Bullet to the Head (2012)

mijn stem
2,89
671 stemmen

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
91 minuten

geregisseerd door Walter Hill
met Sylvester Stallone, Sung Kang en Jason Momoa

Een huurmoordenaar vormt een team met een jonge NYPD rechercheur in een gewaagd onderzoek dat hen van de groezelige achterbuurten van New Orleans naar de machtige top van Washington leidt. Het onwaarschijnlijke duo, bij elkaar gebracht door twee wrede moorden, neemt het op tegen iedereen die hen in de weg staat, en wil koste wat het kost wraak nemen.

TRAILER

311 BERICHTEN 49 MENINGEN
zoeken in:
avatar van ILDIB
3,0
0
geplaatst: 10 februari 2015, 18:44 uur [permalink]
Het begint nog alleraardig maar Hoe langer hij duurt Hoe ongeloofwaardiger en stereotyper hij wordt.

avatar van Roger Thornhill
1,0
0
geplaatst: 5 maart 2015, 17:47 uur [permalink]bevat spoilers, klik op de tekst om deze te lezen
Kijk dan toch naar de films die Walter Hill in de eerste jaren van zijn regisseurschap maakte: Hard times (zwaar onderschat, met Charles Bronson als prijsvechter tijdens de Grote Depressie en James Coburn als zijn manager), The driver, The warriors, The long riders, Southern comfort (wat mij betreft een absoluut meesterwerk) en 48 hrs. (Nolte & Murphy), en wie wil kan daar nog de iets latere Red heat (Arnie & James Belushi) en Another 48 hrs. naast zetten – liefhebbers van actiefilms moeten toch wel bij minstens een páár van deze titels gaan watertanden. Daarom volg ik Hill nog altijd... misschien wel tegen beter weten in.
        De man is inmiddels 70 jaar oud, en ik had eigenlijk niet meer verwacht dat hij nog met een bioscoopfilm op de proppen zou komen. En achteraf moet ik zeggen dat het maar beter was geweest als dat inderdaad niet was gebeurd, want Bullet to the head is een clichématige, stompzinnige knokfilm waarin de enige verrassing is gelegen in het feit dat de schurk Stallone en zijn dochter niet meteen overhoop laat schieten wanneer Sly de gezochte USB-stick op zijn bureau heeft gedeponeerd – maar ja, dan had je natuurlijk geen eindgevecht gehad, hoewel ook dát eigenlijk maar beter was geweest. Jason Momoa heeft een indrukwekkende fysiek maar krijgt geen kans om zijn dreigende uitstraling ook werkelijk vorm te geven, Christian Slater is ook in zijn drieënveertigste levensjaar nog altijd een dwaze melkmuil, en bij Sung Kang moet ik denken aan een citaat van George Burns: "George Raft and Gary Cooper once played a scene in front of a cigar store, and it looked like the wooden Indian was overacting." You know you're in trouble when... Sylvester Stallone beter acteert dan de buddy waarmee zijn personage zit opgescheept.
        Een zeer, zeer slechte film. Enige lichtpuntje was één van Stallone's one-liners: "You had me at 'Fuck you'." Daar moest ik om lachen – ik weet ook niet waarom.

avatar van Kondoro0614
2,5
0
geplaatst: 8 maart 2015, 22:42 uur [permalink]
Bullet to the Head

Kondoro0614 schreef:
Leuke actie film!
Stallone word alleen wel heel erg oud he 🙁!

3.0


Ik dacht dat ik de film nog niet gezien. Want had hem nog in mijn 'wil ik zien' lijst. Maar toch kwam de film me wel erg bekend voor en toen kwam ik opeens dit bericht boven mij tegen. Vreemd dat ik er niet op gestemd heb en het in de lijst heb laten staan. Maar goed, toch vandaag maar opnieuw bekeken. Ik vond de film helemaal niet van het. Ik had het anders verwacht dan hoe het uit gepakt is. Er gebeuren een paar, 'saaie' momenten. Zoals het toch nog overleven onder een ontploffing van een bom. Als enigste..

Sylvester Stallone acteerde leuk, maar is toch al bijna met zijn 69 jarige leeftijd een ouwe bok. Vraag me af hoe lang hij het gaat vol houden, zulke films. Sung Kang deed het ook leuk, ook eens goed om hem ergens anders in te zien dan in Fast & Furious 😉! Sarah Shahi deed het ook goed.

Het verhaal was oké, het concept was ook oké. Maar ik vond de film toch nog best wel traag. Wanneer het actie was, was het leuk om te kijken maar er vielen vaak genoeg grote stiltes in het midden en dat is minder. Dan vooral de lange praat scene's in de auto. Jammer. Net aan geen voldoende.

2.5*

avatar van de grunt
1,5
0
geplaatst: 20 juni 2015, 15:59 uur [permalink]
Schrijnend dat iemand als Walter Hill aan dit wanproduct gelieerd is.

avatar van xxERWINxx
3,5
0
geplaatst: 23 juli 2015, 16:55 uur [permalink]
Vandaag herbekeken, blijft een vermakelijke actiefilm! Sylvester stallone word wel oud als je deze film ziet, maar verder veel gevechten en schietpartijen en ook een goed einde!
Soms wat veel gepraat, maar niet echt storend.

3,0
0
geplaatst: 23 februari 2016, 12:21 uur [permalink]
Prima aktiefilm die lekker wegkijkt.

avatar van Movie Jim
4,0
0
geplaatst: 6 maart 2016, 18:43 uur [permalink]
Sylvester Stallone blijft op zijn oude dag nog
verrassen
ik vond dit wel een gezellige leuke film
met Stallone als ouwe rot.

Een dikke 4,0 ik heb ervan genoten 😎 😎

 
0
Dick2008
geplaatst: 11 mei 2016, 14:22 uur [permalink]
De trailer ziet er beter uit dan de film zelf. Stallone zal ook wel nooit favoriet worden ook al doet hij het in The Expendables best leuk op zijn oude dag. Dus vandaar dat ik deze ook maar heb bekeken. (Zijn eerste hoofdrol was toch al in 1970)
Keiharde gewelddadige actiefilm van het type eerst schieten dan lullen. Veel geschiet dan ook en daarnaast een hoop stoer gedoe maar heel veel meer is er ook niet te zien. Voor een keertje is het wel te doen. In het begin zie je wat foto's van vroeger ingepast in het verhaal, dat hebben ze wel leuk gedaan. 3.0

avatar van keimpeS
2,5
0
geplaatst: 16 mei 2016, 16:29 uur [permalink]
2e keer dat ik deze film zie en hij daalt toch een halve ster in mijn waardering, de actie-scene's zijn best goed en wat je wel kan verwachten van Stallone. Alleen het verhaal is best zwak & wat rommelig, het kon me in ieder geval minder bekoren dan de laatste keer.

 
0
Indiana007
geplaatst: 18 augustus 2016, 12:32 uur [permalink]
Volgens mij waren de foto's uit zijn rambo tijd 😀

avatar van DjFrankie
2,5
0
geplaatst: gisteren om 19:43 uur [permalink]
Mwa allemaal net niet, en de manier van communiceren van deze italiaanse hengst neh!