• 9.374.710 stemmen

The Inbetweeners Movie (2011)

Komedie | 97 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: The Inbetweeners

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Ben Palmer

Met onder meer: Simon Bird, James Buckley en Blake Harrison

Releasedatum: 19 januari 2012

Plot The Inbetweeners Movie

"Out of school. Out of their league."

Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van Engeland. Als hun school is afgerond en een van de jongens wordt gedumpt door zijn vriendinnetje, besluiten de jongemannen op vakantie te gaan naar Kreta. Het zal een zoektocht naar zon, zee, drank, vrouwen en seks worden. De zoektocht loopt echter niet van een leien dakje...

avatar van leidsehoodie

leidsehoodie

Zalige comedy. Laat je niet misleiden door het te lage gemiddelde hier, gewoon een prima aaneenschakeling van flauwe grappen en grappige momenten.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Sowieso moet je gewoon eerst de serie gekeken hebben.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Na het zien van de film kan de serie me gestolen worden. Enige positieve zal zijn dat je geen 97 minuten naar die onzin hoeft te kijken.

avatar van Bram1983

Bram1983

erg komische film, heb echt gelachen om veel dingen!! (met name het dansje in de lege bar met zn 3en). Had de serie nog niet eens gezien, maar dat maakte niets uit.

Wel erg verbaasd om het grote aantal negatieve reacties. Als je die film op zet weet je al wat je gaat zien, maar sommigen hier leken te denken dat ze naar een serieuze film gingen. Ga dan ten rade bij je zelf en lees eerst waar de film over gaat. Ik wist al vooraf dat het over 4 engelse tieners ging, die naar kreta op vakantie gaan. Dan weet je dat het flauwe engelse humor gaat worden, en als je daar niet van houdt, moet je niet kijken!!

avatar van Angelo2

Angelo2

Na wat twijfel me stem toch verhoogd naar 4 sterren. Grappige comedie met een paar hilarische scenes. De film heeft een hoog tempo en kijkt lekker weg. Iedereen die ooit is in Salou of dergelijke is geweest zal ook zelf een aantal dingen herkennen. Clubs waar je naar toe gelokt wordt waar niemand zit bijvoorbeeld en vooral veel mooie vrouwen 4 sterren

avatar van schumacher

schumacher

Ik vond het een leuke en vermakelijke film. Wel verstand op nul zetten anders moet je er niet aan beginnen.

En idd, sommigen zaken zijn herkenbaar als je al op reis bent geweest.

Film kijkt idd ook lekker weg.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Begon erg sterk. De eerste 30 tot 45 minuten was het erg hilarisch. Maar daarna werd de hilariteit wat minder en kwamen de gebruikelijke cliché's die bij dit soort films horen. Op zich niet heel storend, maar had de film de hilariteit van het eerste deel van de film gehouden had de score hoger uitgevallen.

avatar van rodolfo91

rodolfo91

Spartaan1986 schreef:

integendeel, cliches werden hier juist vermeden door bepaalde momenten ernstig grappig te maken, bv die scene waarin si het kaartje accepteert, het zwmmende gedeelte en het feit dat ze niet (nog) met de meiden naar bed waren gegaan. In een andere soortgelijke amerikaanse tiener comedy zou si het meisje meteen hebben gezoend en zouden ze alle meisjes hebben gedaan. de what the fuck moments maken deze film en mijn ogen uniek.

cheers

avatar van rodolfo91

rodolfo91

John Lee Hooker schreef:

si?

ik doel hiermee op Simon Cooper, de jongen die verliefd is op carli, excuses voor de verwarring

avatar van booyo

booyo

Prima vermakelijk filmpje dit! Vooral eerste deel vrij veel gelachen, en er na worden de cliché's prima vermeden door er net een grappige twist aan te geven. Kijkt lekker weg.

avatar van mnrk

mnrk

So smelling like an industrial accident in a Lynx factory and looking like the world's shittest boyband, we hit the town.

Dit was toch wel een zeer vermakelijke film....

Het verhaal is natuurlijk heerlijk standaard,maar de typische Engelse humor en grappen zijn gewoon dik in orde...

avatar van benni

benni

Was ook positief verrast! Vaak gelachen, biertje er bij, en humor werkt nog beter. Mooie avond gehad.

avatar van gilma63pgm

gilma63pgm

Hi....(...) O.o

avatar van booyo

booyo

Eh.. Die snap ik niet helemaal.

avatar van eric_tilburg

eric_tilburg

vond hem wel grappig de moeite waard

avatar van tules12345

tules12345

Mwah wel te kijken maar niet echt super grappig.. beetje saai en was echt aan het wachten wanneer het nou een keer echt grappig werd. beetje flauw af en toe.

Ik vind flauwe films niet erg maar dit was flauw op een manier die niet gewoon niet grappig was.

al met al leuk om eens te zien maar als ik deze in de bios zou hebben gezien zou ik echt balen dat ik hier geld voor betaald zou hebben.

Geen bios waardige film dus.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Leuk, een film over een zon/zuip/sex-vakantie, wie heeft dit niet gehad Nog leuker als je Malia ook kent (dacht ik). Ik zag weinig wat me bekend voorkwam, ook leek het alsof de zon niet eens scheen...Ongetwijfeld opgenomen in een studio.

Dikke tegenvaller dus, ook de grappen zijn sumier aanwezig, misschien 1x kunnen lachen. Hoofdrolspelers zijn niet echt komisch, alleen die lange misschien. Al met al dus niet echt een leuke komedie die wel leuk HAD KUNNEN ZIJN m.i.

** 1.5

avatar van TomPSV

TomPSV

Best een vermakelijke film en genoeg kunnen lachen. Een film waar je niet bij hoeft na te denken en kijkt daardoor lekker weg. Ik zit te twijfelen tussen 3 en 3,5 sterren, toch voor het laatste gekozen.

avatar van Dobbel

Dobbel

was wel aardig maar geen top film, Het dansje was wel hilarisch

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Uitermate vermakelijk.

avatar van tmrs

tmrs

grappig maar niet om nog eens te zien

avatar van goelian

goelian

Blijft een aanrader als je de serie gevolgd heb. Is namelijk gewoon eigenlijk 1 lange aflevering van de hele serie. Mooie afsluiter in mijn ogen.

Partyboooi schreef:

** 1.5

Het is opgenomen in Magaluf.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

En ook hiervan worden de voorbereidingen getroffen voor een Amerikaanse remake.

Het lijken wel Chinezen, alles maar kopiëren.

avatar van numb nuts

numb nuts

ja leuk en vermakelijk

avatar van Davezelf

Davezelf

Samen met zoonlief (ook een inbetweener) gekeken, hoogst vermakelijk en educatief.

avatar van Lancher

Lancher

• 1914 stemmen

tules12345 schreef:

Geen bios waardige film dus.

nitsuj2 schreef:

Wat een verschrikkelijke film. Het zijn vier zielige gasten bij elkaar met geen humor. Daarnaast gebeurt er de gehele film eigenlijk niets.

Idd, heb me gewoon zitten ergeren aan het gedrag van de personages. Acteerwerk e.d. dat zit overigens wel goed.

avatar van dvd-man

dvd-man

Fantastic.

avatar van scorsese

Tegenvallende film over vier Britse vrienden die op vakantie gaan naar Griekenland om te feesten en te beesten. Voorspelbaar en clichématige personages. De versierpogingen van de vier jongens zijn nog wel leuk om te zien, maar de rest van de humor is meer in de categorie flauwe, gemakkelijke en platte seksgrappen.

avatar van rep_robert

Onevenwichtige film. Absoluut onverwacht komische momenten worden afgewisseld door saaie, op turbo draaiende dialogen tussen de 4 jongens die niet boeien. Verder is de humor qua niveau ook niet altijd even hoogstaand, al had ik daar persoonlijk wel minder problemen mee.

Wat mij het meest heeft gestoord aan de film is het geluid, wanneer de acteurs aan het praten zijn lijkt al het achtergrond geluid weg gefilterd te worden. Zo hoor je bij een nachtelijke strand scenè helemaal geen oceaan op de achtergrond en wordt de muziek in de disco's op zo'n laag pitje gedraaid dat je helemaal niet het idee hebt dat ze echt aan het feesten zijn. Zo bevat de film ook het eerste uur amper een fatsoenlijke achtergrond geluid.

Op de party boot hebben ze het enigszins nog goed geprobeerd te maken en kwam de muziek ook beter naar voren, maar toen was het kwaad al geschied.

Ik bleef uiteindelijk toch het idee hebben dat ik niet naar een professioneel gemaakte film heb zitten kijken.