Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Eddie Murphy, Halle Berry en Robin Givens
Gesproken taal: Frans en Engels
Releasedatum: 15 oktober 1992
Plot Boomerang
"A player who's about to be played."
Marcus is een succesvolle reclamemaker die elke vrouw die hij wil het bed in krijgt. Wanneer hij een nieuwe baas krijgt, de sexy Jacqueline, wordt hij door haar net zo behandeld als hij normaal vrouwen behandelt. Compleet overstuur hierdoor gaat het met het werk van Marcus steeds slechter. Maar dan begint Angela, de assistente van Jacqueline zich met Marcus te bemoeien.
Marcus Graham
Lady Eloise
Bony T
Yvonne
Jordy
Redelijk vermakelijk filmpje, al is het een tijd geleden. Volgens mij zaten er een aantal komische momenten in, maar was het af en toe wat voorspelbaar en zoetsappig. Vond het een beetje vreemd alleen dat Berry het "lelijke eendje" (Angela) speelt, terwijl de actrice die Jacqueline speelt een stuk minder is. Chris Rock is ook nog te zien, volgens mij de enige film waarin hij, Murphy én Lawrence te zien zijn. 2 en een halve ster.
jay73
Ik zat me echt dood te vervelen in de bioscoop.
Nog nooit zo'n slappehapfilm gezien.
sn@ke
- 2077 berichten
De moppen in Boomerang zijn soms zeer flauw. Verder valt er niet veel meer over te zeggen enkel dat de film soms wel leuk en vermakelijk is. 2,5*
bioscoopzaal
Beetje flauw, ik was er niet echt weg van ...
2 sterren maar
ThaNick
Ik was er wel weg van
Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock en Halle Barry.. in één film?
FAN-TAS-TI-SCH
alexis
martin had een leuke en te kleine rol! verder een soetsappige romcomedy met net iets teveel romantische trekjes.
**1/2
mafiabaas
Saai en langdradig. Eddie was ook niet grappig alleen Martin was wel leuk om te zien.
Purmerend
Iedere keer die tenen checke, en dat irritante maar leuke buurvrouwtje waren de twee geinige dingen in deze film. Maar de hele film vind ik veel te lang duren. 2*
lalaguna80
'Boomerang' en 'Coming to America' zijn mijn favoriete Eddy Murphy films! Leuke romantische comedie.
Phil Leotardo
Leuke film. Vooral door de aanwezigheid van Robin Givens en Halle Berry
Ik geef de film 3 sterren, misschien dat ik hem vanavond weer een stukkie ga kijken
Ziggy007
volgens mij de enige film waarin hij, Murphy én Lawrence te zien zijn.
De film Life schiet me ook te binnen (met die gevangenis).
Ik mag toch hopen dat je het andersom bedoeld, want je houdt dus wel van het type humor
Kleine opmerking: deze film duurt 30min te lang... beoordeling: 2.5*
LeeGer
Vervelende saaie film. Heb 'm na drie kwartier op een andere zender gezet. Krijgt van mij 1 ster
Nickvd
Ik heb hem gister weer gezien en Eddie murphy blijft toch een geweldige acteur en hally berry een mooie vrouw maar toch was de film niet zo geweldig het is allemaal zo voorspelbaar
Ziggy007
Dat lijkt mij niet de bedoeling he
predator
- 1948 stemmen
Halle Berry was sowieso al leuker, dus waarom gaat hij daar niet meteen voor??? Voor de rest wel aardig, maar niet bijzonder.
SuperSideSwipe
Vond het wel een leuke film. Murphy is best grappig. Het verhaal wel redelijk. Aparte Romantiche komedie.
Hoop grappig momenten, zoals Murphy die met dat ranzige mens naar bed gaat om er iets meet te hopen op te schieten, en opslot merken dat het voor nop was.
3,5
Boomerang
Eddie Murphy speelt hier een fantastische rol als vrouwenverslinder en stand-up comedian. Al met al een aanrader, maar als acteur verdient hij betere filmrollen.
Dennis Evahi
Superflauwe film dit. Ja hoor, er zitten best aardige grappen tussen maar absoluut geen dijenkletsers. Die obsessie met die voeten dan.....Bij tijd en wijle een grappige film.
**-sterren
basketballerke
Helemaal geen reet, ik heb Eddie Murhpy beter gezien dan dit, maar 1 ster van mij
bier
zo f*cking saai, echt gewoon niet leuk om naar te kijken, niet grappig. 0,5* ja.
darthconner
deze film viel echt tegen.ze praten te veel in deze film en dat maakt hem juist zo saai.
kArIzMa_TuRk
ben even vergeten dit is toch die film, van dat als Murphy met een vrouw naar bed gaat en de volgende dag wakker wordt, dat hij de tenen van het vrouw waarmee hij naar bed is gegaan goedkeurt of niet? toch...
3***
tn2543
Op zich een leuk film.
De grappigste scenes waren die met Martin Lawrence en zijn andere vriend. Ik heb me daarom echt kapot gelachen! De rest was eigenlijk te serieus voor een Eddy Murphy film. Ik gaf een 3.0, puur voor de goede scenes met Martin Lawrence.
The Last
Ook weer zo'n Murphy-film waar ik vergeten op was te stemmen. Net als The Golden Child, ook een redelijk vermakelijk filmpje, maar niets bijzonders.
tommykonijn
Mwah... dit vind ik dus absoluut geen goede film. Eddie Murphy heb ik beter gezien maar het is dan ook absoluut niet mijn favoriete acteur geef mij toch maar liever Jim Carrey en Adam Sandler dan hem, maar goed het verhaal ziet er op het eerste gezicht niet echt geweldig uit en onder het kijken van de film bleek ook nog dat ik gelijk had, een aantal leuke scenes en grappen maar daar redt het de film absoluut niet mee.

Bound by Honor
Misdaad / Drama, 1993