- Home
Geregisseerd door: Sean Anders
Met onder meer: Adam Sandler, Andy Samberg en Leighton Meester
Bekijk via Netflix
Plot That's My Boy
"The story of a child… and his son."
Hoewel hij nog steeds een tiener was heeft Donny (Adam Sandler) zijn zoon Todd (Andy Samberg) alleen opgevoed tot zijn 18e verjaardag. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien maar op de avond voordat Todd gaat trouwen staat Donny plots voor de deur. Donny probeert wanhopig om weer contact te leggen met zijn zoon maar is gedwongen om te gaan met de gevolgen van zijn slechte opvoeding.
Donny Berger
Todd Peterson
Mary McGarricle (Present Day)
Ms. McGarricle
Jamie Martin
Father McNally
Vanilla Ice
Randall Morgan
Todd Bridges
Phil
Redelijk.
Als Sandler nog eens een groot succes wil zal hij waarschijnlijk z'n typetjes moeten laren varen. Ik heb zo de indruk dat de positieve Sandler heel wat beter verkoopt, ik kan me er trouwens zelf ook best in vinden. Hoewel Sandler hier nog wel regelmatig grappig uit de hoek komt, is hij vaak ook nogal irritant.
Een film die wat zwalpt doorheen het komische landschap. Soms typisch flauw, soms wat meer de grovere toer op. Wel opvallend die hip in the 80s vibe. Ted kwam zo'n beetje met dezelfde gimmick aanzetten. Levert in ieder geval wel een aantal leuke momenten op.
Samberg erg geschikt voor z'n rol, een aantal erg leuke bijrolletjes (Happy Madison bekenden, al heb ik deze keer Covert niet gespot) en hoewel de speelduur iets te lang is verveelt de film niet.
Doorsnee HM materiaal dus. Hoog scoren zal het nooit doen, maar vermakelijk is het wel.
RooieBloemkool
"And the Razzie goes to....". Film had veel beter kunnen zijn zonder Sandler.
Aangename komedie met een geweldige Adam Sandler ook leuk om Vanilla Ice, James Caan en Susan Sarandon te mogen zien. De echte ster vond ik de Oma wat een topper
Ook vond ik de soundtrack van de film gewoon geniaal gevonden.
Redelijk tegenvallend, waarbij Sandler na Jack & Jill wederom een vrij ondermaatste komedie aflevert.
De plas, poep en seksgrappen zijn niet van de lucht en ieder paar minuten komt er wel een banale grap voorbij zetten. Vooral de eerste helft is tenenkrommend slecht. Later wordt het ietwat beter, omdat Samberg wat beter in zijn rol komt te zitten en er zowaar ook nog een paar aardige bijrolletjes voorbij komen.
Maar redden doet het dat bij lange na niet. Daarvoor is het overgrote deel van de grappen gewoonweg niet leuk genoeg of vaak zelfs helemaal niet leuk. Wel opvallend, dat er altijd zoveel bekende acteurs in Sandler zijn films komen opdraven. De vorige keer Al Pacino, en nu weer James Caan en Susan Sarandon.
Ik blijf hopen dat Sandler in de toekomst weer wat leukers kan afleveren, want dit was niet best.
david bohm
De film begint sterk met het verhaal van de oorsprong van Han Solo. De sprong in de tijd die daar op volgt had van mij achterwege mogen blijven. Het minieme aantal geslaagde grappen in de te lang voortslepende film en het vervelende typetje dat Adam Sandler speelt, zorgen ervoor dat ik niet meer dan 1½ sterretje toebedeel.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Leuk voor een keertje. Want hoe leuk Sandler soms is hier, hij is minstens even vaak irritant met dat stemmetje. Verder niet heel bijzonder, maar wel goed vermaak voor een avondje en wat leuke grappen her en der.
dualcia
Aardig voor een keertje.
Adam Sandler, ik ben geen fan. In een film als Grown Ups waar hij een wat subtielere rol neerzet kan ik hem prima hebben, maar in een raar typetje als Donny (dat stemmetje, vreselijk!) vind ik hem gewoon te overdreven en niet grappig.
Andy Samberg vond ik in andere films leuk, met name in I Love You, Man, maar wat was hij hier een saaie zoutzak.
Het begin van de film was echt heerlijk. Grappig, absurd en een leuke opening op het verhaal. Jammer genoeg was dit ook het leukste van de hele film.
Toch was de film lekker vlot om uit te kijken en waren er leuke gebeurtenissen, zoals het vrijgezellenfeest en de herinneringen aan de dingen die Donny Todd had aangedaan in zijn jeugd. Het leukste aan de film verder waren enkele bijrollen zoals Chad, het broertje van Jamie (totdat je erachter komt dat hij het met zijn zus doet, wal-ge-lijk) en Vanilla Ice was verrassend leuk.
Kijkt prima weg met een redelijk leuk verhaal, maar erg grappig is het allemaal niet en het duurt ook te lang.
*2.5
tommykonijn
Adam Sandler werd na Jim Carrey een van mijn favoriete acteurs, ongeveer zes jaar geleden. Met komedies als Happy Gilmore, Big Daddy, Mr. Deeds en Click heb ik me jarenlang (en nog steeds wel) prima kunnen vermaken. Daarnaast ben ik ook groot voorstander van zijn serieuze werken. Ik moet zeggen dat ik zijn films na 2008 wel kan waarderen, maar dat ze eigenlijk niet meer zo leuk zijn als daarvoor. Met That's My Boy hoopte ik dat Sandler zijn 'oude' weg weer terug zou vinden.
En dat is hier niet het geval. De opmerkelijkste uitspraak die ik kan leveren na het zien van dit is dat ik hem niet beter vond dan Jack & Jill, bij vlagen zelfs minder leuk. Adam Sandler vind ik nog steeds een prima acteur, maar dit is volgens mij wel een van de eerste keren dat ik hem meerdere malen irritant vond in een film. Zijn stemmetje werkt niet bepaald mee, en leek me ook onnodig. Andy Samberg is erg houterig, maar dat paste wel bij zijn personage. De grappen zijn erg plat, uitgemolken en puberaal. Flauwe humor was vaak ook de sterke factor in zijn eerdere komedies, maar zo flauw als het hier werd voorgeschotelt heb ik volgens mij nooit eerder gezien. De poep, pies en kots humor vliegt je om de oren, en is maar zelden echt geslaagd. Daarnaast zaten er zelfs enkele zieke grappen in (een bruidsjurk neuken nadat hij is bekotst?). Mede door dit soort grappen, die vrij veel aanwezig zijn, wordt het soms zelfs een vrij smerige film.
Toch is het niet een complete ramp. Ik moet toegeven dat ik ook meerdere malen hardop heb moeten lachen (ook omdat het vaak zo slecht was, dat het grappig werd). Vooral het laatste gedeelte maakt veel goed. Op de bruiloft zelf komen namelijk een aantal klassieke Sandler cameo's boven water drijven en leek de film zowaar origineel te worden. Daarnaast is de soundtrack ook goed uitgekozen en was het leuk om enkele bekende sterren langs te zien komen waaronder Susan Sarandon en James Caan. De meeste geslaagde grappen waren afkomstig van Vanilla Ice. Die vond ik tamelijk briljant
Toch een beetje een tegenvaller dus. De film heeft enkele leuke momenten, en daardoor blijft het over het algemeen nog vermakelijk. Meer dan dat wordt het helaas niet, en dit is dan ook niet een film die ik vaak zal zien. Ik hoop echt dat Adam nog eens een film als Reign over Me of Punch-Drunk Love zal maken, want dat zal zijn huidige status wat opkrikken. Opzich heb ik wel vertrouwen in Grown Ups 2, al weet ik niet of dat nog zo verstandig is na het zien van dit.
ibendb
Bagger.
Na Jack and Jill vermijd ik alle Sandler-komedies. Hierbij ben ik dus gefaald. Sandler is echt niet grappig meer en dit bewijst hij met deze film. Zijn irritante typetje is totaal niet leuk en eerder vervelend. Ook zijn manier van praten zorgt er al voor dat ik m'n tv uit het raam wil gooien. Ik heb slechts twee keer gelachen en dat was met die leerkracht. Verder trekt deze film echt op niks. Toch een erg kleine 2*
Eigenlijk best een verassende film.
Het begint al met een geniaal begin, een droom voor elke tienerjongen!
De grapdichtheid is ontzettend hoog en de film kent vele bizarre situaties die gepaard gaan met net zulke gekke personages.
De grootste ergernis is dat Sandler weer zijn gebruikelijke irritante stemmetje opzet. Wanneer hij dit niet had gedaan was de film nog beter geweest.
tattoobob
Zoals elke film met Adam Sandler....is ook deze film erg vermoeiend en slecht.
Sandler probeert vaak grappig te zijn maar slaat de plank altijd volledig mis.....acteerwerk laat ook de wensen over.
Nee deze film kan je links laten liggen.
Glennekeeeee
toch éen van de 'betere' sandler-movies van de laatste jaren. vaak balanceert hij op het randje van slecht maar het randje word naar mijn gevoel net niet overschreden en daardoor werd het ook juist vermakelijk. Er zitten zeker een hoop flauwe moppen tussen maar toch ook vaak zeer geslaagde. Niet alle personages zijn even sterk gespeeld maar Sandler zelf doet het hier wel goed en het verhaal valt ook nooit stil dus best een vermakelijke komedie die je best op voorhand niet te hoog inschat
Flat Eric
Flauwe en voorspelbare grappen.
Het is zo enorm flauw en over the top, vooral de tweede helft maar toch wel vermakelijk genoeg voor een druilerige zondagmiddag.
Een soort omgekeerde Meet The Parents in die zin dat iedere foute flauwe vunzige seksistische opmerking/grap gemaakt door Sandler's personage juist wel als geslaagd overkomt bij de schoonfamilie.
Matige film over een tiener die vader wordt na een seksuele relatie met zijn lerares. Toch wel een origineel gegeven dat op het begin zeker leuk is uitgewerkt. Het verhaal hierna weet niet echt te boeien en is voorspelbaar. De lompe humor is hier en daar wel leuk, maar de film gaat te lang door.
Shadowed
Niet best.
Met een cast waar de namen Samberg en Sandler in staan hoef je sowieso geen meesterwerk te verwachtten, maar dit was wel van heel bedenkelijk niveau. De film kampt namelijk met een probleem, het is simpelweg niet grappig.
Suffe vertoningen van beide eerder genoemde heren, die allebei niet bepaald grappig zijn en ook allebei een nogal vervelend type spelen. Het begon allemaal nog wel lollig en dan is het vooral dat de film op zo'n vlotte stijl verteld wordt dat hij nog 2,0* krijgt.
Dit kan je gerust overslaan, want dit is nergens heel hilarisch, vernieuwend of bijzonder. Ik kan niet echt zeggen dat het acteerwerk slecht is in dit soort films, maar als komedie is het van een behoorlijk bedenkelijk niveau.
Kondoro
Ik ben normaal gesproken niet de grootste Sandler fan, en al helemaal niet van zijn typetjes die allemaal de misvormde kut stem hebben waarvan Sandler vooral zichzelf altijd erg leuk vind, deze film kwam toch binnen als een verassing. Ik heb me serieus nog best vermaakt met de film, geinig verhaal, leuk geacteerd en een keer niet zo overdreven door de bocht zoals we Sandler kennen. De grappen waren vaak nog best te pruimen al zal de film nooit hoogstaand worden, ik beschouw de film zeker als één van de betere Sandlers.
martijn011
- 2034 berichten
Na het zien van de nieuwe Netflix film Murder Mystery nog maar eens een Sandler film opgezet. Had vooraf de lage ratings niet gezien, maar na het zien van de film snap ik niet helemaal hoe het kan dat deze film zo'n laag gemiddelde heeft. Uiteraard kan ik me goed inleven in een ieder die deze film niks vindt, maar ik heb een paar keer gruwelijk hard moeten lachen.
Niet Sandler, maar Samberg was voor mij de ster van de film. Zijn rol is cruciaal voor de film omdat de rest van de personages in deze film zich op de een of andere manier met hem verbonden weet, hetzij aanstaande echtgenoot, hetzij zoon, enz. Hij is de spil van het verhaal, de man waar alles om draait.
De chemie tussen Sandler en Samberg is geweldig, daarnaast zijn er best veel andere leuke karakters. De enige die me op m'n zenuwen werkte was de militair. Vreselijke rol.
Uiteraard is het verhaal hier totaal bijzaak, dat is maar goed ook, want dit was niet best.
Toch heb ik me hier prima een avondje mee weten te vermaken, ruim voldoende!
Sergio Leone
Plat.
Da's wel het minste wat je van deze komedie kan zeggen. Ik had het niet zo plat verwacht, al spreekt het voor de film dat ze er écht voor gaan. Wordt er geopend met een pedofiele leerkracht gaat het later in de film plots over in incest. Dat was wel het laatste wat ik verwachtte toen ik, zoals steeds, blanco de film in ging.
Wat ik wél verwacht had was een irritante Adam Sandler. Dat is ook gewoon zo. Zijn typetje is hit-or-miss. De liefhebbers gaan er misschien wel nog van kunnen genieten. De rest van de cast is degelijk, zonder uitschieters, maar daar is het deze film ook niet echt om te doen. Een platte, iets te lange komedie. Mits je daar een beetje tegen kan, geschikt als tussendoortje.
2,5

Rivelazioni di un Maniaco Sessuale al Capo della Squadra Mobile
Thriller / Horror, 1972

O Homem do Ano
Drama / Misdaad, 2003
ontrouwincestteacher student relationshipdeadbeat dadcheating fiancéeteacher student sexbrother sister incest