• 9.376.732 stemmen

Geregisseerd door: Stefan Ruzowitzky

Met onder meer: Eric Bana, Olivia Wilde en Charlie Hunnam

Releasedatum: 13 december 2012

Plot Deadfall

"You can't escape your past."

Addison (Eric Bana) en Liza (Olivia Wilde) zijn broer en zus. Ze zijn op de vlucht na een mislukte overval op een casino waarbij ze een rijksagent hebben gedood. Ondertussen is de voormalige bokser Jay (Charlie Hunnam) op weg naar zijn ouders, June en de gepensioneerde sheriff Chet, om Thanksgiving Day te vieren. Door een speling van het lot zullen hun wegen elkaar kruisen.

avatar van Fox McCloud

Fox McCloud

Lijkt me leuk.

Bioscooprelease ingevoerd: 13 december in de bioscoop (eOne)

Van de regisseur van Die Fälscher (2007)

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van schram101

schram101

Prima trailer. Komt op de lijst!

avatar van TomPSV

TomPSV

Trailer ziet er goed uit ja. Ook de omgeving met het sneeuw vind ik altijd erg mooi. Ben benieuwd

avatar van qwertzu

qwertzu

erg benieuwd na het zien van de trailer!

avatar van milannn

milannn

Ziet er inderdaad best goed uit. Ben ook benieuwd.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Trailer biedt knap visueel vermaak, verhaal klinkt interessant, cast is veelbelovend. Conclusie: het kijken waard!

avatar van Prudh

Prudh

Was mijn conclusie ook. Niets nieuws onder de zon, maar wel zeer degelijke thriller. En Olivia Wilde (oeh la laa) mag eindelijk eens wat acteren.

avatar van Guardian2010

Guardian2010

Best wel een leuke film. Beetje voorspelbaar met dat meisje van de politie. Maar blijft wel boeien tot het einde. Aanrader voor een leuke 1 1/2 uur.

avatar van popcorn en cola

popcorn en cola

Matige thriller met zo hier en daar wat aardigheidjes, maar gebaseerd op zeer onwaarschijnlijk toeval. Tenminste ik ben van mening dat het wel erg toevallig is als een vluchtende moordenaar(es) in het bos staat te liften, meegenomen wordt door een andere vluchtende moordenaar. Acteerwerk was matig, evenals het camerawerk. Ik vond er eigenlijk niet zo heel veel aan.

avatar van gauke

gauke

In de kern een rechtlijnig verhaal over solidariteit tussen leden van een familie, zelfbeschikking en vergeving. Ondanks dat er weinig nieuws onder de zon is, begint deze misdaadthriller veelbelovend, maar, mede omdat de regisseur teveel kaarten inzet en te vaak gebruik maakt van dramatische pulp, valt ie uiteindelijk inelkaar. De actiescènes zijn opgenomen met een waggelende handcamera en geven daardoor een chaotisch beeld. De chemie daarentegen tussen de hoofdrolspelers is griezelig. Het ijskoude decor zorgt voor de juiste sfeer.

avatar van xaid

xaid

Zou hem in ieder geval niet in de bios kijken zonde van je geld man echt....

avatar van mcdaktari

mcdaktari

In de bios niet nee maar voor thuis is het meer dan een aardige film vind ik. Hij heeft me iig geen minuut verveeld. Het is wel vrij voorspelbaar, maar ach, het keek lekker weg.

avatar van wrist

wrist

Saaie film, ik heb meerdere momenten gehad dat ik de film uit wilde zetten... Toch uitgekeken, voorspelbaar verhaal, amper de moeite van het kijken waard.

avatar van schumacher

schumacher

Ik vond het goeie film, zeker niet saai, van begin tot einde vond ik goed. Film blijft weldegelijk boeien. Uiteraard is het geene kaskraker maar is zeker eens de moeite om gezien te hebben.

Kijkt lekker weg. Olivia Wilde mooi madam.

avatar van dwid

dwid

Vermakelijke film, als was de film deels wat onrealistisch (lees: hoofdrolspeler in sneeuw, om niet teveel te verklappen).

Acteerwerk is overall prima...

avatar van harpastum

harpastum

was eigenlijk niet zo spannend. had er meer van verwacht!

avatar van Norman Mailer

Norman Mailer

Degelijk acteerwerk en zeer fraaie sfeerbeelden rond een uiterst dun verhaal. Geen grootse plotwendingen of verrassingen; van meet af aan weet je zo ongeveer wel hoe alles zich gaat ontvouwen – niet storend, mijns inziens.

avatar van Norman Mailer

Norman Mailer

dwid schreef:

Winter hè. En het sneeuwde. Dat het een aard had. Het meerdendeel van deze film speelde zich onder deze barre omstandigheden af. Maar wat vond je daar zo onrealistisch aan?

avatar van sjambala

sjambala

Goeie film goed acteer werk

avatar van devilsarea

devilsarea

Een goed onderhoudende film ,geen topper maar wel zeker de moeite waard !

Een dikke 3,5

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Ondergewaardeerde film. Vond hem gewoon goed. Een dikke voldoende. Acteren is goed verzorgd. Verhaal is inderdaad voorspelbaar. Desondanks heb ik van de film genoten. De sfeer van de film is onheilspellend, dit wordt mede veroorzaakt door de sneeuw en de winterse omstandigheden. De acteurs zijn goed gecast. Kris Kristofferson heeft een kleine rol, maar zet zijn rol goed neer. 3.5

avatar van Re73

Re73

Ben er nog niet over uit enigzins erg voorspelbaar aan de andere kant was het toch wel weer genieten voor nu een 7 ruim voldoende.

avatar van woudbeer

woudbeer

beetje de sfeer van fargo , jammer dat deze film zo rommelig eindigd.

was veel meer uit te halen.

avatar van stinissen

Onderhoudende Misdaad / Thriller die best te doen is voor een regenachtige avond. De film krijgt nog een extra dimensie door de vele goede acteurs in deze film naast boven genoemde cast ook nog rollen van Sissy Spacek en Kris Kristofferson als de ouders van

Jay (Charlie Hunnam). verder nog rollen van Kate Mara als vrouwelijke agent

Hanna en Treat Williams als haar vader en tevens de Chief van de politie. Verder prachtige natuur opnames wat de film zichtbaar ten goede komt.

avatar van lelici

lelici

Ik verwachtte er niet veel van, maar deze film vonden we toch wel erg boeiend!

Lekker spannend.

avatar van vranque

vranque

teveel gaten in dit besneeuwde drama .kon er nog wel een paar bij pissen.DAT was mijn gevoel althans ondanks dat ik mij niet echt op een nette manier uitdruk. haha

avatar van egelhunter

egelhunter

Vanaf minuut 1 heb ik me geen minuut verveeld. Topfilm, zeker omdat ik verrast werd. Dacht dat het niks aan zou zijn. 4*