That's My Boy (2012)
Geregisseerd door: Sean Anders
Met onder meer: Adam Sandler, Andy Samberg en Leighton Meester
Bekijk via Netflix
Plot That's My Boy
"The story of a child… and his son."
Hoewel hij nog steeds een tiener was heeft Donny (Adam Sandler) zijn zoon Todd (Andy Samberg) alleen opgevoed tot zijn 18e verjaardag. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien maar op de avond voordat Todd gaat trouwen staat Donny plots voor de deur. Donny probeert wanhopig om weer contact te leggen met zijn zoon maar is gedwongen om te gaan met de gevolgen van zijn slechte opvoeding.
Donny Berger
Todd Peterson
Mary McGarricle (Present Day)
Ms. McGarricle
Jamie Martin
Father McNally
Vanilla Ice
Randall Morgan
Todd Bridges
Phil
jarno1975 (moderator series)
Nederlandse bioscoop release op 6 september 2012 ("I Hate You Dad" is de oude titel)
tommykonijn
Ik hoop voor hem dat dit een iets groter succes wordt dan Jack & Jill.
jimcarrey gek
Lijkt me wel een leuk filmpje, ziet er al veel beter uit dan jack en jill in ieder geval.
sofripa
Weer een kwaliteitsproductie
van vriend Sandler. Fan van het eerste uur!
mellkleintje
Ik hoop voor hem dat dit een iets groter succes wordt dan Jack & Jill.
Ik heb de film al gezien en hij is echt geweldig! Dit word zeker een groter succes dan Jack & Jill!
Een stevige flop in de VS.Verlieslatend en slechte reviews, zowel in de pers als op IMDB. Sandler heeft echt een probleem zo langzamerhand. Hij heeft echt weer eens een hit nodig.
tottenham89
Begrijp nu waarom het een flop is geworden in de VS. Zeer onrealistische gebeurtenissen, zwak verhaal en vol met flauwe en foute grapjes (misschien twee keer gelachen, terwijl dit een komedie is).
Redelijk.
Als Sandler nog eens een groot succes wil zal hij waarschijnlijk z'n typetjes moeten laren varen. Ik heb zo de indruk dat de positieve Sandler heel wat beter verkoopt, ik kan me er trouwens zelf ook best in vinden. Hoewel Sandler hier nog wel regelmatig grappig uit de hoek komt, is hij vaak ook nogal irritant.
Een film die wat zwalpt doorheen het komische landschap. Soms typisch flauw, soms wat meer de grovere toer op. Wel opvallend die hip in the 80s vibe. Ted kwam zo'n beetje met dezelfde gimmick aanzetten. Levert in ieder geval wel een aantal leuke momenten op.
Samberg erg geschikt voor z'n rol, een aantal erg leuke bijrolletjes (Happy Madison bekenden, al heb ik deze keer Covert niet gespot) en hoewel de speelduur iets te lang is verveelt de film niet.
Doorsnee HM materiaal dus. Hoog scoren zal het nooit doen, maar vermakelijk is het wel.
moviewatcher18
matige film, maar wat ik pas echt irritant vind is dat stemmetje dat adam sandler speelt
johnhendrikos
De eerste 5 minuten van de film lach ik echt in een deuk. Later werd de film ietwat minder, maar bleef nog voldoende boeien om door te kijken. Af en toe kwamen er nog een aantal hilarische scenes. zo vond ik de honkbal scene toch wel erg komisch, en al helemaal de scene in de kerk met de pastoor... De film is dus van middelmatig niveau, met af en toe wat hoogtepuntjes. Wat de film dan toch net boven het middelmatige doet uitsteken is zeker niet adam sandler, maar wel de rijkdom aan leuke types. Denk bijvoorbeeld aan vanilla ice, de priester, de oma, en last but not least de dikke hardlopende man. al bij al toch een 3,5 waardig hoor. Wat is adam sandler overigens een dikzak geworden!
ik heb er toch van genoten al is het allemaal wel beetje flauw.
wimnoot
Een leuk detail: http://www.imdb.com/name/nm... en kijk dan even wie haar moeder is.
Wernertje
Films met Adam Sandler zijn gewoon niet van een hoog niveau, het zijn flauwe niet nadenk films waar vaak geen logica in zit en alles draait om de grove en onderbroeken lol/humor.
Ik heb mij er wel vermaakt, omdat ik het wel grappig vond de verwijzingen naar de jaren 80 , de muziek en de volgens mij bedoelde imitatie van al Pacino. Tenminste ik vond dat hij wel erg op Pacino leek en deed een groot gedeelte van de film.
Leuk om vaniila ice weer eens te zien, geen hoogvlieger maar er zaten af en toe wel grappige momenten in.
hannes64
- 1926 berichten
Een leuk detail: [en kijk dan even wie haar moeder is.
Haar moeder speelt er ook in.....
Leuke film trouwens, veel beter dan zijn voorganger.
Maar de humor van Sandler ...ja, je haat `t of je houd ervan.....en ik ben voor `t 2de.
Vond em als comdey wel geslaagd.
RooieBloemkool
"And the Razzie goes to....". Film had veel beter kunnen zijn zonder Sandler.
hendriks
geweldig gelachten
je hebt lui zeggen niet van hoog nivo
lekker boeiend
je houd vna lachen of niet en met dit soort films heb je leuek avond
lekekr gewoon nergens bij nadenken weg met al het gezuer etc
gewoon lekker kijken en melig zijn
een 5 een van ze beter zelfs
MelB
Kom op nou!!
Kunnen ze tegenwoordig geen komedie maken ofzo. Al dat oversekst puber gedrag. Zit zowat bijna elk komedie films in. Ik weet dat ze hiermee kunnen scoren het is blijkbaar tegenwoordig in (Iphone genaratie vindt dit leuk), maar ik ben er klaar mee. Nu voortaan alleen maar oude komedie films voor mij.
Wat is Adam Sandler zwaar achteruit gegaan zeg! Teleurstellend zelfs! Dan praat ik over laatste paar films die hij heeft gemaakt.
The Longest Yard (2005) en Anger Management (2003) waren de afgelopen 10 jaar van Adam Sandler hoogschieters. Daarna is het bergafwaards met hem. Ik zou zeggen: De persoon die grappen voor Adam Sandler verzorgt per direct ontslaan!
Ohja nog over de film:
That's My Boy is het vervolg film van Jack & Jill en nu de verloren broer ....Donny. One big family. Who's next?
Ik wist niet dat Vanilla Ice erin speelde. Door hem heb ik deze film uitgekeken Ik wilde het deuntje Ice Ice Baby horen, die ik ruim vantevoren wist aan te komen
Yeah Baby toch happy ending voor mij.
schumacher
Goeie komedie, je bent voor of tege sandler, ik vind hem top, alleen in de film jack&jill vondk niet goed maar deze is terug oke, meermaals goed moeten lachen.
Verstand op nul anders moet je er niet aan beginnen om deze te bekijken.
Aangename komedie met een geweldige Adam Sandler ook leuk om Vanilla Ice, James Caan en Susan Sarandon te mogen zien. De echte ster vond ik de Oma wat een topper
Ook vond ik de soundtrack van de film gewoon geniaal gevonden.
Redelijk tegenvallend, waarbij Sandler na Jack & Jill wederom een vrij ondermaatste komedie aflevert.
De plas, poep en seksgrappen zijn niet van de lucht en ieder paar minuten komt er wel een banale grap voorbij zetten. Vooral de eerste helft is tenenkrommend slecht. Later wordt het ietwat beter, omdat Samberg wat beter in zijn rol komt te zitten en er zowaar ook nog een paar aardige bijrolletjes voorbij komen.
Maar redden doet het dat bij lange na niet. Daarvoor is het overgrote deel van de grappen gewoonweg niet leuk genoeg of vaak zelfs helemaal niet leuk. Wel opvallend, dat er altijd zoveel bekende acteurs in Sandler zijn films komen opdraven. De vorige keer Al Pacino, en nu weer James Caan en Susan Sarandon.
Ik blijf hopen dat Sandler in de toekomst weer wat leukers kan afleveren, want dit was niet best.
Pazmaster
Adam Sandler speelt een typetje met een dom accent maar afgezien van dat domme accent vind ik de film best aardig. Ik heb hier wel om kunnen lachen. Lekkere foute humor dat soms vrij grof is. Ik hou d`r wel van. Leuke film als je er voor in de stemming bent. 3 dikke sterren
_Casper_
Typische adam sandler film, veel poepie pissie kakkie grappen en tja dat is iets waar je van moet houden of in de stemming voor moet zijn.
Ik vind zon film op zn tijd wel leuk om te zien! en heb me daarom ook best met de film vermaakt, in het begin van de film zijn er vooral veel foute grappen en later komt er toch ook een soort ''feel good'' gevoel bij wat het dus opzich een leuke combo maakt.
Ik heb me er prima mee vermaakt, 3*
david bohm
De film begint sterk met het verhaal van de oorsprong van Han Solo. De sprong in de tijd die daar op volgt had van mij achterwege mogen blijven. Het minieme aantal geslaagde grappen in de te lang voortslepende film en het vervelende typetje dat Adam Sandler speelt, zorgen ervoor dat ik niet meer dan 1½ sterretje toebedeel.
gratis
Leuke film, ik stapte zonder enige voorkennis van imdb of MM in de film en heb me kostelijk vermaakt. Lekker geijkte grappen, maar zeker niet uitgemolken. Vanilla Ice heeft ook een leuke bijrol, eigenlijk speelt hij een karikatuur van zijn eigen leven. Erg grappig.
Wernertje
Sommige reactie zijn hier van het niveau/kaliber; Ik ga naar de groenteboer en koop spruitjes terwijl ik spruitjes niet lust, vervolgens ga ik ze koken en opeten en daarna loop ik tegen iedereen te klagen en te zeuren hoe goor en vies de spruiten waren.
Iedereen weet toch wat voor een films Sandler maakt, en we weten allemaal dat zijn films kwa verhaal weinig inhoud hebben en dat Sandler nooit een Oscar zal krijgen voor zijn acteer prestaties, als je naar Sandler kijkt wordt je doorsnee getrakteerd op flauwe humor en zoals sommige hier al zeggen poep en pis grappen. En dit is al jaren zo, en als je dus hier niet van houd of hier niets mee hebt dan moet je gewoon niet gaan kijken.
m1701
Deze film heeft me absoluut aangenaam verrast!
Verhaal was best grappig, de grappen waren leuk.
Vanilla Ice deed het leuk (en zag er nog steeds goed uit...)
Zelfs het einde was leuk en zaten toch zeer onverwachte grappige stukken in!!!
Enige waar ik me aan stoorde was het stemmetje dat Sandler op zet.....té irritant
maar voor de rest een erg leuke film!!!
3,5* toch wel de moeite waard om te kijken
Drifter
Het eerste uur vond ik wisselend, heel amerikaans. poep, pies en sperma. De laatste 20 minuten maakten de film weer redelijk. Een film voor als je de rest van de films al gezien hebt.
zjandannybob
Lekkere puberale film weer, leuk voorn avondje vermaak met vrieden.
Zeker weer 1 van de betere films van adam sandler voor een avondje lachen.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Rivelazioni di un Maniaco Sessuale al Capo della Squadra Mobile
Thriller / Horror, 1972

O Homem do Ano
Drama / Misdaad, 2003
ontrouwincestteacher student relationshipdeadbeat dadcheating fiancéeteacher student sexbrother sister incest