• 9.376.795 stemmen

Met onder meer: Dax Shepard, Bradley Cooper en Kristen Bell

Gesproken taal: Engels, Frans en Pools

Releasedatum: 23 augustus 2012

Plot Hit and Run

"A Comedy That Never Takes Its Foot Off The Gas"

Charlie Bronson was ooit de vluchtwagenbestuurder van een criminele bende. Nadat hij namen aan de politie gaf is hij in een Witness Protection Program gestopt. Nu moet hij zijn geheime identiteit echter opgeven om zijn vriendin te helpen om in Los Angeles te komen. Hij krijgt al snel zijn oude mede-bendeleden achter zich aan.

Annie Bean

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Ziet er afgrijselijk uit moet ik zeggen.

NL trailer (YouTube)

23 augustus in de bioscoop (Independent Films)

avatar van sofripa

sofripa

nou, nee

avatar van Number23

Number23

Dax Shepard als regisseur, editor, scenarist en hoofdrolspeler, het is duidelijk dat dit zijn project is. En ik moet zeggen: leuk filmpje.

Geinig verhaal, heerlijk tempo, melige soundtrack, dwaze dialogen, vreemde personages en leuke acteurs die ze mogen vertolken. Cooper is zeer leuk, Arnold weer eens in de bios en Bell is altijd leuk om naar te kijken.

avatar van Prudh

Prudh

Na Get the Gringo het tweede luchtige actiefilmpje dat me meer kan bekoren dan de blockbusters (muv Expendables 2) deze zomer. Beetje Coen-achtig, maar dan actievoller. Dax Shephard kende ik nog niet, maar hij is tof voor de camera. Mag wel meer van dit soort films maken. Niet origineel, wel verfrissend. Aanrader.

avatar van altijdcritic

altijdcritic

Trailer komt mij kinderachtig over

avatar van Number23

Number23

altijdcritic schreef:

Trailer komt mij kinderachtig over

Kinderachtig zal ik het niet noemen, maar misschien dat sommige humor beetje makkelijk is. Maar het blijft vermakelijk.

avatar van Dominootje

Dominootje

Gezien in de sneak.. Zal hem niet echt omschrijven als een komedie, dat gedeelte kwam allemaal veel te geforceerd over..

Kirsten Bell vindt ik altijd wel prima om te zien acteren maar die Dax,, oh help sinds een of andere winkelwedstrijd film (de titel is me ontschoten) kan ik die vent niet uitstaan, jammer.

Verder worden er een paar kleine rollen weggelegd voor bekende zoals Cooper > jammer van zijn uiterlijk ; Bateman > zeer miniem mocht wel meer ; Hayes > tsja.. en iets minder bekend Rosenbaum > voor de nuttige drama.

Al met al een oké filmpje maar ik zou zeggen, kijk hem lekker thuis en maak er geen dagje/avondje weg van!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Dominootje schreef:

Dat is toch geen argumentatie om deze film geen komedie te noemen? De meeste komedies zijn enorm geforceerd.

avatar van Dominootje

Dominootje

Nicolage Rico schreef:

Is dit een vraag om argumentatie? Hm, het is sowieso mijn mening natuurlijk ook al staat er geen ik. Echter wel "niet echt"

Als ik naar een sneak ga met het genre komedie verwacht ik meer dan dit was en ja de meeste komedie is geforceerd. Dit zijn dan ook de meesten die ik niet waardeer.

Hoe dan ook.. Ik vond het "niet echt" een komedie, hierin verschilt iedereen van mening, puur afhankelijk van je eigen smaak.

Van plan om hem te gaan bekijken?

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Net de trailer gezien,zag inderdaad leuke humor voorbij schieten(hoop alleen dat als ik hem ga kijken,er ook nog andere grappen de revue passeren).Je kent het wel,heb je de trailer gezien dan kan je de film overslaan.

Vanaf vandaag te bewonderen in de bios,ik ben benieuwd.

avatar van Feanatieke

Feanatieke

Nipte voldoende. Beetje richtingloze film, lijkt in het begin soms zelfs op een vrouwenfilm. Comedy niet in grote mate aanwezig. Toch wel leuk als tussendoortje. Nauwelijks bioscoopwaardig overigens.

avatar van altijdcritic

altijdcritic

Dat hij in die film Charlie Bronson heet zegt al genoeg dan spoor je niet.

avatar van Prudh

Prudh

Typisch een film die een beter publiek verdient.

avatar van Beffrey28

Beffrey28

Prudh schreef:

Typisch een film die een beter publiek verdient.

Want?

avatar van Dulce11

Dulce11

Nijmegen schreef:

Ziet er afgrijselijk uit moet ik zeggen.

Is het ook! Als ik had moeten betalen was ik gaan klagen! (Unlimited pasje)

avatar van getthecool

getthecool

Enorme meevaller. Kijkt lekker weg, een aantal goede dialogen en op z'n tijd best aandoenlijk. NIks origineels of bijzonders, maar gewoon geen minuut verveeld.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

leuke misdaadkomedie.

Deze film koste maar 2 miljoen dollar om te maken, daarvoor ziet het er allemaal goed uit.

er zitten zeer goede scenes in de film die zeker de moeite waard zijn..Shepard doet het prima en zijn real life liefje Kristen Bell ook. de dialogen zijn leuk en de film verveeld niet. het is geen hoogstaande cinema maar de film was prima te doen en vermaakte ook.

hele krappe 3.5

avatar van rep_robert

In de basis is de film aardig. Dankzij veel droge dialogen en het leuke rolletje van Cooper werkt het vaak ook. Echter is het verloop van het verhaal behoorlijk simpel en blijkt Shepard eigenlijk helemaal niet zo sympathiek te zijn. De film wordt wat langdradig naar het einde en het stukje in de aftiteling is al helemaal kansloos.

Vermakelijk, maar nergens heeft het mij overdonderd en is de film net te wisselvallig.

avatar van anne65998

anne65998

ik vond het echt een langdraadige saaie film

avatar van gauke

gauke

Een trage (en langdradige), clichématige, komische (de slapstickelementen zijn alles behalve grappig) en soms spannende romantische roadmovie met een behoudende vertelstructuur en een buitengewoon slap einde. De personages zijn niet geloofwaardig en missen bovendien diepte en de film herbergt cultmovie elementen die niet gelukt zijn. Het enige positieve is dat de cast er duidelijk plezier in had.

avatar van ricone

ricone

na 25 min afgezet, hysterisch en onsamenhangend begin, nergens grappig...., geen geduld voor om verder te kijken, denk niet dat ik iets gemist heb

avatar van T-man

T-man

Net als ricone heb ik de film na een half uur afgezet. Dat is iets dat ik maar zeer zelden doe, maar ik trok het echt niet om deze film nog meer dan een uur te moeten kijken. Geen aktie, niet grappig, wel saai en zeer langdradig. Omdat ik maar een half uur gekeken heb heb ik niet gestemd. Ik vind dat je daarvoor een film helemaal gezien moet hebben.

avatar van joey1973

joey1973

Ik snap de negatieve reviews niet, ik vond het een leuke film, heerlijke dialogen, goed acteerwerk en er gebeurd genoeg, de soundtrack was wel een flink minpunt, maar de aanblik van Kristen maakte dat dan wel weer goed.

avatar van Drifter

Drifter

Gaat nergens over. Wat achtervolgingen en paar onwaarschijnlijke boeven. Waarom deze voor 12 of ouder is? Het F-woord ofzo misschien.

avatar van TomPSV

TomPSV

Zaten wel wat vermakelijke stukken tussen, maar overall is de humor toch erg flauw en de actie veel te weinig aanwezig. Dat gecombineerd met sommige dialogen die vooral uit slap gelul bestonden maakte het toch wel een lange zit. Het cliché einde was ook erg matig en dat stukje in de aftiteling sloeg eveneens nergens op. Dat ze het de hele tijd over flikkers moeten hebben om de film zogenaamd wat grappiger te maken zegt ook wel genoeg natuurlijk.

avatar van markel66

markel66

Ik snap al die kritiek niet de film prtetendeert niets meer en niets minder dan een leuke aktie komedie te zijn, en dat is goed gelukt.

Leuke humor en mooie snelle auto's, ook goed neergezet door de goed gecaste acteurs.

avatar van Nyazzin

Nyazzin

Leuk om een keer te kijken. Nu snel weer vergeten.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Leuk om te kijken en een onvoldoende. Knap.