• 9.376.805 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Eduardo Rodriguez

Met onder meer: Dolph Lundgren, Briana Evigan en Sean Faris

Plot Stash House

"Every villain has his day."

Een stel koopt voor een prikkie een huis waar beslag op gelegd is. Tijdens hun eerste bezoek vinden ze illegale drugs die verstopt is in de muren en ze beseffen al snel dat dit niet hun droomhuis is. Als ze willen vertrekken wordt plotseling de uitgang geblokkeerd door de gewapende buurman Spector en zijn medeplichtige. Ze komen er achter dat het huis meer is dan een opslagplaats van drugs.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

DiDa

Dolph Lundgren wederom als bad guy! Iets waar hij heel goed in is.....Laat maar komen deze..

Lennert

Sean Faris heeft me in Creep ook aangenaam verrast, ben benieuwd!

djelle

Zat Sean Faris in Creep? Ik ken hem vooral van Pearl Harbor, heeft me niet echt een speciale indruk nagelaten. Lundgren als bad guy kan inderdaad wel leuk worden.

Sean Faris was de zwerver EN de creep

djelle

Tiens uncredited dan ofzo. Staat niet op zijn palmares bij IMDB in elk geval.

Lennert

Nee, ik zit maar wat te lullen, ik ben in de war met Sean Harris Ik heb werkelijk geen idee wie deze knaap is in dat geval.

Haha kan gebeuren.

jarno1975 (moderator series)

Poster ingestuurd.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Nu ook in HD Trailer (Youtube (HD)

Thanks!

avatar van schram101

schram101

Vind de trailer er niet heel goed uit zien, maar Lundgren is een ontzettende baas dus deze komt zeker op de lijst.

avatar van ipman-99

ipman-99

Dolph Lundgren als heerlijke bad guy in deze geweldige Actie/Thriller ! Regisseur Eduardo Rodriguez had in 2012 een druk jaar ... hij was ook verantwoordelijk voor "El Gringo" tevens ook van 2012 ! Spannende Thriller met legende Dolph Lundgren en Sean Faris ("Never Back Down") ! Alweer enorm hard van weten te genieten van deze prachtige Thriller dat al snel verandert in een bloedstollend Kat en Muis spel !!!

avatar van xaid

xaid

Lennert schreef:

Sean Faris heeft me in Creep ook aangenaam verrast, ben benieuwd!

Ik kan het mis hebben, maar ben jij niet in de war met Sean Harris, Want ik kan nergens terug vinden dat Sean Feris een rol had in Creep.

Ben nu Stash House kijken Ik breng vanavond of morgen wel een stem uit

avatar van anonymous.nl

anonymous.nl

goeie film

Wernertje

Ach als Lundgren er in mee speelt dan weten we al wat voor een niveau deze film heeft en wat we kunnen verwachten.

Lundgren moet het natuurlijk niet van zijn fantastische acteer werk hebben, maar van zijn vecht kunsten en imposante uiterlijk. En iedereen weet dat een film met Lundgren, staat voor slecht acteren en hoop over the top actie en een flinterdun of mager verhaal.

Dit neemt niet weg dat zijn films niet als vermakelijk kunnen worden beschouwd, alleen je moet er van houden en het niveau van zijn films leuk vinden.

Stash house is typisch een film onder het motto wat je verwacht krijg je ook. Een rip off van panic room alleen dan minder spannend en slechter geacteerd.

Hoewel Lundgren over doet komen op de hoes als hoofd acteur is zijn rol een beetje overbodig en misschien alleen om het publiek naar deze film toe te lokken, met een andere acteur had je het zelfde effect in de film gehad.

Clichématig, weinig spanning, slecht geacteerd, een plot wat je van ver aan ziet komen.

Voor de liefhebbers zou ik maar zeggen. En anders zou ik deze film gewoon overslaan of panic room nog eens her bekijken.

avatar van Tom-tom-Club

Tom-tom-Club

Dolph Lundgren speelt altijd in een B film

avatar van snarf7

snarf7

dit mag dan een b film zijn , maar ik vond hem best te pruimen.

avatar van voomzap

voomzap

Bovengemiddelde b-film met vermakelijk verhaaltje. Veel is gejat dus originaliteit hoeven we niet te verwachten, maar voor wie houdt van een combinatie tussen home invasion vs kat en muisspelletjes zeker de moeite van het bekijken waard. Helaas regelmatig scenes die simpelweg onmogelijk serieus te nemen zijn (zoals midden in een scene de ontstane situatie wegknippen om tot de gewenste setting van een volgende scene te komen). Kan echt niet vind ik... Maar verders best leuk en op een ietwat lange drama / love scene na redelijk geacteerd en nergens saai.

voomzap schreef:

Maar dit was niet het enige onverklaarbare of irritante, ook het feit dat het paar direct al een afluister bug kan vinden zo groot als en spelden knop maar de link niet kan leggen tussen het fornuis wat vrij onverklaarbaar in het midden van een keuken staat en het feit dat de criminelen op zoek zijn naar iets. Overal wordt dan gezocht en achter gekeken maar het fornuis daar denkt niemand dan gelijk aan. Vrij irritant dat de buiten scenes via de bewakingsbeelden worden weergegeven waardoor constant van kleur naar zwart/wit overgaat.

Een safe house die volledig beveiligd is met kogelvrij glas en allerlei high Tech snufjes, maar gewoon een open schoorsteen heeft en een ondergrondse tunnel die vrij makkelijk te openen is aan de buitenkant.

Lundgren wordt geraakt door een kogel en draagt een vest en vergaat dan vervolgens van de pijn en lijkt zwaar gewond en de rest van de beschoten mensen die het overleven bloeden hevig maar lijken totaal geen centje pijn te hebben en staan gewoon op de brancard te lachen.
Kortom te veel fouten en onwerkelijke situaties, waarin in de ene scene alles heel moeilijk en spannend gedaan wordt en op het andere moment alles van een leien dakje gaat.

Met de uitspraak een bovengemiddelde B film kan ik me een beetje in vinden omdat de film her en der toch wel een beetje vermakelijk is als door alle fouten en zwaar overdreven situaties kijkt.

avatar van schumacher

schumacher

Ik vond dit een zelfs heel goeie film, spanning ten top, heel de film door. Love it.

Geen seconde verveeld.

En sommige mensen zijn muggezifters.

schumacher schreef:

En sommige mensen zijn muggezifters.

Of sommige mensen hebben gewoon geen kennis van films en worden kennelijk al blij van het zien van een simpele Lundgren film.

4.5 ster is wel behoorlijk aan de hoge kant, wat voor een cijfer geef je dan voor panic room?, die op alle fronten beter is!

Goed smaken verschillen en iedereen mag zijn mening hebben, maar dit absurd hoge cijfer is natuurlijk vrij onrealistisch.

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Panic Room vond ik zelf niet zo aangrijpend. Daar zou ik 3.5 voor geven. Ook al zou ie technisch beter in elkaar zitten. Smaken verschillen toch? Mede afhankelijk van de ervaring bij de film, lijkt mij.

(deze heb ik nog niet gezien)

avatar van stinissen

Matige jaren '80 uitziende thriller met een bijrolletje van B-acteur Dolph Lundgren.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

De film is heel erg ongeloofwaardig en dat haalt de film enorm naar beneden. Ook de slappe actiescenes (30x schieten en alleen de muur raken) en de compleet miscaste Dolph Lundgren werken niet mee aan een goed eindresultaat. Toch kijkt Stash House makkelijk weg (kwartiertje eerder klaar had overigens geen kwaad gekund) en is Briana Evigan niet verkeerd om dik anderhalf uur naar te kijken.

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond de film tegenvallen. Slecht en niet overtuigend geacteerd. Ongeloofwaardig. In sommige situaties zou je ook nooit zo handelen. Absoluut geen topper