• 9.372.934 stemmen

Met onder meer: Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer en James Spader

Releasedatum: 1 september 1994

Plot Wolf

"The animal is out."

Will Randall staat op het punt weggepromoveerd te worden ten gunste van zijn jonge collega Stewart. Op weg naar huis over een donkere gladde weg rijdt hij een reusachtig dier aan. Als Will het beest aan de kant wil slepen, bijt het hem. Nadien merkt Will dat hij beter kan zien, ruiken en horen. Hij ontmoet Laura Alden, de dochter van zijn baas. Het is volle maan als Will toevallig bij haar blijft slapen. Als hij 's morgens wakker wordt, ligt er bloed naast hem...

Will Randall

Stewart Swinton

Charlotte Randall

Detective Carl Bridger

Roy McCallister

Dr. Vijay Alezais

avatar van neo

neo

spannende film met meesterlijke nicholson.jammer dat de film op het einde pas echt spannend wordt

avatar van Blindfold

Blindfold

Nicholson speelt met bijna geen make-up een hele overtuigende weerwolf

avatar van BS

BS

verhaal komt een beetje langzaam op gang maar wordt wel spannend op het eind.

Jack speelt een goede rol en leeft zich ff lekker uit.

leuk verhaal,spannend en aardige aktie.

3.5 ster

avatar van Jordy

Jordy

Vond het verhaaltje niet zo bijzonder, en in het begin een beetje saai. Een geweldige rol van Nicholson maakt een hoop goed. 3 sterren.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Ik vond dit een behoorlijk spannende film met een geweldige (angstaanjagende) Nickholson!

avatar van FisherKing

FisherKing

Natuurlijk weer een perfecte Nicholson....

Maar te traaaaggggg

avatar van GerwinF

GerwinF

Michelle Pfeiffer en James Spader vondt ik ook best goed in deze film.

avatar van shayed

shayed

Niet geweldig, maar Nicholson redt de film van een roemloze ondergang.**1/2

avatar van Mik

Mik

Ik wilde em gaan kijken gisteravond, en ik ben nog heel ver gekomen, maar mijn oogjes vielen toch wel dicht. Het laatse half uur heb ik bijna niet gezien, of in ieder geval niet goed, want ik kan het me nauwelijks herinneren. Hij streefde af op een 3 of 3,5 maar ik kan er dus niet op stemmen.

avatar van gimli f

gimli f

Dat zo iemand als Nicholson zich leent voor een film als deze...jammer. Een 2,5 is ie waard, meer niet. Saai!

Hoe kun je dat nou zeggen. De film zit vol sarcasme. Originele weerwolvenfilm.

avatar van Linda

Linda

vind hem ook niet zo leuk

meer dan 2,5 sterrren vind ik um niet waard

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Jongens, wat maken jullie me nou...

Wil absoluut niet zeggen dat het een wereldfilm is, maar 2,5 is toch wel erg mager naar mijn smaak. Vond het juist wel een aparte weerwolf film. Vooral hoe Nickelson zonder al te veel poeha (schmink enzo) toch al een overtuigende weerwolf is.

avatar van Goodfella

Goodfella

Heb gisteren ook een beetje half zitten kijken en vond 'm een stuk minder dan 'vroeger' eigenlijk. Beetje tè standaard gewoon... Half sterretje eraf.

avatar van RealMovieFan

RealMovieFan

Ik vond het wel een goeie film **** sterren

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Wolf is volgens mij de perfecte thriller.

De film is spannend en heeft een zeer spannende climax.Nicholson zet zijn personage op een meesterlijke wijze neer.

De film verveelde mij nooit en verdient volgens mij 4,5*.

avatar van Hemdale

Hemdale

Ik vond de film in ieder geval niet te traag, gewoon erg goed opgebouwd en voor de rest vond ik de film schitterend, en natuurlijk top acteerwerk van Pfeiffer en Nicholson.

4 *

avatar van Heracles

Heracles

Ja... kwam m ineens weer s tegen en inderdaad, goeie film! Zeer spannend en ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat dit waarschijnlijk een van de beste "wolf-films" ooit is.

avatar van FisherKing

FisherKing

Ja idd mooie film.

avatar van MarkFish

MarkFish

Nicholson speelt vet goed ja. Echt een typische rol voor hem. Hij heeft er een goeie kop voor, maar is natuurlijk ook een heel goede acteur.

MaTtIeBoY

Het verhaal stelt niet veel voor, de special effects zijn ruk, de film wordt nooit echt spannend (op het einde na dan) maar Nickelson en Pfeiffer zijn weer op en top. 2,5 ster

avatar van RolfWolf

RolfWolf

Hieruit blijkt weer eens dat je maar beter geen films kunt maken over wolven. Of je er nou mee danst, huilt of vrijt, het leidt tot niks.

avatar van Jorick

Jorick

Ik heb de film vanavond gezien en ik moet zeggen dat de film erg vermakelijk was, mede door een mooie rol van Nicholson. Op het einde werd de film in mijn ogen minder sterk. Al met al 3.5 ster!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Vermakelijk film, die het vooral moet hebben van het acteerwerk van Nicholson, die op voortreffelijke wijze in een wolf weet te veranderen. Het verhaal is af en toe wat saai en naar mijn mening ook iets te lang, er had minstens een kwartiertje afgekund. Maar toch blijft het een leuke film, met vermakelijke scenes, leuk acteerwerk van de rest van de cast en een goede regie van Nichols. Hoewel deze film niet de beste in z'n genre is, is het toch één van de betere weerwolfilms van de laatste tijd.

3 sterren.

avatar van hawkeye

hawkeye

Tijd geleden gezien...

Goed acteerwerk van Nickolson...

Verder een film die niet opvalt...

RTL4 werk op een een regenachtige vrijdag avond

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Meesterlijk acteerwerk van Nickelson. Een aparte en wat meer inhoudelijke manier om het weerwolf genre aan te pakken. Nickelson was echt goed gecast voor zijn rol. Zijn uiterlijk past er ook perfect bij.

Mooie film.

3,5

avatar van mikey

mikey

Deze saaie film is misschien alleen leuk voor de hardcore Jack-fans. Pas op geen transformatiescenes. Schoolvoorbeeld van hoe het niet moet. 1.5

avatar van xenne

xenne

dit moet wel haast de beste wolf-film zijn die er gemaakt is, en da's dan vooral te danken aan een schitterende Nicholson & Pfeiffer en niet aan allerlei speciale effecten (dat heeft deze film namelijk helemaal niet nodig)

boeiend en spannend van begin tot einde, zeker een aanrader

4 sterren!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Aardige film die natuurlijk door Nicholson boven het maaiveld wordt uitgetrokken: 3.5 sterren

avatar van boerenpummel

boerenpummel

Goede spannende film met Nicholson en Spader die de film naar een nog wat hoger niveau tillen.