• 9.373.642 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: James Chankin

Met onder meer: Craig Sheffer, Eric Roberts en Gary Daniels

Plot The Mark

Chad Turner is geïmplanteerd met de enige werkende biometrische chip in de wereld. De chip heeft de macht om de wereld te veranderen door degenen die hem bezitten. Pike heeft Cooper, hoofd van de beveiliging van de makers van deze chip, gegijzeld in een poging Turner te lokaliseren en bij zijn baas af te leveren. Turner zal alles in het werk moeten stellen om in leven te blijven en te voorkomen dat de chip in verkeerde handen valt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van star4ce

star4ce

Wat een slechte film!!!!

Bijna nog erger dan de nieuwe 007....

Zwak verhaal, door het implanteren van een chip in een menselijk lichaam wordt de 'ontvanger' een soort van de nieuwe verlosser.

Bijna het hele verhaal speelt zich af aan boord van een niet al te groot vliegtuig, wat er af en toe aan de binnenkant uiziet als de Titanic..(?)

Alleen al het begin: In de stromende regen wordt een bewaker aangevallen door een stel S.E.A.L.S. (zo zien ze er in ieder geval uit).

Natuurlijk blijft de bewaker ongedeerdd, maar hij wordt ook nog niet eens nat van de regen.

Bagger!

avatar van pietje101

pietje101

Zelfs wie teveel tijd over heeft mag hier niet naar kijken. Wat een amateuristische vertoning van acteurs, film en zelfs verhaal. Bekijk de laatste 2 minuten van de film zelf en je ziet precies het niveau van deze film. Omdat 0,0 punten niet te kiezen is dan maar 0,05. Minder was terecht geweest.

avatar van kampsie1

kampsie1

Wie de films van asylum het slechtste op film gebied vinden, moet dit eens bekijken.

Hierbij vergeleken is een asylum productie een Oscar waard.

M.a.w. slecht dit, heel slecht.

avatar van stinissen

Actiefilm voor zevenjarigen en duizend bommen en granatenfilm niet om aan te gluren..

avatar van andijvie

andijvie

B-filmpie ... na 5 minuten uitgezet.

avatar van Tweetie

Tweetie

Meestal zie ik toch wel wat positiefs in een film, maar dit is echt een verschrikking. Niet alleen dat het verhaal waardeloos is en het acteerwerk matig, maar dat volkomen zinloze erbij halen van God en het einde van de wereld, terwijl het verhaal gewoon min of meer doorgaat. Deze film is nog geen Euro waard.

avatar van Atomaster

Atomaster

Hoe kan deze film in hemelsnaam 2 sterren hebben. Wat een bagger.

avatar van XBMC

XBMC

Ik laat niet vaak en review achter, maar wat een veschrikkelijke nepfilm.

Helemaal uitgekeken en eigenlijk nog niets gezien.

Ook het eind, aan een parachute hangen in je blousje, en niets wappert in de wind.

Ik verwijder hem meteen uit mijn verzameling en the mark redemption kom er bij mij niet in.

avatar van royals

royals

Je hoeft niet alleen naar de special effects en filmstijl te kIjken maar ook naar het verhaal, de boodschap en mening van de film. En vanuit een Bijbels opzicht vindt ik de film zeer interessant.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Gewoon voor tussendoor. Dit soort aan de lopende band gemaakte B Films ging vroeger rechtstreeks de videotheken in. Ik vind dit soort films wel leuk om naar te kijken en natuurlijk is de ene beter naar te kijken dan de andere.