• 9.371.774 stemmen

Geregisseerd door: Craig Denney

Met onder meer: Craig Denney, Darrien Earle en Florence Marly

Plot The Astrologer

"Spectacular! Thrilling! Different!"

Een paranormaal begaafde jongeman heeft zijn jeugd in een corrupte en hebzuchtige omgeving doorgebracht. Hij is hierdoor zelf zeer hard en cynisch geworden. Hij misbruikt zijn paranormale begaafdheid en brengt niet alleen grote rampspoed over zichzelf, maar ook over mensen die van hem houden..

Craig Marcus Alexander

African Chief

White Trapper in Hut

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Lag hier nog een oude collectie (ongeziene) VHS-banden en had deze eruit gepikt om vanochtend te kijken....helaas blijkt de videorecorder niet meer aangesloten te zijn op de TV.

Afstandsbediening van de video blijkt op pleite en er lijkt geen eject-knop op het ding te zitten.

The Astrologer zit dus nu nog steeds in de video.....IMDB: awaiting 5 votes.

Misschien toch deze week het videokanaal maar weer eens installeren, want schijnt toch een weinig gezien werkje te zijn (in Nederland uitgebracht door Viacom en gedistributeerd door CINAMA uit Maarssenbroek).

Muziek door The Moody Blues!!! 18 jaar en ouder als leeftijdsaanduiding.

Hoes ziet er niet al te hoopgevend uit (de poster hier is mooier).

We zien iemand door een ruit heen vallen en een maniakaal lachende Craig Denney.

"Hij maakte misbruik van zijn paranormale begaafdheid" als tagline.

avatar van Lui

Lui (crew films)

De film staat nog niet zo lang op IMDB, waarschijnlijk zijn er daarom nog geen stemmen. Ik heb dezelfde vhs als jij, maar ook nog niet gezien.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Hele vreemde film die eigenlijk helemaal nergens over gaat. Het is een soort mengelmoes van Sciencefiction en thriller. Maar absoluut geen goede.

Dat de film lowbudget is zie je meteen. Waarschijnlijk speelt Craig Denney daarom zelf ook de hoofdrol in zijn eigen film. De film is aardig gefilmd en voelt aan als een tv-film uit dezelfde tijd. En dat is een compliment. Het enige compliment.