• 9.371.830 stemmen

Met onder meer: Choi Deok-moon

Gesproken taal: Koreaans

Plot Choneung Ryukja

"We shouldn't have met."

Na het verliezen van zijn baan bij een schrootwerf vindt Kyu-Nam een nieuwe job in een klein pandjeshuis, genaamd Utopia. Hij voelt zich onmiddellijk aangetrokken tot de familiale sfeer bij Utopia, door het werken met zijn nieuwe baas Jung-Sik en zijn dochter Young-Sook. Spijtig is voor Kuy-Nam dit moment van geluk maar van korte duur als er een overval plaatsvindt in het pandjeshuis. De overvaller Cho-In heeft bovennatuurlijke gaven, maar Kyu-Nam blijkt hier als eerste immuun voor te zijn...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Zeldzaam maar waar een mindere film uit Zuid-Korea.

avatar van mixmaster

mixmaster

inderdaad niet de beste film uit Zuid-Korea , maar met toch wel een aantal aardig scenes.

de film verloopt langzaam en langdradig en er zitten te veel onzinnige scenes in , het word wat beter tegen het einde.

avatar van MAC72

MAC72

Goede film, met een aantal aardige momenten. Had echter meer kunnen zijn dan het uiteindelijk is geworden. zo zijn de karakters en het verhaal niet goed uitgewerkt en er wordt nooit uitgelegd wat de motivaties van de good guy en de bad guy is. deed me een beetje aan unbreakable denken(misschien een afgekeurde script van deel 2?). Een 2.5 van mij.

avatar van Baggerman

Baggerman

Òp zich een film met potentieel, maar die deze slechts op een aantal punten weet te vervullen. Het hele gegeven is wel aardig en sommige scènes (zoals die in het pandjeshuis, waar je door de bewakingscamera Cho-In ziet en later de drommen door hem gecontroleerde mensen). De motieven van de bad guy lijken me wel duidelijk, maar waarom Kyu-Nam nu onvatbaar is voor de gave van Cho-In is mij nergens duidelijk geworden?

Verder lijdt de film aan de typisch Koreaanse vreemde mix van komedie en thriller/drama, iets wat wel zou kunnen werken en soms zelfs een film erg bijzonder maakt. Hier werkt het niet.

Ook het waarom van het einde van de film blijft me een raadsel en gaf ook mij inderdaad wat unbreakable-flashbacks!

Dong-won Kang zet wat mij betreft wel een prima prestatie neer als een erg creepy Cho-In.

Matige film, maar goed uit te zitten.

avatar van Biosguru

Biosguru

Een vermakelijke bak onzin. Met een aantal momenten die je niet weer vergeet omdat ze zo maf zijn.

avatar van K. V.

K. V.

'k vond het wel een origineel verhaal, maar niet altijd even interessant. De film zag er wel prima uit en verder werd er prima geacteerd.

Al bij al wel eens het bekijken waard.

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik vond het wel een beetje een aparte film, je moet ervan houden, voor de liefhebber.