• 9.374.096 stemmen

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

Actie / Fantasy | 95 minuten

Genre: Actie / Fantasy

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigde Arabische Emiraten

Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor

Met onder meer: Nicolas Cage, Ciarán Hinds en Idris Elba

Releasedatum: 16 februari 2012

Plot Ghost Rider: Spirit of Vengeance

"He rides again."

Johnny Blaze, beter bekend als 'The Ghost Rider' (Nicolas Cage) houdt zich schuil in Oost-Europa, terwijl hij moeite heeft om zijn vloek te onderdrukken. Blaze wordt gerekruteerd door een sekte om het tegen de Duivel (Ciarán Hinds) op te nemen, die van plan is om een menselijke vorm aan te nemen.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Deze ga ik toch wel bekijken. Ik vond het eerste deel uit 2007 ook leuk. Het verhaal spreekt ook wel aan.

avatar van puckb96

puckb96

Eerst deel 1 effe kijken

Naomi Watts

Word met gemak een knaller. Ghost Rider leent zich prima voor een goede film als het in handen is van de goede regisseurs. Eerste deel was niet al te best maar met Neveldine & Taylor heb je één van de betere visuele actie regisseurs. Gaat 'm helemaal worden. N&T zijn meesters.

avatar van sofripa

sofripa

Wohaa, Cage en Lambert... . Zeldzaam hersenloos vermaak. Het einde van de trailer is te grappig...

avatar van Minotaures

Minotaures

3D? Nee, toch?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Vet trailertje

Minotaures schreef:

3D? Nee, toch?

Jawel maar met directors als N&T gaat dat echt een meerwaarde worden. This is gonna beat Avatar .

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Die trailer!!!! Ze gaan het gewoon flikken..

avatar van Macmanus

Macmanus

Erg vet! Misschien wel de beste actieregisseurs uit het westen!

Naomi Watts

Het begin van een top comic franchise is begonnen. N&T zijn comic freaks en dat straalt er elke seconde van af. Je wordt er haast akelig van. Qua sfeer komt het ook zo dichtbij de comics. Wel erg blij dat ze wel Cage in stand hebben gehouden. Ook al weten N&T nog steeds niet of het een requel of seboot is, it tastes like gravy.

avatar van 606

ziet er cool uit zeg.

Starmaster501

Eerste deel eens een stuk op Tv gezien. Vond er geen bal aan. Deze ziet er anders wel heel aardig uit en Neveldine/Taylor kunnen wel goede actie bezorgen een beetje met eigen stijl. Dus misschien word dit nog bioscoop voor mij. Hopelijk hoef je niet per se deel 1 gezien te hebben...

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

De trailer steekt niet heel goed in elkaar maar weet stiekem toch te overtuigen, al was het alleen maar omdat de minpunten uit het eerste deel (amper actie en veel te luchtige sfeer) hier al verbeterd lijken te zijn.

avatar van pierrrke

pierrrke

deel 1 is echt een barslechte film, maar ik werd toch helemaal blij van de trailer! Taylor en Neveldine dat kan gewoon niet slecht gaan . Hoewel ik crank 2 toch niet zo goed vond. Maar tegelijkertijd crank wel een van mijn favoriete films is. We zullen zien, ik heb er goede hoop op.

avatar van killer13

killer13

toch 1 ding wat ik vreemd vind in de trailer. er zijn enkele stukken te zien in de trailer waar johnny blaze op klaarlichte dag ghost rider is. dit kan normaal toch niet want hij kan alleen ghost rider worden in het donker.

"at night in the presence of evil, the rider takes over"
. voor de rest is de trailer echt verbluffend, vooral dat einde

avatar van Daan258

Daan258

Woowww lijkt me erg vet

deel 1 was ook al super.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Vond deel 1 van ghost rider niet zo geweldig, maar de trailer van deze nieuwe ziet er goed uit.

Kan wel zien dat het van de makers van Crank en Gamer (rauw en chaotisch camerawerk) is.

Ik vond gamer en crank 2 echt verschrikkelijk om naar te kijken, niks aan, maar het debut met Crank (deel 1) was wel erg goed.

Hopelijk word dit wat, denk het wel, de stijl van gamer en crank past gewoon bij de comic personage Ghost Rider, dat rauw en chaotisch gevoel.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Clip Badass!!

Starmaster501

Alleen nog een 16+ rating en dan komt het wel goed met deze film...

avatar van Filmpje1

Filmpje1

deze wordt echt heel vet, zie er zeer naar uit!!!

avatar van Metalfist

Metalfist

Normaal gezien niet zo'n fan van Ghost Rider maar sinds zijn deelname aan The Champions ben ik fan geworden. Nog wat losse comics gekocht en die zijn ook erg leuk. Ghost Rider is gewoon een enorm cool personage, moet het eerste deel maar eens gaan herkijken.

Dit is zonder twijfel één van de meest interessante comic verfilmingen tot nu toe, al blijven The Avengers eenzaam hoog staan.

avatar van danijel

danijel

spannend! dit moet ik wel zien.

Metalfist schreef:

, moet het eerste deel maar eens gaan herkijken.

Uhh, nee. Best slechte film... Deze ziet er tenminste uit zoals Ghost Rider al altijd al had uit moeten zien!

avatar van Metalfist

Metalfist

Het eerste deel vond ik ook slecht maar gewoon al om continuiteitsredenen zou ik de vorige nog wel eens willen zien voor deze

avatar van Katharina

Katharina

Mja, net de eerste gezien en die vond ik echt tof, maar deze trailer vind ik er niet geweldig uit zien.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Nieuwe officiële trailer

Edit: link even aangepast, de vorige deed het niet (meer).

avatar van pierrrke

pierrrke

ziet er nog steeds beter uit als de eerste

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Ik begin in deze film te geloven. Zodanig zelfs dat ik meer naar deze film uit kijk dan The Avengers, The Dark Knight Rises en The Amazing Spider-Man bij elkaar. Wie had dat gedacht?