Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Nicolas Cage, Ciarán Hinds en Idris Elba
Releasedatum: 16 februari 2012
Plot Ghost Rider: Spirit of Vengeance
"He rides again."
Johnny Blaze, beter bekend als 'The Ghost Rider' (Nicolas Cage) houdt zich schuil in Oost-Europa, terwijl hij moeite heeft om zijn vloek te onderdrukken. Blaze wordt gerekruteerd door een sekte om het tegen de Duivel (Ciarán Hinds) op te nemen, die van plan is om een menselijke vorm aan te nemen.
Johnny Blaze / Ghost Rider
Kurdish
Terrokov
Benedict
tommykonijn
Deze ga ik toch wel bekijken. Ik vond het eerste deel uit 2007 ook leuk. Het verhaal spreekt ook wel aan.
Naomi Watts
Word met gemak een knaller. Ghost Rider leent zich prima voor een goede film als het in handen is van de goede regisseurs. Eerste deel was niet al te best maar met Neveldine & Taylor heb je één van de betere visuele actie regisseurs. Gaat 'm helemaal worden. N&T zijn meesters.
sofripa
Wohaa, Cage en Lambert...
. Zeldzaam hersenloos vermaak. Het einde van de trailer is te grappig...
3D? Nee, toch?
Jawel maar met directors als N&T gaat dat echt een meerwaarde worden. This is gonna beat Avatar
Macmanus
Erg vet! Misschien wel de beste actieregisseurs uit het westen!
Naomi Watts
Het begin van een top comic franchise is begonnen. N&T zijn comic freaks en dat straalt er elke seconde van af. Je wordt er haast akelig van. Qua sfeer komt het ook zo dichtbij de comics. Wel erg blij dat ze wel Cage in stand hebben gehouden. Ook al weten N&T nog steeds niet of het een requel of seboot is, it tastes like gravy.
Starmaster501
Eerste deel eens een stuk op Tv gezien. Vond er geen bal aan. Deze ziet er anders wel heel aardig uit en Neveldine/Taylor kunnen wel goede actie bezorgen een beetje met eigen stijl. Dus misschien word dit nog bioscoop voor mij. Hopelijk hoef je niet per se deel 1 gezien te hebben...
Mr_White
- 2067 berichten
De trailer steekt niet heel goed in elkaar maar weet stiekem toch te overtuigen, al was het alleen maar omdat de minpunten uit het eerste deel (amper actie en veel te luchtige sfeer) hier al verbeterd lijken te zijn.
pierrrke
deel 1 is echt een barslechte film, maar ik werd toch helemaal blij van de trailer! Taylor en Neveldine dat kan gewoon niet slecht gaan . Hoewel ik crank 2 toch niet zo goed vond. Maar tegelijkertijd crank wel een van mijn favoriete films is. We zullen zien, ik heb er goede hoop op.
killer13
toch 1 ding wat ik vreemd vind in de trailer. er zijn enkele stukken te zien in de trailer waar johnny blaze op klaarlichte dag ghost rider is. dit kan normaal toch niet want hij kan alleen ghost rider worden in het donker.
Imperial Figure
Vond deel 1 van ghost rider niet zo geweldig, maar de trailer van deze nieuwe ziet er goed uit.
Kan wel zien dat het van de makers van Crank en Gamer (rauw en chaotisch camerawerk) is.
Ik vond gamer en crank 2 echt verschrikkelijk om naar te kijken, niks aan, maar het debut met Crank (deel 1) was wel erg goed.
Hopelijk word dit wat, denk het wel, de stijl van gamer en crank past gewoon bij de comic personage Ghost Rider, dat rauw en chaotisch gevoel.
Starmaster501
Alleen nog een 16+ rating en dan komt het wel goed met deze film...
Metalfist
Normaal gezien niet zo'n fan van Ghost Rider maar sinds zijn deelname aan The Champions ben ik fan geworden. Nog wat losse comics gekocht en die zijn ook erg leuk. Ghost Rider is gewoon een enorm cool personage, moet het eerste deel maar eens gaan herkijken.
Dit is zonder twijfel één van de meest interessante comic verfilmingen tot nu toe, al blijven The Avengers eenzaam hoog staan.
Starmaster501
, moet het eerste deel maar eens gaan herkijken.
Uhh, nee. Best slechte film... Deze ziet er tenminste uit zoals Ghost Rider al altijd al had uit moeten zien!
Metalfist
Het eerste deel vond ik ook slecht maar gewoon al om continuiteitsredenen zou ik de vorige nog wel eens willen zien voor deze
Katharina
Mja, net de eerste gezien en die vond ik echt tof, maar deze trailer vind ik er niet geweldig uit zien.
jarno1975 (moderator series)
Edit: link even aangepast, de vorige deed het niet (meer).
Mr_White
- 2067 berichten
Ik begin in deze film te geloven. Zodanig zelfs dat ik meer naar deze film uit kijk dan The Avengers, The Dark Knight Rises en The Amazing Spider-Man bij elkaar. Wie had dat gedacht?

Ghost Rider
2007

De slechste superheldenfilms aller tijden: 'Ik hem heb net gezien en ik schaam me diep'

TT3D: Closer to the Edge

Real Steel
Actie / Drama, 2011

Desu Nôto
Mystery / Horror, 2006
engelmonnikanti heroeastern europeskeletonpact with the devilcultfilmmotorrijdersuperheldgebaseerd op stripmotorfietsduiveldemondark heroflamethrower superkrachtdevil worshipghost rider