de Kerstman achtergelaten om een gezin te redden van een beroerde kerstviering. De elf en de familie krijgen echter meer dan waar ze op gerekend hadden te verduren. Helemaal als de kinderen helpen om de speciale krachten van de elf te ontdekken en zijn ware aard van superheld naar boven te doen komen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van erik1677

erik1677

Ooooh my god, deze regisseur heeft alleen maar horrorfilms op zn naam staan, oa het geweldige house 2.

Dit moet ik dus absoluut zien!!

avatar van dwid

dwid

Goeie gemiddeldes ook, die films van hem

Raar filmpje.

Wie Wee Man en Combs in een film van Wiley ziet verschijnen verwacht niet meteen familie vertier, toch is dat uiteindelijk wel het resultaat. Het is geen mierzoete film geworden, daarvoor bij momenten toch iets te ruw en direct, maar je kan je kindjes er wel perfect 90 minuten voorzetten denk ik.

Een beetje vis noch vlees. Had vaak het idee dat deze film graag de nieuwe Bad Santa had willen zijn, maar daarvoor blijft het dan toch allemaal wat braaf. Combs en Wee Man houden zich redelijk goed in, al zijn ze beiden wel af en toe grappig. Al is het maar om hen in deze rollen bezig te zien natuurlijk.

Verder een redelijk typisch kerstverhaaltje. De film komt wat vroeg al denk ik dat het niet eens zo'n slechte timing is, eens de echte kerstbombarderie losbarst zinkt een wat goedkoper filmpje als deze meteen volledig weg.

Af en toe best grappig, best raar ook gezien de mensen achter de film, maar valt wat tussen twee walletjes in.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Behoorlijk teleurstellend. Het was zelden grappig, de acteurs (vooral die jongen) waren slecht en het verhaal was ook nog eens niet boeiend. Niet echt een aanrader dus...

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Kinderachtige kerstfilm met een slap verhaal, slecht acteerwerk en slechte special FX. In Jackass vindt ik Wee Man wel een grappig kereltje maar in deze film vind ik `m niet te pruimen. Acteren is niet z`n ding dus. Tegenvaller. 1,5 ster

avatar van queenie

queenie

Pfff wat een tegenvaller. Er had toch wel meer in deze film kunnen zitten. 1*

avatar van Joey Kay

Joey Kay

Ho ho ho, nooit zo'n slechte film gezien zeg. Dacht een leuke grappige film te gaan zien op kerstavond. Acteerprestatie van Weeman ronduit belabberd, die man kan echt niet acteren. Boeven waren overigens wel om te pruimen. Echt een slecht verhaal ook. Kinderfilm met een zware infantiele saus overgoten. Wel uitgekeken omdat we niet dachten dat het plot slechter kon, maar goed....je raadt het al....pfffff

avatar van Phantasm

Phantasm

Film met slechte acteurs. Humor zat er ook niet echt in. Beetje flauw allemaal.