• 9.253.437 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Ellen Perry

Met onder meer: Damian Lewis, Bob Hoskins en Alice Krige

Plot Will

"Always Follow Your Dream"

De 12-jarige Will is diepbedroefd als hij op tragische wijze zijn beide ouders verliest. De grootste droom van zijn vader was om een overwinning bij te wonen van hun geliefde voetbalteam, Liverpool. Hij besluit naar Europa te gaan om de Champions League finale van Liverpool bij te wonen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van madmax1

madmax1

De jeugd droom van pupillen hun voetbalteam een Champions League finale bij te wonen.

Heb met 2 kleinzoons zelfs voetballend in de B van Ambij genoten van deze film.

Heerlijke family film met een lach en een traan.

avatar van madmax2011

madmax2011

madmax1 schreef:

Heb met 2 kleinzoons zelfs voetballend in de B van Ambij genoten van deze film.

Heerlijke family film met een lach en een traan.

amby bedoel je zeker

avatar van stinissen

Een van de betere voetbal familie films van de laatste jaren , mooi verhaal goede acteurs en inderdaad een lach en een traan, die ik ook heb gelaten bij deze prachtige familiefilm die zeker ook geschikt is voor de ouderen onder ons. Ook leuk was te zien dat Kenny Dalglish, Jamie Carragher en Steven Gerrard echt een piep klein rolletje hebben in deze prent. Mijn vrouw houdt totaal niet van voetbal maar vond deze film ook erg goed.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke, vlotte film die lekker wegkijkt, goed bedacht verhaal.

avatar van Lebarron

Lebarron

Een leuke voetbalfilm die goed is omdat hij om het supporterschap draait en niet om het voetbal zelf. Will, een groot Liverpoolsupporter, groeit na de dood van zijn moeder op in een weeshuis omdat zijn vader Gareth(Damian Lewis) is emotioneel niet in staat is voor hem te zorgen. Op een dag komt Gareth op bezoek met twee kaartjes voor de Champions League finale in Istanbul tussen Liverpool en AC Milaan. Gareth overlijdt later die dag. Will besluit dat hij die finale kostte wat kost moet bijwonen en gaat alleen op reis. Dat gaat niet zonder slag of stoot maar wanneer hij in Parijs Alek tegenkomt reist hij met Will mee. De kracht van Will is dat hij de aantrekkingskracht van voetbal laat zien door de liefde van de supporters te tonen. Met Liverpool hebben ze dan ook misschien wel de beste club om dat te tonen uitgekozen vanwege hun clublied You'll never walk alone. Dat word ook geregeld gezongen in deze film maar gelukkig niet door die oubollige kraanmachinist met gouden microfoon uit Ridderkerk. Die ellende blijft de kijker gelukkig bespaard.