Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Nicolas Cage, Ciarán Hinds en Idris Elba
Releasedatum: 16 februari 2012
Plot Ghost Rider: Spirit of Vengeance
"He rides again."
Johnny Blaze, beter bekend als 'The Ghost Rider' (Nicolas Cage) houdt zich schuil in Oost-Europa, terwijl hij moeite heeft om zijn vloek te onderdrukken. Blaze wordt gerekruteerd door een sekte om het tegen de Duivel (Ciarán Hinds) op te nemen, die van plan is om een menselijke vorm aan te nemen.
Johnny Blaze / Ghost Rider
Kurdish
Terrokov
Benedict
eltorro
Mee eens, dit wordt misschien wel de superhelden film van volgend jaar.
disneystore
Wat een verschrikkelijk slechte trailer...
'' I'm not afraid of you. ''
'' You should.. ''
Werd ook al gebruikt in Twilight, niet?
Metalfist
Want Twilight is natuurlijk enorm origineel?
Voor mij gaat dit samen met The Avengers de superheldenfilm van het jaar worden. Erg hoge verwachtingen van.
disneystore
Want Twilight is natuurlijk enorm origineel?
Neen, maar Ghost Rider dan ook niet hé..
Macmanus
YouTube - GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE - Go Behind The Scenes! Wat zijn die regisseurs een mooie gasten.
Thorak
Deze komt waarschijnlijk bij mij in het rijtje van Dark Kight Rises en The Amazing Spiderman. Oftewel, deze hoef ik niet te zien.
Deel 1 was al zeer teleurstellend (wel 1 scène van nog geen 30 seconden die de moeite waard was), de trailer van dit deel doet niet veel beter verwachten.
Alhoewel, als ze 1 interessante minuut weten te maken, hebben ze al het dubbele van de vorige film te pakken...
Daarnaast word het 3D dus sowieso al niet in de bioscoop kijken. Maar goed, dat was ik toch al niet van plan.
Naomi Watts
Deze staat sowieso los van het eerste deel en Neveldine & Taylor zijn reden genoeg om er heen te gaan. Dan weet je al dat je pure kwaliteit krijgt. Must see wat mij betreft.
Thorak
Dat kan ik zéér moeilijk pure kwaliteit noemen hoor! Regelrechte bagger is wat er eerst in mijn hoofd op komt..
Crank was leuk, Gamer had ook zijn charme, maar dan heb je het wel gehad.
Tonypulp
Yeah right.. krankzinnig (...get it) sterk geschoten. Crank 2 is ongekende visuele adrenaline.
Thorak
Dat zal me dan ontgaan zijn door de irritatie aan het belabberde acteerwerk en het stompzinnige verhaaltje...
Waar Crank nog origineel was en een door adrenaline gedreven verhaal (letterlijk en figuurlijk) was Crank 2 niet meer dan een parodie op het eerste deel.
Tonypulp
Niet zozeer een parodie, meer een sequel die doet wat het moet doen: uitbouwen. Het is tot noch toe Statham's beste performance. Die kans wordt Cage hier nu ook geboden, hij mag blij zijn met dit duo
Metalfist
Ben hier ook enorm benieuwd naar geworden, niet vanwege de regisseurs want ik heb alleen maar Crank een aantal jaar geleden gezien maar vooral doordat de trailer wel eens laat zien dat dit de Ghost Rider verfilming zou kunnen zijn die het personage verdient. Het eerste deel vond ik zelf niet heel slecht maar dit ziet er 10x beter uit.
Threeohthree
Pff. Acteerwerk? Verhaal? Fuck dat. De beuk d'r in!
Neveldine & Taylor gaan gewoon de beste 3D film uit hun mouw schudden, en sluiten het spektakelstuk spektaculair af met een 'we want more' realisatie.
Prudh
Wow, persembargo tot de dag van release. Amerika is bang voor slechte kritieken.... Slechte ontwikkeling, The Devil Inside kreeg al helemaal geen persvoorstelling.
Thorak
Dat vind ik altijd van die verontrstende dingen... Geeft mij het idee dat de makers er zelf geen al te best gevoel hebben over hun eigen product. Als ze dat wel hebben zouden ze juist wél persvoorstellingen geven, zodat de pers kan schrijven hoe geweldig de film wel niet is.
Hele slechte PR me dunkt.
Fortune
Geloven in een product van een doodshoofd dat in de fik staat op een Harley.
Snap ik dat ze hier geen persvoorstelling voor geven want er valt geen bal over te vertellen, er worden toch ook geen persvoorstellingen gegeven voor de nieuwe Steven Segal.
Nobody really gives a F*ck op een handjevol (verwarde) fans na en alle jongetjes onder de 16 die onder de indruk zijn van een poster van een brandende ketting. En hun kun je het niet kwalijk nemen natuurlijk.
Snap ook niet dat er mensen hiervoor warm lopen want ik vond de eerste Ghost Rider 0,5 misselijkmakend slecht.
Geef mij maar Drive Angry voor hersenloos Nicolas Cage vermaak.
Naomi Watts
Tegen zo'n shitload aan argumenten kan je niet op natuurlijk.
Dit is gewoon een GR reboot natuurlijk, lijkt me niet zo lastig vast te stellen als je je waarnemingsvermogen nog niet verloren hebt tenminste.
Fortune
Verkeerd of niet... ik vind de regisseurs cool en zie hun liever aan het werk dan dat ik deze film moet aanzien.
Heb liever gehad dat ze gewoon iets echt vets maken zoals Crank en niet zoiets commercieels ook al hebben ze veel plezier in hun werk.
Maar na Crank is de inspiratie op lijkt wel.
Daarnaast vind ik niet dat de trailer getuigt van een reboot maar dat ze in dezelfde lijn doorgaan als het eerste.
Inland Rabbit
Na Crank? Gamer was super en bevatte ook nog eens veel maatschappij kritiek.
Naomi Watts
Als je al een beetje oplet zie je dat alleen Cage is overgebleven van het eerste deel en dat ze het hele personage Johnny Blaze hebben omgegooid en dat ie nu eindelijk dicht bij de comics ligt. Zoveel zaken al te zien die al tegenspreken dat deze film enige binding heeft met het eerste deel. Ook duidelijk dat de opvatting wat betreft deze Ghost Rider een wereld van verschil is met zijn tegenhanger.
Alsof commercieel zijn ook maar iets zegt over kwaliteit. Blijf dat een hele misvatting vinden. De inspiratie is verre van op, Crank 2 was nog more on acid en ook Games was één visueel orgasme. Al lijkt het me meer een gevalletje van dat de unieke stijl van N&T je niet bevalt en je wat meer van conventioneel houdt. Dat kan natuurlijk.
Metalfist
Waarom zou een fan van Ghost Rider verward zijn? Dit is een comicverfilming dus mensen (zoals ik) zijn hier juist erg geïnteresseerd in doordat dit een stuk dichter bij de comics ligt dan de eerste film met Cage.
Fortune
Na Crank? Gamer was super en bevatte ook nog eens veel maatschappij kritiek.
Gamer was visueel goed en eigen stempel waardig maar het hele concept van Gamer is natuurlijk niet origineel en de maatschappijkritiek red die film ook niet. Visueel dus super maar voor de rest weinig aan.
Fortune
Ik bedoel de fans van de eerste film en niet van de strips en verward staat tussen haakjes maar dat komt omdat ik GR echt een belachelijk slechte film vind.
Sowieso moet het de fans en niet-fans aanspreken.
Fortune
Ik vind het alleen maar bergafwaarts gaan na Crank. Debuutfilm blijft het beste en dan gaat het bergafwaarts met elke film die ze maken.
Commerciële films vind ik vaak niks aan, makkelijk voer in een makkelijk verhaal.
En regisseurs die daar buiten vallen en minder conventioneel bezig zoals de makers van Crank
en die nu aan de slag gaan met GR2 dan kan ik daar alleen maar dit
gebaar bij maken.
Maar het script hebben ze niet geschreven, dus ze hebben nu min of meer gewoon een opdracht aangenomen en die gaan ze uitvoeren.
Ghost Rider was niet een al te groot succes al heeft het wel bankbiljetten binnen gebracht, misschien kunnen de jongens van Crank het wat meer leven inblazen gevoel krijg ik ervan.
thunderball
Over dat persembargo gesproken,
ik kreeg vandaag de nieuwe TV-Film in de bus en daar staat bij deze film vermeld, dat -hoewel ze de film wel degelijk hebben gezien- het hun (en alle andere media) verboden is iets over de film te schrijven wat betreft een waardeoordeel.
Dat is echt censuur en kan eigenlijk alleen maar betekenen, dat de filmmaatschappij heel erg ontevreden is over het eindresultaat en als de dood is dat hij volledig wordt neergesabeld.

Ghost Rider
2007

De slechste superheldenfilms aller tijden: 'Ik hem heb net gezien en ik schaam me diep'

TT3D: Closer to the Edge

Real Steel
Actie / Drama, 2011

Desu Nôto
Horror / Mystery, 2006
engelmonnikanti heroeastern europeskeletonpact with the devilcultfilmmotorrijdersuperheldgebaseerd op stripmotorfietsduiveldemondark heroflamethrower superkrachtdevil worshipghost rider